ورود

View Full Version : تغییر نام فایل و پوشه ها توسط توابع API ?????

butterfly8528
جمعه 06 آبان 1390, 23:21 عصر
سلام .
دوستان تابع API ای جهت تغییر نام فایل و پوشه ها وجود داره ؟
با تشکر .

محسن واژدی
شنبه 07 آبان 1390, 06:51 صبح
سلام علیکم
تغییرنام فایل بدون بکارگیری API

Private Sub Command1_Click()
Name "c:\old_name.txt" As "c:\new_name.txt"
End Sub

تغییر نام با استفاده از API

Private Declare Function MoveFile Lib "kernel32" Alias "MoveFileA" (ByVal lpExistingFileName As String, ByVal lpNewFileName As String) As Long

Private Sub Command1_Click()
MoveFile "c:\old_name.txt", "c:\new_name.txt"
End Sub

موفق باشید

butterfly8528
سه شنبه 10 آبان 1390, 00:04 صبح
سلام .

تغییرنام فایل بدون بکارگیری API
جناب واژدی عزیز همان طور که عرض کردم بنده می خواستم بدونم که برای تغییر نام فایل و پوشه تابع API وجود داره یا نه ( چون نمی خواستم از تابع Name وی بی استفاده کنم )

تغییر نام با استفاده از API
تابع MoveFile هم همانطور که از نامش پیداست برای انتقال فایل و پوشه هاست که البته برای تغییر نام هم از آن استفاده می شود ( فکر کردم شاید تابعی مختص Rename کردن وجود داشته باشه که متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم :ناراحت: )

Moves an existing file or a directory, including its children.
توضیحات بیشتر در مورد تابع MoveFile در MSDN (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa365239(v=vs.85).aspx)
به هر حال خیلی ممنون که جواب دادید .

محسن واژدی
چهارشنبه 11 آبان 1390, 06:59 صبح
تابع MoveFile هم همانطور که از نامش پیداست برای انتقال فایل و پوشه هاست که البته برای تغییر نام هم از آن استفاده می شود ( فکر کردم شاید تابعی مختص Rename کردن وجود داشته باشه که متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم :ناراحت: )
سلام

بله، صحیح میفرمائید، ولی از آن بمنظور تغییر نام یک فایل یا فولدر هم استفاده میشود (هرچند که نام تابع گویای این مطلب نیست)
البته در تبصره توضیحات MSDN نیز به این مطلب اشاره شده است:

.
.
.
Remarks

The MoveFile function will move (rename) either a file or a directory (including its children) either in the same directory or across directories
.
.
.

موفق باشید