PDA

View Full Version : سوال: استفاده از کتابخانه های dcu در کنارهم

loo30fer
دوشنبه 02 آبان 1390, 02:09 صبح
سلام دوستان
راستش من از یک کامپوننت برای کارم استفاده میکنم که یک کتابخانه از نوع dcu داره ولی من میخوام که از این کتابخانش دوتا در کنار هم استفاده کنم برای مثال بدین شکل :

uses
Windows, Messages, SysUtils, uLibrary, uLibrary2;

چون روشی غیر از تغییر نام کتابخانه توسط برنامه های ویرایشگر هگز نیافتم همینکار رو انجام دادم ولی هربار هنگام کمپایل یک خطایی گرفت که مثلا فایل res این دو یکی هست یا با وجود اینکه فایل dcu با نام هردو کتابخانه در روت اصلی وجود داشت باز میگفت uLibrary2.dcu یافت نشد البته نام کتابخانه و جزئیاتش رو بسته به این نام uLibrary2 تغییر دادم ولی در آخر بی فایده بود و کار من نتیجه نداشت آیا راهی وجود داره که بتونم از دو کتابخانه که البته هردو یکی هستن در کنار هم استفاده کنم اگه نه آیا این روشی که بنده استفاده کردم آخر نتیجه میده و احتمال داره که این خطاها از سمت کمپایلر به خاطر چی باشه؟
تشکر از شما دوستان.

BORHAN TEC
دوشنبه 02 آبان 1390, 11:39 صبح
موقعی که خودتون میگین این دو یونیت با هم هیچ فرقی ندارند، پس چه لزومی داره که بخواهید آنها را در کنار هم قرار دهید؟:متفکر:

loo30fer
دوشنبه 02 آبان 1390, 12:38 عصر
موقعی که خودتون میگین این دو یونیت با هم هیچ فرقی ندارند، پس چه لزومی داره که بخواهید آنها را در کنار هم قرار دهید؟:متفکر:سلام جناب عشایری
راستش توی کامپوننت f-in-box که خودتونم باهاش کار کردین نمیشه ولوم صدا رو برای هرآبجکت ساخته شده تغییر داد و تنها میتوان صدا رو به صورت کلی کم و زیاد کرد که اینطوری صدای تمامی فلشهای پخش شده تغییر میکنه البته قبول دارم که خیلی کم پیش میاد دو فلش صدا دار در یک پروژه همزمان استفاده بشن , برای همین چیزی که به ذهنم رسید استفاده چندین کتابخانه FlashPlayerControl در کنار هم هست تا با هر کتابخانه تنها یک آبجکت ایجاد کنم اینطوری میشه صدای هر آبجکت رو به صورت مجزا تغییر داد البته باز فکر میکنم چون ActiveX که هردو استفاده میکنن یکی هست و احتمالا این مشکل از سوی همین ActiveX هم هست اگه بشه این دو کتابخانه رو در کنار هم استفاده کرد باز مشکل تغییر صدا برای هرآبجکت وجود داشته باشه :ناراحت: شما چه پیشنهادی دارین؟