View Full Version : ویندوز 98 و مشکل عدم ورود به شبکه
SKazemi
سه شنبه 03 آبان 1390, 11:17 صبح
با سلام
من شبکه ای شامل چند کلاینت XPو98 دارم چند روزی است user معتبری که کلاینتها با آن به شبکه که دارای سرور 200و64 بیتی است برای کلاینتهای 98 اجازه ورود به شبکه نمی دهد .
لطفا مرا راهنمایی کنید تا 98 ها بتوانند وارد دامنه شوند.
شبکه active directoryو به صورت دامنه ای است.
با سپاس
khalil-s
سه شنبه 03 آبان 1390, 16:39 عصر
سلام
دوست عزیز شما احتمالاً Functional Level اکتیو دایرکتوری رو تغییر دادید
این قسمت رو چک کن:
77027
اگه روی 2003 باشه کلاینت های 98 رو ساپورت نمی کنه
SKazemi
پنج شنبه 05 آبان 1390, 11:29 صبح
با سپاس از توجه شما.
من این قسمت را تغییر نداده ام و همان windows2000است .
روی سرور منNetBiosفعال نیست اگر چه برای کلاینتها هست ممکن است مشکل از این باشد؟
khalil-s
پنج شنبه 05 آبان 1390, 13:51 عصر
جواب سئوال شما: بعید میدونم احتیاجی به فعال کردن netBios روی سرور باشه
یک سئوال: آیا شما جدیداً IP سرورتون رو تغییر دادید؟
و یک امتحان: شما به صورت لوکال به ویندوز 98 لاگین کنید و سرورتون رو یک بار با اسم ping کنید ببینید IP سرور رو درس نشون میده و پینگ جواب میده؟
یک راه حل: شما سرویس WINS سرور رو راه اندازی کنید و بعد از اون IP سرور رو در قسمت تنظیمات WINS کارت شبکه وارد کنید ببینید مشکل برطرف میشه؟
SKazemi
پنج شنبه 05 آبان 1390, 15:52 عصر
با سلام
من تمام شبکه و منابع را با Escزدن صفحه Loginمی بینم و هیچ تغییری هم در Ip سرور نداشته ام .از راهنمایی تان ممنون Wins را امتحان می کنم .
تازه برخی کلاینتها با نصب مجدد کارت شبکه مشکلشان حل می شود.
آیا می توان گفت برخی کارتهای شبکه پس از مدتی دیگر نمی توانند به سرور وصل شوند زیرا تا مدتی قبل همه در شبکه راحت login
می شدند؟
با سپاس
khalil-s
جمعه 06 آبان 1390, 18:22 عصر
آیا می توان گفت برخی کارتهای شبکه پس از مدتی دیگر نمی توانند به سرور وصل شوند زیرا تا مدتی قبل همه در شبکه راحت login
می شدند؟
صحت این فرضیه به نظر من ضعیت میتونه باشه چون بعضاً بوده که با این مشکل مشابه شما (البته ویندوز XP) برخوردم اما علت اون خود کارت شبکه نبوده بلکه یا خود سرور اکتیو دایرکتوری دچار مشکل بوده یا سرویس DNS ، عیب یابی در کار شبکه خیلی گسترده هستش و باید مرحله به مرحله جلو بری تا مشکل اصلی رو پیدا کنی حتا یک ویروس هم میتونه این مشکل رو بوجود بیاره یا اینکه ساعت کلاینت شما با ساعت سرور اختلاف داشته باشه یا ......
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.