PDA

View Full Version : سوال: گزارش گیری با کریستال ریپورت



amin mohamadi
جمعه 06 آبان 1390, 22:03 عصر
سلام
من با استفاده از کریستال از دو جدول گزارش تهیه کردم
ولی یه مشکل دارم
فیلد جدولی که تعدادش کمتره به تعداد جدول دیگه تکرار میشه
راهی هست که به صورت نا متقارن گزارش تهیه کنم ؟
یعنی تعداد رکورد های هر ستون فرق داشته باشه؟

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 22:30 عصر
سلام
یعنی چی تکرار میشه؟
کد یا عکسشو بذار راهنماییت کنم

amin mohamadi
جمعه 06 آبان 1390, 22:39 عصر
فیلد era تکرار میشه

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 22:41 عصر
چه جوری اطلاعات دیتابیس رو میفرستی واسه پرینت؟

amin mohamadi
جمعه 06 آبان 1390, 22:46 عصر
مثل همیشه دیتا ست رو میدم به سورس کریستال

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 22:52 عصر
قبل از اینکه اداپتر رو Fill کنی دیتاست و اداپتر رو Dispose کن ببین حل میشه
من با کریستال زیاد کار نکردم ولی فکر کنم مشکل از فایل کریستالت باشه

amin mohamadi
جمعه 06 آبان 1390, 22:56 عصر
نه فیلد era برای یک جدول جداست
برای همین به تعداد فیلد های دیگه تکرار میشه تا ستون پر بشه
راهی نیست که تکرار نشه؟
وقتی Era رو به تنهایی میذارم مشکلی نداره

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 23:03 عصر
خب مشکل همین جاست دیگه
از دوتا جدول به صورت هم زمان اطلاعات رو دریافت میکنی این مشکل به وجود میاد

amin mohamadi
جمعه 06 آبان 1390, 23:07 عصر
خوب باید چیکار کنم ؟
یعنی نمیشه از دو تا جدول همزمان اطلاعات رو برداشت ؟

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 23:18 عصر
منم همین مشکل رو چند وقت پیش داشتم
اگه میتونی برنامه رو اپ کنم تا درست کنم
اگه هم نمیتونی فایل کریستال رو فقط بفرست

amin mohamadi
جمعه 06 آبان 1390, 23:26 عصر
مشکلتو چجوری حل کردی ؟
فکر کنم باید دو تا جدول رو با هم join کنم

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 23:29 عصر
اره باید Join کنی
ببین درست شد

amin mohamadi
جمعه 06 آبان 1390, 23:34 عصر
نه دیگه هیچی نشون نمیده

sobaisobai
جمعه 06 آبان 1390, 23:39 عصر
منم همین مشکل رو داشتم بعد اودم دوتا جدول دیتابیسم رو ادغام کردم بعد مشکلم حل شد یعنی یه جدول تو دیتا بیس ساختم که فیلد های هر دوتا جدول رو داشت وهیچ استفاده ای هم ازش نمیشد (البته راهش این نیست ولی میشه)چون کریستال بلد نبودم این کارو کردم .
حالا شما هم این کارو بکن ببین مشکلت حل میشه یا نه

amin mohamadi
جمعه 06 آبان 1390, 23:43 عصر
شدنش که میشه ولی باید با کریستال بشه کاری کرد
در هر صورت ممنون