View Full Version : سوال: بهترین روش برای طراحی سایت و جلوگیری از بهم ریختگی کار
sara_aryanfar
چهارشنبه 04 آبان 1390, 22:32 عصر
با سلام راستش من عادت کردم که از یه جایی شروع می کنم و حین کار قسمت هایی رو اضافه می کنم اما فکر می کنم این روش خوبی نباشه یعنی بهتره اول روی کاغذ طرح خودمو و قسمتهاشو اماده کنم لطفا اساتید بگن که از چه روش هایی استفاده می کنن البته می دونم هر کس روشی داره ولی خوب بهترین روش چی هست ممنون
smm2006sh
چهارشنبه 04 آبان 1390, 22:48 عصر
سلام
به نظر من همون طور که اشاره هم کردید طراحی روی کاغذ یکی از بهترین راههای شناخت قسمت های پروژه هست . اما یه پیشنهاد از طرف من به شما ؟ RUP یه کم مطالعه کنید . چون در این روش ابتدا یه سری نیاز های پروژه را شناسایی میکنید (همون طراحی کاغذی و بعد از آن یه تحلیل از بانک و دیگر چیزا) بعد از اون شما به فرراخور پیشرفت پروژه تحلیل های خودتون را به روز میکنید (همون چیزی که خودتون گفتید توی روند پروژه یه سری چیزا را میفهمید که در تحلیل اولیه به ذهنتون نخورده بود) . من به همین روش پروژه خودمو توسعه دادم خوب هم جواب داد
موفق باشید
Saman Hashemi
پنج شنبه 05 آبان 1390, 21:04 عصر
سعی کنید روی uml تمرکز کنید و انواع نمودارشو یاد بگیرید چون واقعا کمک میکنه البته این نوع طراحی برای کارهای بزرگ خوبه نه پروژه های کوچیک...!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.