ورود

View Full Version : چگونه یک textbox در فرم را به فیلدی در جدول ربط دهم؟

smahdih
پنج شنبه 05 آبان 1390, 15:01 عصر
درود به همه

من یه جدول با چند تا فیلد دارم مثلا فیلدهای a,b,c . فیلد c از جمع مقدار در فیلد a , b بدست می اید. حالا من یه فرم درست کردم فیلدها رو هم به فرم اضافه کردم و وقتی کاربر مقدار a , b رو وارد میکند برنامه جمعشون رو در c میریزه ولی وقتی جدول رو نگاه میکنم میبینم a , b مقدار دارن ولی مقدار c خالیه دلیلش چیه؟

نوع a , b ,c هم تاریخه

Abbas Amiri
پنج شنبه 05 آبان 1390, 19:07 عصر
با چه روشی دوتاریخ را با هم جمع کردید؟ و چطور اونو به جدول منتقل کردید.

smahdih
پنج شنبه 05 آبان 1390, 19:36 عصر
با چه روشی دوتاریخ را با هم جمع کردید؟ و چطور اونو به جدول منتقل کردید.

با تابع DateAdd دو تاریخ رو با هم جمع کردم ( یکیش تاریخه یکی دیگش هم یه بازه است که با DateAdd جمع کردم). اینکارو تو فرمم انجام دادم ولی نمیدونم چجوری میشه مقداره این فیلد رو تو جدول بریزیم

براتون فایل رو ضمیمه کردم . فرم رو باز کنید وقتی رو دکمه ذخیره کلیک میکنید باید اطلاعات تو جدول ذخیره بشه ولی واسه فیلد DueDateCalibration این اتفاق نمی افته

Abbas Amiri
پنج شنبه 05 آبان 1390, 21:08 عصر
اولا سوال اینکه شما تاریختان را بصورت میلادی تعریف میکنید؟ درغیر اینصورت دربعضی تاریخها با مشکل مواجه خواهیدشد.
دوم اینکه با نامگذاری یک کنترل در یک فرم نمی توان آن را به جدول Bind کرد . بلکه باید کنترل سورس آن را تنظیم کنید . بنابراین شما باید بجای اینکه در کنترل سورس textbox آن را مقدار دهی کنید باید با کدنویسی اینکار رابکنید ودر روالهای AfterUpdate تاریخ و دوره آن را مقداردهی کنید.