View Full Version : گفتگو: پاک کردن با تدبیر پست ها!!!
loshan3767
شنبه 07 آبان 1390, 14:56 عصر
بهتر نیست هنگام پاک کردن یک پست به تاریخ ارسال پست نیست اولویت بدیم؟؟؟؟؟
شاید یه پست باشه که ضرورتی به وجودش در 2 ماه گذشته نبوده باشه،ولی آخه 2 روز فقط؟؟؟؟؟؟؟
من یه پست ضروری داشتم که احتمالا پاک شده!!!
http://barnamenevis.org/showthread.php?310911-کمک-برای-ساخت-یک-برنامه
حالا من سؤالم رو از کی بپرسم مهندس؟؟با هزارودو امید پست فرستادم و بعد 2 روز .....:ناراحت:
vcldeveloper
شنبه 07 آبان 1390, 17:48 عصر
ربطی به مدت زمان سپری شدن از ارسال یک پست نداره؛ تمامی کاربران موظف هستند که به قوانین سایت پایبند باشند. اگر پستی برخلاف قوانین سایت ارسال بشه، مدیران سایت حق دارند آن را حذف کنند. پست جنابعالی هم برخلاف قوانین سایت بوده، و مدیر مربوطه به محض دیدن آن، پست را حذف کرده. به جای درخواست مهلت برای حذف پست های خلاف قانون، سعی کنید قوانین سایت را به دقت مطالعه کنید، و پست هایی مطابق آن ارسال کنید، تا مدیران مجبور نباشند پست های شما را حذف کنند.
دلایل حذف پست شما هم توسط مدیر همان بخش در محل لاشه پست حذف شده درج شده:
1- طرح چند سوال در یک تاپیک 2- عنوان نامناسب. قوانین سایت را مطالعه کنید
loshan3767
یک شنبه 08 آبان 1390, 12:15 عصر
دلایل حذف پست شما : طرح چند سوال در یک تاپیک 2- عنوان نامناسب.
عنوان رو میشه عوض کرد،ولی از نظر فنی ارسال چند سؤال در یک تاپیک نباید مشکلی رو ایجاد کنه!! اگه یه نفر چند سؤال مرتبط و پیوسته داشته باشه باید جدا جدا بپرسه؟
شما یه برنامه مرتبط رو توی چند فایل ارائه میدین؟
ارسال های چند تاپیکی مجزا فکر نکنم کار جالبی باشه.تازه..من داشتم جوابمو می گرفتم.!
vcldeveloper
یک شنبه 08 آبان 1390, 16:45 عصر
ولی از نظر فنی ارسال چند سؤال در یک تاپیک نباید مشکلی رو ایجاد کنه!!
بله، مشکلش این هست که هر یکی به بخشی از سوالات می پردازه و پیوستگی مطالب تاپیک از بین میره، به عنوان مثال در چند پست درباره سوال یک بحث میشه، در چند پست دیگه درباره سوال دو، در چند پست دوباره درباره سوال یک، و در چند پست درباره سوال N. به این ترتیب، کاربری که سوالش یکی از این موارد باشه، باید همه پست ها رو ببینه، و پست های مربوط به سوال خودش را پست های مربوط به سایر سوالات جدا کنه، تا به جواب برسه.
ارسال های چند تاپیکی مجزا فکر نکنم کار جالبی باشه.
اون نظر شما ست؛ نظر ما چیز دیگه ایی هست. تفاوتش هم از اینجا ناشی میشه که شما فقط خودت و مشکلات خودت را می بینی، ولی ما کل سایت و کاربرانش را می بینیم. جنابعالی تصور می کنید اگر همه سوال هایتان را در یک تاپیک بپرسید، کارتان راحتر هست؛ ما به این موضوع توجه می کنیم که ارسال تمام سوال های شما در یک تاپیک چقدر میتونه پیدا کردن جواب برای سوال های مشابه را برای سایر کاربران، بخصوص کاربرانی که از طریق جستجو به این تاپیک ها دسترسی پیدا می کنند، سختر کنه.
تازه..من داشتم جوابمو می گرفتم.!
شاید اینطور بوده باشه؛ ولی جنابعالی بعد از دریافت جواب، تا زمانی که دوباره به مشکل بر بخورید، شاید دیگه به این سایت مراجعه نکنید، و سخت شدن جستجو برای سایر کاربران یا بی نظمی در تالارهای سایت هم براتون اهمیتی نداشته باشه؛ اما ما روزانه به اینجا سر میزنیم، و وظیفه داریم که سایت را به عنوان محیطی مناسب برای کاربرانی که از طرق مختلف به اینجا سر می زنند، بخصوص کاربران دائمی سایت، تبدیل کنیم. باز مشکل در تفاوت دیدگاه شخصی شما نسبت به دیدگاه جمعی ما هست.
سوداگر
پنج شنبه 19 آبان 1390, 15:24 عصر
راست میگه...
منم توی تالار سی شارپ، کد دوستمون رو تصحیح کردم ولی به خاطر گذاشتن یک شکلک --> :قهقهه:، آقای موسوی پست من + سه چهار نفر دیگه رو به دلیل نا مرتبط بودن با بخش (خیلی هم مرتبط بود) حذف کردند.
توصیه ای که دارم اینه که شکلک های زیر رو حذف کنید تا سوء تفاهمی پیش نیاد!!!
:شیطان::قهقهه::بامزه:
با تشکر
mehdi.mousavi
پنج شنبه 19 آبان 1390, 19:10 عصر
راست میگه... منم توی تالار سی شارپ، کد دوستمون رو تصحیح کردم ولی به خاطر گذاشتن یک شکلک --> :قهقهه:، آقای موسوی پست من + سه چهار نفر دیگه رو به دلیل نا مرتبط بودن با بخش (خیلی هم مرتبط بود) حذف کردند. توصیه ای که دارم اینه که شکلک های زیر رو حذف کنید تا سوء تفاهمی پیش نیاد!!! :شیطان::قهقهه::بامزه: با تشکر
سلام.
چه جالب! جمله رو طوری نوشته اید که گویی "آقای موسوی جلبکی بیش نبوده" و از روی "شکلک قهقهه" در مورد نوشته بی مورد شما تصمیم گرفته!
مقایسه صفر با صفر مطلقا مساله خنده داری نیست، و پست شما، بیشتر یه جور توهین به شعور خوانندگان تلقی میشه تا یه پاسخ فنی مرتبط با موضوع!
نه به دلیل "قهقهه زدن"، بلکه به دلیل اینکه ضریب هوشی خواننده رو صفر در نظر گرفتید! هر کسی اون کد رو ببینه، میدونه که باید جای صفر، عدد مورد نظرش رو بذاره.
کما اینکه، اون سه چهار نفر دیگه که ازشون یاد کردید، بدون استثناء پاسخ های بدی به پست شما دادن، پاسخ شما رو توهین قلمداد کردن و ...
فقط میتونم بگم متاسفم... همین!
سوداگر
پنج شنبه 19 آبان 1390, 21:25 عصر
پس با این وجود دست شما درد نکنه که پستم رو حذف کردید:لبخندساده:
من قصد توهین نداشتم، اصلاً.
بلکه به دلیل اینکه ضریب هوشی خواننده رو صفر در نظر گرفتید! هر کسی اون کد رو ببینه، میدونه که باید جای صفر، عدد مورد نظرش رو بذاره.
برنامه نویسای مبتدی ای که فقط کد رو کپی میکنند و انتظار جواب صحیح رو میکشند کم نیستند. در اینجا هم گفتم شاید ایشون بگن که چرا بعد از اجرا فقط MessageBox.Show("صفر"); اجرا میشه! فقط همین. باور کنید توی دانشگاهمون کم نبودند کسایی که این اشتباه رو مرتکب میشدند!
با تشکر از شما.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.