View Full Version : سوال در مورد تبدیل فایل jar به فایل اجرایی (برای مک و ویندوز)
p_ooya
سه شنبه 03 آبان 1390, 15:29 عصر
سلام به همه. می دونم که بهتره دو سوال رو در یک تاپیک مطرح نکرد اما این دو سوال با هم در ارتباط مستقیم هستند.
من یه برنامه جاوا (netbeans در mac) نوشته ام و خب jar هم مشکلی نداره. اما برنامه من که یه کار محاسباتی رو انجام میده، گاهی خیلی کند میشه (به خاطر ماهیت برنامه که فشار طاقت فرسایی روی cpu وارد میکنه!). سوالی که دارم اینه که آیا با تولید فایل اجرایی برای هر سیستم عامل (مثلاً app. برای مک و یا exe. برای ویندوز) سرعت برنامه بیشتر میشه؟ به زبان ساده تر، آیا app یک برنامه از jar همون برنامه سریعتر هست؟
اگر بله، چطور میشه این نسخه app یا exe رو تولید کرد؟
پیشاپیش ممنون.
پ.ن: اولویت با app هست!
behnam-s
سه شنبه 03 آبان 1390, 19:54 عصر
برنامه های Jar قابل اضافه کردن به Dock نیستن! این خودش مشکل بزرگیه.
اول باید Xcode نصب باشه . اگه pcت اپل باشه تو Application DVD هست . وگرنه دانلودش کن.رایگانه!
از مسیر Developer > Applications > Utilities > Icon Composer میتونی آیکن icns بسازی.
به مسیر(<Developer > Applications > Utilities ) برو و Jar Bundler رو اجرا کن. فایل Jar و آیکن رو انتخاب کن و Create Application رو بزن. app ساخته شد.
حالا اگه dmg. هم میخوای برو به مسیر Applications>Utilities و Disk Utility رو اجرا کن . از منوی File>New>Disk Image from Folder رو بزن app رو انتخاب کن و image رو بزن . تمام
p_ooya
جمعه 06 آبان 1390, 22:31 عصر
برنامه های Jar قابل اضافه کردن به Dock نیستن! این خودش مشکل بزرگیه.
اول باید Xcode نصب باشه . اگه pcت اپل باشه تو Application DVD هست . وگرنه دانلودش کن.رایگانه!
از مسیر Developer > Applications > Utilities > Icon Composer میتونی آیکن icns بسازی.
به مسیر(<Developer > Applications > Utilities ) برو و Jar Bundler رو اجرا کن. فایل Jar و آیکن رو انتخاب کن و Create Application رو بزن. app ساخته شد.
حالا اگه dmg. هم میخوای برو به مسیر Applications>Utilities و Disk Utility رو اجرا کن . از منوی File>New>Disk Image from Folder رو بزن app رو انتخاب کن و image رو بزن . تمام
ممنون. واقعاً لطف کردید. xcode رو داشتم و با jar bundler کار رو انجام دادم. به نظر نمی رسه که خیلی توی سرعت اجرا تفاوتی ایجاد شده باشه ولی به هر حال انتشار برنامه به این شکل خیلی بهتره.
Miladsob
پنج شنبه 12 آبان 1390, 04:01 صبح
برای تبدیل به .exe رو هم بیژحمت توضیح میدین؟
p_ooya
پنج شنبه 12 آبان 1390, 22:52 عصر
برای تبدیل به .exe رو هم بیژحمت توضیح میدین؟
اطلاعات من در این مورد ناقص هست اما موقعی که داشتم دنبال راه حل برای مشکل خودم میگشتم به دو مورد برخوردم. اول برنامه ای هست به اسم JSmooth (http://jsmooth.sourceforge.net/) که به نظر میاد این کار رو انجام میده. دوم در لینوکس با gcj. برای دومی، پیشنهاد میکنم لینک زیر رو ببینید:
http://stackoverflow.com/questions/53845/java-compiler-options-to-produce-exe-files
پ.ن: همونطور که بالاتر گفتم، اطلاعات من در این مورد قابل اطمینان نیست!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.