View Full Version : سرور و کلاینت رو ویندوز xp
آماتور
دوشنبه 02 آبان 1384, 20:32 عصر
سلام به همه
می شه به من در باره این عنوان توضیح بدین
مرسی از هر کسی که این تاپیک رو جواب می ده
eniak.master
سه شنبه 03 آبان 1384, 20:05 عصر
با سلام و اجازه از اساتید
با زبان عامیانه و ساده زمانیکه به یک سیستم سرویس دهنده امکانات شبکه ( مثلا مدیریت کامپیوترهای زیر مجموعه شبکه ) سرور می گویند که با برنامه های متفاوتی قابل ایجاد است ( novell netware - windowsNT-2000-2003Server )
کلاینت هم به معنی مشتری یعنی سیستمهایی که از این امکاناتی که سرور در اختیار قرار می دهد استفاده می کنند .
اگر دوستان و اساتید مجرب سایت نظراتی دارند بفرمایند تا ما هم بیشتر یاد بگیریم
آماتور
سه شنبه 03 آبان 1384, 21:28 عصر
با سلام و تشکر
حالا من اگه بخوام یه سیستمو که روش win 2000 server و win xp و یه سیستم دیگه که win 2000 professional و win xp روش نصبه به صورت کلاینت و سرور در بیارم چه کارائی باید انجام بدم ؟؟؟؟؟
چاکر هر کی که جواب می ده :چشمک:
sarami
سه شنبه 03 آبان 1384, 22:33 عصر
به سیستمی که سرویس در اختیار دیگران میگذاره server میگن و به سیستمی که از اون سرویس استفاده میکنه client حالا فرض بگیریم سرویسی که میخوایم در اختیار دیگران بذاریم یه فایل باشه در اون صورت به اون سرور فایل سرور میگن xp میتونه file و print و ... چیزهای محدود دیگه باشه ولی نمیتونه dc (Domain Controler باشه حالا اگه منظورتو از سرور بگی راحت تر میشه در موردش صحبت کرد
آماتور
پنج شنبه 05 آبان 1384, 13:02 عصر
من می خوام که سرورم رو کلاینت کنترل داشته باشه
eniak.master
پنج شنبه 05 آبان 1384, 22:51 عصر
سرور بر کلاینت کنترل و نظارت داره .
لطفا بیشتر توضیح دهید .
eniak.master
پنج شنبه 05 آبان 1384, 22:59 عصر
در ضمن اگر میخوای سرور روی کلاینت نظارت داشته باشه نوع سرور رو باید مشخص کنی
البته بحثهای بسیار زیادی در این مورد شده است .
یک جستجو کارت رو راه میندازه !
آماتور
شنبه 07 آبان 1384, 19:19 عصر
سلام
می خوام فایل و ... سرویس بدم
eniak.master
پنج شنبه 12 آبان 1384, 13:35 عصر
پس بهتره فعلا از workgroup استفاده کنی
ابتدا از ویزارد setup homeNETWORK استفاده کرده و تنظیمات شبکه رو انجام میدی .
برای اینکار در سیستم یک : توی ویندوز ایکس پی ابتدا در قسمت network connection رفته و در کانکشن مورد نظر local area رفته و Properties رو بزنی و در قسمت tcp/ip یک آی پی تعریف کنی .
در سیستم 2 : همان کار را انجام می دهی ولی رقم آخر آی پی رو عوض می کنی .
سپس در SYSTEM PROPERTIES رفته و در قسمت network-->change در هر دو سیستم رفته و یک workgroup واحد برای هر دو انتخاب می کنی.
به همین سادگی پس از ری استارت هر دو سیستم شبکه شما ایجاد شده است و دو کامپیوتر همدیگر رو می بینند .
برای فهمیدن این موضوع یک جستجو به نام کامپیوتر بزنی برات پیدا می کنه یا در قسمت my network places رفته و view workgroup رو کلیک کنید . در این حالت نام گروه کاری شما نشان داده شده و هر دو سیستم را مشاهده می کنید .
eniak.master
پنج شنبه 12 آبان 1384, 13:37 عصر
اگه لازم بود در موردبه اشتراک گذاری فایلها و شاخه ها نیز توضیح می دم .
آماتور
پنج شنبه 12 آبان 1384, 18:07 عصر
من دستگامو ورک گروپ زدم یعنی قبلا با این روش کار کردم
به هر حال ممنون
eniak.master
جمعه 13 آبان 1384, 16:23 عصر
با سلام
عنوان سوال شما سرور و کلاینت رو ویندوز ایکس پی بود .
به نظر بنده همانطور که قبلا گفتم در ایکس پی نمی توان کلاینت سرور ایجاد کرد . ولی با ورک گروپ می شود محدودیتها و امنیت و شیرهای مخصوص هر نفر ایجاد کرد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.