ورود

View Full Version : سوال: نحوه فعال و غير فعال كردن يك ليبل در فرم

abdoreza57
شنبه 07 آبان 1390, 23:34 عصر
با سلام خدمت اساتيد محترم سايت و شما دوستان گرامي

تو يه فرم اگه بخواهم ليبلي را فعال يا غير فعال كنيم از كد meLabel62 = Me.Visible = True استفاده كردم ولي چون اين دستوراز يه فرم ديگه وارد اين فرم ميشد به صورت

Forms!nemooneh!Label62 = Me.Visible = True آوردم كه متاسفانه ايراد داشت اگه لطف كنيد و بگيد مشكل نمونه كجاست ممنون ميشم واقعا حياتيه

در ضمن دوستان من روي ذخيره اطلاعات اين كد را قرار داده ام اگه فكر ميكنيد مشكل داره اين روش لطفا راهنمايي كنيد البته من نمي خوام از ساب فرم استفاده كنم همين طور براي بر گرداندن اطلاعات از يه ركورد از كد ا استفاده كردم Me.Undo me.close

كه اين هم موقع ويرايش جواب ميده ولي هنگام ثبت ركورد جديد كردن اشتباه مي باشد

abdoreza57
یک شنبه 08 آبان 1390, 14:05 عصر
سلام دوستان
كد زير را به شكل زير تغيير دادم درست شد

If Forms!nemooneh!Label62.Visible = False Then Forms!nemooneh!Label62.Visible = True Else Forms!nemooneh!Label62 = False
If Forms!nemooneh!add.Visible = True Then Forms!nemooneh!add.Visible = False Else Forms!nemooneh!add = True

abdoreza57
یک شنبه 08 آبان 1390, 15:08 عصر
ارتباط اين دو جدول به صورت يك به چند است
حالا اگر بخواهيم وارد ركورد بعد بشويم همين پيغام در فرم باقي مي ماند در صورتيكه اين شرط را در ركورد جاري فرم بخواهيم اعمال كنيم چه كدي بايد به كار ببريم
كه با وارد شدن به ركورد بعدي مجددا پيغام موجود رد فرم به حال اول برگردد

mehdi_fiz
یک شنبه 08 آبان 1390, 17:21 عصر
سلام دوست عزیز
نمونه فایل شما اصلاح شد
موفق باشید

abdoreza57
یک شنبه 08 آبان 1390, 19:23 عصر
سلام واقعا لطف كرديد

يه مشكل تو مسئله است كه الان متوجه شدم: با جابجايي تو ركوردها در صورتي كه براي بعضي از ركوردها فرم مدل پر نشده باشد جواب اشتباه مي باشد مثلا اگه جدول model را خالي كنيم و از اول براي ركورد 1 و 3 و 6 تو فرم اصلي مدل انتخاب كنيم هنگام چك كردن ركوردها نتيجه اشتباه نشان مي دهد !!
نمي دونم ايراد تو كدام قسمت كد است كه اميدوارم با عنايتي كه استاد عزيزم دارند حل شود

يه توضيحي كه براي من وبقيه دوستان راهكار باشه ممنون ميشم بديد كه تو قسمت انتخاب مدل چه روشي به كار برديد كه شكل موس تغيير داده شده است

mehdi_fiz
یک شنبه 08 آبان 1390, 23:51 عصر
سلام دوست عزیز
نمونه اصلاح شد
شکل موس هم کافی است در قسمت hyperlink address یک فاصله بزنید
موفق باشید