PDA

View Full Version : سوال: فایل پایگاه در netbeans

behnam.m
چهارشنبه 04 آبان 1390, 21:08 عصر
سلام
من با netbeans یک برنامه نوشتم که به بانک اطلاعاتی mysql وصل میشه. حال فایلهای بانک اطلاعاتی را باید کجا قرار بدهم تا برنامه تحویل مشتری بدم .ار انجا که در netbeans فایل اجرایی در پوشه dist قرار دارد.
لطفا کمکم کنید....

behnam.m
پنج شنبه 05 آبان 1390, 19:15 عصر
کسی نیست کمکم کنه.................

L u k e
جمعه 06 آبان 1390, 15:28 عصر
دیتابیس های مثل mysql و oracle به صورت embeded نیستند که شما فایل دیتابیستون در بزارید در کنار برنامتون و ازش استفاده کنید ( مثل access )
و واسه استفاده در سیستم کاربر باید mysql رو نصب و config کنه و شما به صورت دستی یا اتوماتیک Db تون رو ایجاد کنید
و این یکم واسه کاربران اذیت کنندست
واسه برنامه افزار هایی که قراره به صورت وسیع و برای کاربرای سطح پایین توزیع بشن باید از databse های embeded استفاده کرد که برای ذخیره سازی اطلاعات از فایل استفاده می کنند ( یعنی فایلی هستند و شبکه ای )
و من به شما h2 رو پیشنهاد می کنم خیلی سبک سریع و کم حجم و بی دردسر هست یه سرچ کنی قبلا راجع بش بحث کردیم

behnam.m
جمعه 06 آبان 1390, 16:09 عصر
من از شما خیلی متشکرم بخاطره پاسخگویی
منظور شما اینکه اگر نرم افزارهایی که بانک اطلاعاتی آنها اوراکل یا MySql هستند اگر قرار روی کامپیوتر یا هر چیز دیگر کار کنند باید بانک اطلاعاتی آنجا نصب و config شود و دیتا بیس آنجا ساخته شود.
خوب پس نرم افزارهای بزرگی که قراره به صورت وسیع فروخته شوند نباید هیچ کدام از بانکهایی مثل اوراکل یا mysql استفاده کنندو این یه خورده مسخره است.

phoenix87
شنبه 07 آبان 1390, 11:23 صبح
شما می تونید از نرم افزار های setup ساز مثلinstall shielld استفاده کنید فقط کافیه تو تنظیماتش بگین از چه دیتابیسی استفاده می کنید خودش رو سیستم مشتری کانفیگ می کنه.از نسخه جدیدش استفاده کن که حتی با اوراکل هم سازگاره

spiderman200700
دوشنبه 09 آبان 1390, 14:20 عصر
من از شما خیلی متشکرم بخاطره پاسخگویی
منظور شما اینکه اگر نرم افزارهایی که بانک اطلاعاتی آنها اوراکل یا MySql هستند اگر قرار روی کامپیوتر یا هر چیز دیگر کار کنند باید بانک اطلاعاتی آنجا نصب و config شود و دیتا بیس آنجا ساخته شود.
خوب پس نرم افزارهای بزرگی که قراره به صورت وسیع فروخته شوند نباید هیچ کدام از بانکهایی مثل اوراکل یا mysql استفاده کنندو این یه خورده مسخره است.

دوست گرامی ، شما اول باید ببینی نیازت چیه ، بعدش با تو جه به نیازت از یه بانک اطلاعاتی استفاده کنی.
به صورت کلی در برنامه هایی که در شبکه قرار دارند و به عنوان سرویس دهنده استفاده میشن(یعنی به چند کاربر به صورت همزمان سرویس میدن)، باید از دیتابیس های Network (مثل mysql) استفاده کنید و در برنامه هایی که فقط یه کاربر به صورت همزمان ازش استفاده می کنه، باید از دیتابیس های embeded(مثل h2) استفاده کنید.
به نظر منم h2 بهترین دیتابیس embeded برای برنامه های جاوا هست(هر چند که میشه به صورت Network هم ازش استفاده کرد).واقعا سبک و فوق العادس.
این کاریه که باید انجام بشه تا کابر اذیت نشه،و مسخره هم نیست.
امیدوارم جواب سوالتونو گرفته باشید.
موفق باشید.

phoenix87
سه شنبه 10 آبان 1390, 10:09 صبح
این آقا میگه می خوام با mysql بنویسم شما به جای راهنمایی دیتابیس پیشنهاد میدین.همون طور که گفتم کاری که شما میخواین انجام بدین نصب بانک به صورت silent هست که موتور دیتابیس رو روی سیستم مشتری نصب می کنه که نرم افزار install sheild این کار رو می کنه اما برای اوراکل باید یه فایلی رو هم به نام response file تنظیم کنید .