View Full Version : سوال: درخواست نمونه برنامه با StimulReport
vbiman
جمعه 06 آبان 1390, 21:11 عصر
با سلام
من یک نمونه برنامه می خوام که عملیات چاپ را با نرم افزار stimulReport انجام داده بشه و در این گزارش بشود از داخل برنامه یک کوئری را که شامل یه شرط خاص که فقط رکوردهای خاصی را نشان می دهد به استیمال بشود فرستاد و در نهایت در گزارش مشاهده کرد در اینجا هر کسی فقط گفته نرم افزار خوبیه و همه میگن برو سایت سازندش کامل توضیح داده، برای این کار که چیز بدرد بخوری پیدا نکردم حالا اونهایی که میگن کار باهاش راحته یک نمونه برنامه بنویسن اینجا بزارن تا بقیه هم فیض ببرن . :عصبانی++:
saeed_sho
دوشنبه 09 آبان 1390, 12:45 عصر
سلام
منم این نمونه برنامه رو فوری لازم دارم
در ضمن چطوری میشه ستون ها رو داینامیک عوض کرد به دلخواه مشتری؟ بهترین راهش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
bozhmehrani
چهارشنبه 11 آبان 1390, 19:27 عصر
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=76111&d=1317497249
maryamVio
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 13:32 عصر
من با یک روش جدید کار کردم
اول اینکه پروژه WinApp بود بعد از اینکه دکمه گزارش را انتخاب کردم مثل همیشه متغیرها رو به پروسیجر فرستادم و خروجی را در DataTable ریختم .. بعد از این کدهای زیر را در رابطه با LoadReport نوشتم
private void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
{
StiReport report = new StiReport();
string dateNowFrom = comboBox1.SelectedItem.ToString() + '/' + comboBox2.SelectedItem.ToString() + '/' + comboBox3.SelectedItem.ToString();
string dateNowTo = comboBox6.SelectedItem.ToString() + '/' + comboBox5.SelectedItem.ToString() + '/' + comboBox4.SelectedItem.ToString();
if (rdoreport.Checked)
CartNo = null;
else
CartNo = int.Parse(txtCartNo.Text.Trim());
DataSet ds = dlobj.FetchReport2(dateNowFrom, dateNowTo, CartNo); لازم به ذکر است که از طریق این متد در لایه Dal با دیتا بیس ارتباط برقرار کردم و پروسیجر را خوندم.
DataTable dt = ds.Tables[0];
stiReport1.BusinessObjectsStore.Clear();
report.ScriptUpdate();
report.Load("..\\..\\Report3.mrt");
report.Compile();
report.RegBusinessObject("MyData", "MyData", dt);
report.Print();
}
از این طرف هم در نرم افزار Desinger فقط یک Connection تعریف کردم
بعد در قسمت BussinessObject یک نمونه جدید تحت عنوان MyData ایجاد کردم . هنگام ایجاد این نمونه از شما سوال می شه که روی چه جدول و یا پروسیجری ، پروسیجر انتخاب کردم
از این طرف هم داخل خود طراحی گزارش یک Data انداختم که دقیقا همان فیلدهایی که در پروسیجر و در هما ن MyData وجود داشت را داخل Data انداختم و بر روی این data ، property گرفتم و عنوان
BussinessObject همان Data رو ست کردم روی Mydata و در نهایت Save
برنامه را اجرا کردم // انتخاب باتن گزارش // لود دقیق و کامل گزارش به همین راحتی
البته یک هفته بود که داشتم تمام نمونه ها و اینترنت و بقیه جاهارا می گشتم
:لبخند::لبخند::لبخند::لبخند:: بخند::لبخند::لبخند::لبخند::ل خند::لبخند::لبخند::لبخند::لب ند::لبخند::لبخند::لبخند::لبخ د::لبخند::لبخند::لبخند::لبخن ::لبخند::لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.