ورود

View Full Version : پیشنهاد

EBS262
شنبه 07 آبان 1390, 21:20 عصر
به نام خدا
آقای کرامتی به شما تبریک می گویم سایت بسیار خوب و مفیدی را راه اندازی کرده اید
بنده حقیر سالهای زیادی هست که در اینترنت فعالیت میکنم و در سایت های خارجی و داخلی زیادی مطالبی نوشته ام
در اولین حضور من در سایت جناب عالی متوجه شدم به قوانین بجا اهمیت داده شده
اما نکته ای در نظرم آمد که عرض کنم , بسیار خوب هیچ سایتی کامل نیست سایت شما هم مشکلاتی دارد که کم کم برطرف خواهد شد
مثلا فیلتر کردن بی مورد هر مطلب خارج از محدوده, حتما سریعا میگویید اشتباه است!!!
اما توجه کنید سایت هایی مورد توجه مردم قرار می گیرند که آزادی عمل مناسبی داشته باشند,
و نکته بعدی اینکه تمام افرادی که از سایت استفاده می کنند برنامه نویس حرفه ای نیستند
و بالاخره سایت انعطاف پذیر بهتر از سایت ماشینی هست.:چشمک:
و قسمت پیام خصوصی مشکل دارد
قسمت زیر رو اگر انتقاد پذیر هستید بخوانید

(در ضمن زدن پست در سایت شما هراس آور هست
آدم با خودش میگوید کوچکترین اشتباهی باعث فیلتر شدن مطلب میگردد)
با آرزوی توفیق

ArashRoshan
شنبه 07 آبان 1390, 23:47 عصر
من هم با بعضی مطالب موافقم .
پست خصوصی مشکل دارد .

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 08 آبان 1390, 08:19 صبح
سلام.

آقای علی کشاورز به شما تبریک می گویم سایت بسیار خوب و مفیدی را راه اندازی کرده اید
مدیر اصلی سایت آقای کرامتی هستند و آقای کشاورز جز مدیران کل سایت هستند.

(در ضمن زدن پست در سایت شما هراس آور هست
آدم با خودش میگوید کوچکترین اشتباهی باعث فیلتر شدن مطلب میگردد)
ببینید در سایت یک سری قوانین هست و اگر سوال شما در داخل اون قوانین باشه نیازی به ترس نیست.اگرم خارج از محدوده قوانین باشه حذف خواهد شد و در دفعات بعدی اگر تکرار شود ، کاربر خاطی جریمه خواهد شد.
متاسفانه خیلی از کاربران سوالات تکراری می پرسند و یک جستجوی ساده انجام نمیدهند. اکثر تاپیکهایی که با عنوان تکراری حذف می شوند شاید بیشتر از 10 بار در سایت بحث شده است.
یا برای حل تمرینات دانشجویی ، ما اینجا جایگاهی برای این مورد نداریم و جز یکی از قوانین اصلی سایت هست. در واقع اینجا میخواهیم دانشمون رو افزایش بدیم نه کد حاضر آماده ارائه کنیم.
در اصل میخواهیم وظیفه ای که به عهده دانشگاه هست و انجام نمیده رو ما با کمک همدیگه به نوعی اینجا پیاده سازی کنیم تا شاید این خلا آموزشی مقدار خیلی کمی بتونه جبران بشه.

موفق باشید.