PDA

View Full Version : Nokia با طعم Windows 7

powerboy2988
پنج شنبه 05 آبان 1390, 14:41 عصر
شرکت Nokia امروز اولین گوشی های خودشو با windows mobile7 ارائه داد .
مدل های عرضه شده Lumia 800 و Lumina 71 نام دارند و قراره که در ماه November عرضه شوند .

http://st2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-lumia-800.jpg
اما برای سفارش می تونید با قیمت 440 یورو اقدام کنید..

خیلی دوست دارم بدونم شرکتی مثل Nokia ، گوشی هایی با این سیستم عامل ارائه میده... بازار سیستم عامل های موبایل به چه صورتی میشه...

اطلاعات بیشتر :
http://www.gsmarena.com/nokia_world_nokia_900_lumia_800_lumia_710-review-668.php
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_800_now_available_on_preorder_in_uk_44 0_pounds-news-3313.php

Felony
پنج شنبه 05 آبان 1390, 20:38 عصر
خیلی دوست دارم بدونم شرکتی مثل Nokia ، گوشی هایی با این سیستم عامل ارائه میده... بازار سیستم عامل های موبایل به چه صورتی میشه...

هیچ تغییری !
نوکیا مدتی هست که واقعا از بازار موبایل عقب مونده ، مخصوصا در حوزه Smart Phone ها تا زمانی که Samsung و HTC و Apple هستند میشه گفت تقریبا هیچ جایی نداره و به شخصه کسی رو ندیدم که قصد خرید یک Smart Phone داشته باشه و Nokia بتونه با امکاناتش جذبش کنه ، مگر اینکه اون شخص عشق Nokia باشه ؛ نوکیا باید یک فکر اساسی به حال خودش بکنه وگرنه به زودی باید با بازار Smart Phone ها ( که بازار اصلی هدف امروزه هست ) خداحافظی کنه .

powerboy2988
پنج شنبه 05 آبان 1390, 20:44 عصر
هیچ تغییری !
نوکیا مدتی هست که واقعا از بازار موبایل عقب مونده ، مخصوصا در حوزه Smart Phone ها تا زمانی که Samsung و HTC و Apple هستند میشه گفت تقریبا هیچ جایی نداره و به شخصه کسی رو ندیدم که قصد خرید یک Smart Phone داشته باشه و Nokia بتونه با امکاناتش جذبش کنه ، مگر اینکه اون شخص عشق Nokia باشه ؛ نوکیا باید یک فکر اساسی به حال خودش بکنه وگرنه به زودی باید با بازار Smart Phone ها ( که بازار اصلی هدف امروزه هست ) خداحافظی کنه .

موافقم با حرفات....
اما الان این 4 تا رقابت جالبی دارند :

iOS بدون Steve
Bada که تازه داره به تکامل میرسه
Win7 که تازه متولد شده
و Android که داره به سرعت رشد می کنه!!!

نظر شما چیه؟؟

Felony
پنج شنبه 05 آبان 1390, 21:23 عصر
نظر شما چیه؟؟
موافقم ،

iOS بدون Steve
iOS کاربران خاص خودشو داره ( عشق Apple ) ، با اینکه خیلی از نوآوری های Smart Phone ها رو اول در این سیستم عامل ( iOS ) شاهد بودیم ولی به نظرم نمیتونه مدت زیادی در مقابل Android متن باز که توسط کمپانی های مختلف داره Customize میشه دوام بیاره ؛ به نظر من تا همین الانش که داره با Android مقابله میکنه به خاطر Market غنی Application هایی هست که داره .

Bada که تازه داره به تکامل میرسه
فکر نمیکنم بتونه تو این بازار آشفته جایی برای خودش دست و پا کنه ، مخصوصا اینکه قیمت پردازنده های ARM روز به روز پائین تر میاد و گوشی هایی که از این پردازنده استفاده میکنن هر روز ارزونتر میشن و قابلیت اجرای Android و Windows Phone رو مهیا میکنن .

Win7 که تازه متولد شده
احتمالا مایکروسافت نمیتونه با Windows Phone 7 سهم زیادی از بازار رو بگیره ، باید منتظر Windows 8 موند ، احتمالا با 8 بتونه سهم قابل توجهی از بازار Smart Phone ها و Tablet ها رو به دست بیاره .

و Android که داره به سرعت رشد می کنه!!!
پیشرفت فوق العاده ای داشته و داره ، Market های موجود برای Application ها و بازی هاش هم روز به روز وسیعتر میشن و به نظر من Android در آینده ای نزدیک یکه تاز بازار سیستم عامل های تلفن های هوشمند خواهد بود .

powerboy2988
پنج شنبه 05 آبان 1390, 21:28 عصر
منم تو این مدتی که برنامه نویسی می کنم برای smart phone ... رو Android حساب ویژه ای باز کردم...
اما احساس می کنم که Bada بعدا بیشتر از همه حرفی واسه گفتن داشته باشه....

FastCode
جمعه 06 آبان 1390, 16:17 عصر
من هر کسی رو ببینم ازش میخوام که نخره.
چون نوکیا backdoor داره.
ویندوز هم خدای backdoor ه.
اینا رو بریزی روی هم هیچ کس نمیتونه جمعشون کنه.

مهران رسا
شنبه 07 آبان 1390, 12:54 عصر
من هر کسی رو ببینم ازش میخوام که نخره.
چون نوکیا backdoor داره.
ویندوز هم خدای backdoor ه.
یعنی هرکی بخواد Nokia بخره دقیقاً بهش میگی : نخر ، Backdoor داره؟

FastCode
شنبه 14 آبان 1390, 18:06 عصر
یعنی هرکی بخواد Nokia بخره دقیقاً بهش میگی : نخر ، Backdoor داره؟
آره.
ولی فارسی بهش میگم.
اینجا باید یه جوری حرف بزنیم که وزرای دانشمند نفهمن که یه وقت سایت فیلتر نشه.

amin1softco
شنبه 14 آبان 1390, 20:45 عصر
من که بدم نمیاد چند روزی دستم باشه ببینم چجوریاست

black phoenix
شنبه 14 آبان 1390, 21:44 عصر
دوستان بهتون قول می دم که آندروید تا سالهای سال بر بازار smart phone حکمرانی می کنه
جذابیت ظاهری و open source بودن ویژگی هایی هستند که دو طیف کاربران معمولی و برنامه نویسان لینوکس رو به آندروید جذب میکنه و جامعه ایی عظیم پیرامون این سیستم عامل قدرتمند پدید میاره.
و اگر به این خصوصیات اعتبار غول بزرگی مثل گوگل رو اضافه کنیم خودتون حدس بزنید که چی از آب درمیاد.
هیچ بعید نیست که روزی iOS در برابر Android زانو بزنه

77457
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

mmd2009
شنبه 14 آبان 1390, 22:30 عصر
با سلام

دوستان اینقدر صریح نمیشه در مورد شرکت های بزرگ صحبت کرد. همونطورر که روزی که اندروید رو کسی نمیشناخت و الان که همه بازار مال خودشه یک روز هم شاید برسه که دوباره همه برن سمت نوکیا و کسی سراغ اندروید نره. البته درصد واقع پذیری و زمانش مشخص نیست ولی چییزی که مشخصه اینه هیچوقت نمیشه برر دنیای کامپیوتر و فناوری مثل شیر سلطان بود.

اینده ای که مایکروسافت داره با ویندوز 8 و اجرای اون روی موبایل و تبلت و PC شاید خیلی چیزارو مشخص بکنه و شاید اصلا باز رو کاملا به دست خودش بگیره. همه ی دنیا به دنیال ایده های جدید هستند ممکنه الان یک نفر مثل شماها تو یک گوشه دنیا داره یک نواوری میکنه به محض ورودش شاید حتی اندروید و ios هم زانو بزنن جلوشون. کلا اینقدر صریح صحبت کردن در مورد شرکت های بزرگ نتیجه ی بزرگی نداره.

black phoenix
سه شنبه 17 آبان 1390, 11:41 صبح
چیزی که مشخصه اینه هیچوقت نمیشه بر دنیای کامپیوتر و فناوری مثل شیر سلطان بود. دوست عزیز با این حرف شما مخالفم.
آیا دنیای تکنولوژی محصولاتی نداره که سالهای سال در رشته خودشون اول بودند؟
آیا میتونید در دنیای دسکتاپ جایگزینی برای ویندوز متصور بشید؟
آیا میتونید در بین سرور ها انتخابی بهتر از لینوکس داشته باشید؟
آیا سیستم عامل سیمبیان سالهای متمادی انتخاب اول سازندگان موبایل نبود؟
آیا از سال 1998 تا کنون (=13 سال) گوگل فرمانروای بی چون و چرا اینترنت نیست؟
.
.
.
آیا موارد مذکور در حوزه فعالیتشان به سان یک شیر سلطنت نمی کنند؟ (چش نخورم یک پا ادیبم :لبخند:)

اینده ای که مایکروسافت داره با ویندوز 8 و اجرای اون روی موبایل و تبلت و PC شاید خیلی چیزارو مشخص بکنه و شاید اصلا باز رو کاملا به دست خودش بگیره.دوست عزیز حتما تا به حال دموی ویندوز 8 رو دیدید و متوجه شباهت بسیار زیاد اون با ویندوز فون 7 شدید.
در واقع ویندوز 8 نسخه ی دسکتاپ ویندوز فون هفته. و اگه ویندوز فون 7 نتونسته در دنیای موبایل آندروید رو شکست بده پس ویندوز 8 هم نمی تونه.
اما در مورد تبلت وضع فرق می کنه و بنابر گفته شما امکان داره ماکیروسافت در این قسمت گوی سبقت رو از دیگر رقیبان بربایه.

kiarashk
سه شنبه 17 آبان 1390, 13:34 عصر
دوستان بهتون قول می دم که آندروید تا سالهای سال بر بازار smart phone حکمرانی می کنه
جذابیت ظاهری و open source بودن ویژگی هایی هستند که دو طیف کاربران معمولی و برنامه نویسان لینوکس رو به آندروید جذب میکنه و جامعه ایی عظیم پیرامون این سیستم عامل قدرتمند پدید میاره.
و اگر به این خصوصیات اعتبار غول بزرگی مثل گوگل رو اضافه کنیم خودتون حدس بزنید که چی از آب درمیاد.
هیچ بعید نیست که روزی iOS در برابر Android زانو بزنه

77457
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

همچین ساده هم به قضیه نگاه نکنیین تمام ادمای دنیا که برنامه نویس یا طرفدار اپن سورس نیستن بیشتر خریداران اسمارت فون ها ادمهای عادی هستن نمی دونم با iOS ور رفتی یانه ولی اگه رابط کاربری رو بزاری کنار هیچی نمی مونه اصلا اگه به اپل استورش بری یه نرم افزار سیستمی واقعی نداره دنیاش کاملا بسته است اما ویندوز موبایل (با ویندوز فون اشتباه نکنید!!!) بسیار ساختار عالیی داشت به طوری که تو زمینه نرم افزار های سیستمی رقیب نداشت یعنی برنامه نویس هر کاری می خواست می کرد و تقریبا محدودیت نداشت من خودم روش اندروید و ابونتو رو ران کردم حتی می شد بوت لودر بذاری به جای وین یه سیستم عامل دیگه از اول بالا بیاد اما خیلی زود در مقابل ایفون شکست خورد چرا چون iOS خوشگل تره همین. در حال حاضر من خیلی با ویندوز فون کار نکردم اما ساختارش کاملا به نظرم شبیه iOS هست فقط رابط کار بریش رو عوض کردن منظورم اینه که سیاست ها همون سیاست های اپله ولی اگه اپل بازم بتونه مثل قدیم یه تحول کاربری ایجاد کنه بازم گوگل و ماکروسافت عقب خواهند ماند.

Felony
سه شنبه 17 آبان 1390, 13:57 عصر
من خودم روش اندروید و ابونتو رو ران کردم حتی می شد بوت لودر بذاری به جای وین یه سیستم عامل دیگه از اول بالا بیاد
اینا چه ربطی به ویندوز موبایل داشت ؟! رو ویندوز موبایل Android و Ubuntu رو اجرا کردی ؟! رو ویندوز موبایل بوت لودر گذاشتی ؟!

kiarashk
سه شنبه 17 آبان 1390, 14:44 عصر
اینا چه ربطی به ویندوز موبایل داشت ؟! رو ویندوز موبایل Android و Ubuntu رو اجرا کردی ؟! رو ویندوز موبایل بوت لودر گذاشتی ؟!
برای اجرا و بالا امدن از بستر سیستمی خود وین استفاده می شد.

Felony
سه شنبه 17 آبان 1390, 15:23 عصر
برای اجرا و بالا امدن از بستر سیستمی خود وین استفاده می شد.
چه بستری ؟ بیشتر توضیح بدید !

mmd2009
سه شنبه 17 آبان 1390, 19:39 عصر
دوست عزیز حتما تا به حال دموی ویندوز 8 رو دیدید و متوجه شباهت بسیار زیاد اون با ویندوز فون 7 شدید.
در واقع ویندوز 8 نسخه ی دسکتاپ ویندوز فون هفته. و اگه ویندوز فون 7 نتونسته در دنیای موبایل آندروید رو شکست بده پس ویندوز 8 هم نمی تونه.
اما در مورد تبلت وضع فرق می کنه و بنابر گفته شما امکان داره ماکیروسافت در این قسمت گوی سبقت رو از دیگر رقیبان بربایه.بازار PC که اصلا هیچ. چون همش زیر دست مایکررسافته البته دلیلش هم مشخصه اونم اینه یا Google و دیگر رقیب ها توان رقابت رو نداشت یا اینکه واسشون درامد کمتر از هزینه بوده یا خیلی نظر دیگه که واقعا نمیشه هیچوقت در مورد PC با مایکروسافت رقابت کرد.

در مورد شباهت ویندوز 8 و ویندوز فون 7 باید بگم منظورتون از شباهت چیه ؟ راستش زیاد متوجه نشدم.

پ ن : جمله ای که گفتم "ولی چییزی که مشخصه اینه هیچوقت نمیشه برر دنیای کامپیوتر و فناوری مثل شیر سلطان بود" منظورم این بود که یک شرکت فرضا مثل google و microsoft و ... هیچوت نمیتونن تو همه چیز سلطان باشن و الا همین خود microsoft هم تو PC به سان یک شیر میمونه . ولی فرض من بر 3 پلت فرم که امروز بیشترین فروش رو دارن یعنی PC و Mobile و Tablet بود. تو این 3 تا. البته جملم رو درست نگفتم و این شکل صحیح جمله ی قبلیمه. ولی در کل سیاست microsoft در پروژه ژوپیتر چیزی فراتر از یک شباهت بین ویندوز 8 و ویندوز فون 7 هست. چون اصلا هنوز ویندوز 8 ی من ندیدم این نسحه ی دمو که ارززش نصب هم فکر نکنم داشته باشه. چون مطمئنم تغییر زیادی خواهد کرد با این همه تبلیغ که براش کردن. البته بماند که مایکروسافت خوراکش اینه که یک چیز رو خیلی بزرگ بکنه ولی وقتی میری داخلش میبینی هیچی نمیبینی

ولی دوست عزیز منظورتون از شباهت رو اگر میشه بیشتر توضیح بدید.

با تشکر و موفق باشید.

kiarashk
سه شنبه 17 آبان 1390, 19:47 عصر
بازار PC که اصلا هیچ. چون همش زیر دست مایکررسافته البته دلیلش هم مشخصه اونم اینه یا Google و دیگر رقیب ها توان رقابت رو نداشت یا اینکه واسشون درامد کمتر از هزینه بوده یا خیلی نظر دیگه که واقعا نمیشه هیچوقت در مورد PC با مایکروسافت رقابت کرد.

در مورد شباهت ویندوز 8 و ویندوز فون 7 باید بگم منظورتون از شباهت چیه ؟ راستش زیاد متوجه نشدم.

پ ن : جمله ای که گفتم "ولی چییزی که مشخصه اینه هیچوقت نمیشه برر دنیای کامپیوتر و فناوری مثل شیر سلطان بود" منظورم این بود که یک شرکت فرضا مثل google و microsoft و ... هیچوت نمیتونن تو همه چیز سلطان باشن و الا همین خود microsoft هم تو PC به سان یک شیر میمونه . ولی فرض من بر 3 پلت فرم که امروز بیشترین فروش رو دارن یعنی PC و Mobile و Tablet بود. تو این 3 تا. البته جملم رو درست نگفتم و این شکل صحیح جمله ی قبلیمه. ولی در کل سیاست microsoft در پروژه ژوپیتر چیزی فراتر از یک شباهت بین ویندوز 8 و ویندوز فون 7 هست. چون اصلا هنوز ویندوز 8 ی من ندیدم این نسحه ی دمو که ارززش نصب هم فکر نکنم داشته باشه. چون مطمئنم تغییر زیادی خواهد کرد با این همه تبلیغ که براش کردن. البته بماند که مایکروسافت خوراکش اینه که یک چیز رو خیلی بزرگ بکنه ولی وقتی میری داخلش میبینی هیچی نمیبینی

ولی دوست عزیز منظورتون از شباهت رو اگر میشه بیشتر توضیح بدید.

با تشکر و موفق باشید.

فکر کنم منظورشون رابط کاربری مترو باشه.

black phoenix
چهارشنبه 18 آبان 1390, 00:16 صبح
در مورد شباهت ویندوز 8 و ویندوز فون 7 باید بگم منظورتون از شباهت چیهدوست گرامی همون طور که در تصویر پایین می بینید گوشی سامسونگ زیر در حال اجرای ویندوز فون هفته:

77614

و اینک windows 8 در حال نمایش رابط کاربری metro:

77615

البته ناگفته نماند که windows 8 دوتا دسکتاپ داره که دسکتاپ اصلی فرق چندانی با windows 7 نداره و نوآوری عمده (از نظر ظاهر) مایکروسافت در این محصول همون رابط مترو هستش

mmd2009
چهارشنبه 18 آبان 1390, 00:37 صبح
یعنی این دلیل قانع کننده ای هست که می فرمایید شکست میخوره مایکروسافت از گوگل تو زمینه گوشی موبایل ؟

black phoenix
چهارشنبه 18 آبان 1390, 08:31 صبح
لطفا دقت کنید:
منظور من شکست کامل مایکروسافت نبود.ویندوز فون همچنان سهمی از بازار smart phone ها خواهد داشت اما نمی تونه از آندروید جلو بزنه چرا ؟
چون دز زمینه موبایل مایکروسافت نوآوری جدیدی نخواهد داشت و در واقع ایده ی رابط کاربری مترو رو از ویندوز فون گرفته.به همین دلیل :

اگه ویندوز فون 7 نتونسته در دنیای موبایل آندروید رو شکست بده پس ویندوز 8 هم نمی تونه

mohamad.zakery
پنج شنبه 19 آبان 1390, 04:30 صبح
لطفا با اطلاعات پايين با همديگه بحث نكنين!!!

من يك سوال از شما مي پرسم و اونم اينكه ظاهر ios هيچ شباهتي به مك نداره؟؟؟

مترو استايل فقط ظاهر نيست!!!!

مترو استايل يك فريم ورك است كه خدمات به اپليكيشن ها و ... ميدهد!!!!

يكي از نگراني هاي برنامه نويسان .net امروزه همين مترو استايل است!!! چرا چونكه خيلي از مسائل و زير ساخت ها و معماري ويندوز را دچار دگرگوني كرده است!!!

فكرش را بكنيد ديگر با directx مستقيما نتونين كد بنويسين و كليه خدمات از مترو استايل بگيريد!!! وخيلي مسائل ديگه پيشنهادم اينه كه قبل از اظهار نظر راجع به يك تكنولوژي تازه زمانيكه هنوز نسخه اصلي منتشر نشده راجع به اون تكنولوژي مطالعه كنين!!!!

black phoenix
پنج شنبه 19 آبان 1390, 08:42 صبح
شما ظاهرا پست های تاپیک رو به طور کامل مطالعه نکردید
دوستی گفتند که با ورود ویندوز 8 به به بازار موبایل امکان داره که مایکروسافت در این بخش از آندروید پیشی بگیره.
من هم استدلال کردم که چون ویندوز فون 7 از نظر رابط کاربری بسیار به ویندوز 8 شباهت داره و از آندوید هم عقب تره ویندوز فون 8 هم نمی تونه کاری از پیش ببره.چون در زمینه سیستم عامل موبایل قرار نیست که مایکروسافت نوآوری جدیدی بکنه.
نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه؟

Felony
پنج شنبه 19 آبان 1390, 09:56 صبح
من هم استدلال کردم که چون ویندوز فون 7 از نظر رابط کاربری بسیار به ویندوز 8 شباهت داره و از آندوید هم عقب تره ویندوز فون 8 هم نمی تونه کاری از پیش ببره.چون در زمینه سیستم عامل موبایل قرار نیست که مایکروسافت نوآوری جدیدی بکنه.
Document ها و لیست Feature های جدیدی که در Windows 8 قراره اضافه بشه رو خوندید ؟ به نظر من اگر مایکروسافت Roadmap ی که برای ویندوز 8 ارائه داده رو دقیق پیاده بکنه امکان اینکه به یکی از گزینه های مطرح در بازار سیستم عامل های موبایل تبدیل بشه زیاده .

FastCode
سه شنبه 24 آبان 1390, 15:10 عصر
تا زمانی که یک پروتوکل remote ه امن نداره به درد نمیخوره.

شما همون عده ای هستید که کدهاتون رو با یاهو بکآپ میگیرید.