View Full Version : سوال: نحوه پرداخت وجه کالا ؟؟
M1450M
پنج شنبه 05 آبان 1390, 11:09 صبح
سلام به همه دوستان
به نظر شما دوستان کدام روش از روش های پرداخت وجه برای سایت مناسب هست ؟ روش های مختلفی رو که دیدید رو بگید ممنون میشم .
تو یه سایت دیدم برای دانلود بعد از پرداخت وجه به صورت اتوماتیک اجازه دانلود به مخاطب داده می شود . این رو چطوری میشه پیاده سازی کرد ؟
sara_aryanfar
پنج شنبه 05 آبان 1390, 12:29 عصر
با سلام در روشی که شما گفتی وقتی کاربر وجه رو پرداخت می کنه ما از سایت بانک یک بار هم صحت پرداخت رو سوال می کنیم که در صورت درست بودن اجازه دانلود داده میشه و کاربر به صفحه مربوطه هدایت میشه هر بانک برای خودش وب سرویس خاص خودش رو داره که باید با استفاده از توابع اون این کارهایی رو که گفتم انجام بدین
M1450M
پنج شنبه 05 آبان 1390, 14:49 عصر
با سلام در روشی که شما گفتی وقتی کاربر وجه رو پرداخت می کنه ما از سایت بانک یک بار هم صحت پرداخت رو سوال می کنیم که در صورت درست بودن اجازه دانلود داده میشه و کاربر به صفحه مربوطه هدایت میشه هر بانک برای خودش وب سرویس خاص خودش رو داره که باید با استفاده از توابع اون این کارهایی رو که گفتم انجام بدین
ممنون
میدونید چه بانکی چنین سرویسی رو داره ؟
بانک پارسیان فکر کنم داشته باشه . درسته ؟
sara_aryanfar
پنج شنبه 05 آبان 1390, 20:17 عصر
همه بانک ها به شما توابع و وب سرویس مورد نیاز رو ارائه میدن در هنگام عقد قرارداد
M1450M
جمعه 06 آبان 1390, 18:19 عصر
منظورم این بود که کدوم بانک این امکان رو میده که پس از پرداخت وجه کاربر بتونه فایل رو دانلود کنه ؟؟
sara_aryanfar
جمعه 06 آبان 1390, 19:23 عصر
شما این امکان رو خودتون با برنامه نویسی باید ایجاد کنید خیلی هم راحت هست چون توابع اونا اعدادی رو به شما بر می گردونن که هر کدوم نشانگر یک چیزه مثلا عدد 1 یعنی پرداخت موفق بوده و عدد -1 یعنی ناموفق و غیره که شما تنها با یه شرط ساده می تونین به مقصود خودتون برسید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.