ورود

View Full Version : برای ارشد بخوانم یا نخوانم؟!

amir-yeketaz
یک شنبه 01 آبان 1390, 21:51 عصر
سلام ...
من دانشجوی ترم5 مهندسی نرم افزار (با 20 سال سن!)دانشگاه سراسری کاشان هستم و الان موندم که آیا برای ارشد بخونم یا نخونم؟!

حالا چرا موندم؟ :
دلیل اصلیش شاید این باشه که خودم خیلی از دنیای آکادمیک خوشم نمیاد!!! ... دلیل اصلیشم بعضا درسایه چرتیه که میبینم تو کارشناسی باید پاس کنم!!!(خیلی هاشو پاس کردم و خیلی هاشم مونده:عصبانی++: )

ولی وقتی میبینم یکی از بچه های 6ای مون پارسال هوش شریف قبول شد (با اینکه 5 تا افتاده داشت!) و چندتایه دیگه که دانشگاه های خوب دولتی قبول شدن ، آدم یه کم جوگیر میشه ...

بنده خودم به بازار کار علاقه دارم (هر چند که توش نیفتادم!) ولی اگه از شر دانشگاه خلاص بشم مطمئنم که میوفتم توش!!! ... ولی وقتی میبینم که کارشناسی ارشد کامپیوتر به اندازه ی دکترای مهندسی مکانیک ارزش داره بازم دودل میشم!!!:متفکر:
وقتی میبینم که اکثر استادایه دانشگاه های دولتی مدرکشون ارشده (نه دکترا) میگم که فوق فوقش اینه که استاد میشی :لبخند: ... چون واقعا الان من این نمونه ها رو میبینم!

خلاصه ما عجیب گیر کردیم که الان چیکار کنیم!!!

فرشته مهربان
سه شنبه 25 بهمن 1390, 10:07 صبح
عزیزم به نظر من درس خوندن ضرر نداره
هم می تونی وارد بازار بشی هم درس بخونی با این وضع الان که همه تحصیل کرده اند تا شما بخوای ارشد بگیری باید دکترا داشته باشی
خلاصه تحصیل ضرر نداره
ارشد واحداش تازه کمتره

aakh1361
سه شنبه 01 فروردین 1391, 17:39 عصر
سلام ...
من دانشجوی ترم5 مهندسی نرم افزار (با 20 سال سن!)دانشگاه سراسری کاشان هستم و الان موندم که آیا برای ارشد بخونم یا نخونم؟!

حالا چرا موندم؟ :
دلیل اصلیش شاید این باشه که خودم خیلی از دنیای آکادمیک خوشم نمیاد!!! ... دلیل اصلیشم بعضا درسایه چرتیه که میبینم تو کارشناسی باید پاس کنم!!!(خیلی هاشو پاس کردم و خیلی هاشم مونده:عصبانی++: )

ولی وقتی میبینم یکی از بچه های 6ای مون پارسال هوش شریف قبول شد (با اینکه 5 تا افتاده داشت!) و چندتایه دیگه که دانشگاه های خوب دولتی قبول شدن ، آدم یه کم جوگیر میشه ...

بنده خودم به بازار کار علاقه دارم (هر چند که توش نیفتادم!) ولی اگه از شر دانشگاه خلاص بشم مطمئنم که میوفتم توش!!! ... ولی وقتی میبینم که کارشناسی ارشد کامپیوتر به اندازه ی دکترای مهندسی مکانیک ارزش داره بازم دودل میشم!!!:متفکر:
وقتی میبینم که اکثر استادایه دانشگاه های دولتی مدرکشون ارشده (نه دکترا) میگم که فوق فوقش اینه که استاد میشی :لبخند: ... چون واقعا الان من این نمونه ها رو میبینم!

مطمعن باش اون اینقدر خونده و تست زده که باورت نمیشه (احتمالا به خاطر همون هم شیش به قول شما میزده)

ارشد راحت نیست واقعا باید از جون دل تلاش کنی و درس بخونی قبولیش یک طرف درساش هم یکطرف (مخصوصا دولتی)
ولی اگر علاقه داری و میدونی میتونی بخون اگر به درس علاقه نداری برو دنبال کار

Beginner2013
سه شنبه 01 فروردین 1391, 21:16 عصر
سلام ...

حالا چرا موندم؟ :

اگر منظورت از بازار کار اینه که می خوای بیای بیرون پروژه های پایگاه داده و مولتی مدیا بگیری کار کنی یا هر از ماهی پولی بریزی به حساب اونایی که درآمدشون از راه آزمون استخدامیه بهتره همون درستو ادامه بدی چون همیشه این شور شوق درس خوندن و وقتشو نخواهی داشت،و بازار کارم فرار نمیکنه سرجای خودش هست و ما که دیدم خبری توش نیست اما اگه نه می خوای بیای بیرون حداقل یه بلاگفایی،کلوبی بزنی یا اینکه کارای بزرگی انجام بدی و درواقع هدف بزرگ،پشتکار و ابزار(سرمایه یا علم) رسیدن به هدفو داری اون موقه قضیه فرق میکنه.به هر حال هر راهی رو انتخاب کردی سعی کن توش بهترین باشی.موفق باشی

samadblaj
پنج شنبه 10 فروردین 1391, 17:23 عصر
منم کاردانیم البته ترم 6 به شما هم توصیه میکنم حتما بخونید هر چه دوران خسته کننده و کسل آوره یکی از بزرگترین دلایلش هم دروسی هست که باید... ولی چیکار میشه کرد باید تحمل کرد
موفق باشید