ورود

View Full Version : نیاز به فراگیری #C در کمترین زمان

zero one
یک شنبه 08 آبان 1390, 08:58 صبح
باسلام، 5 سال از اخذ مدرک کاردانیم میگذره و حالا که یه فرصت کاری خوب برام پیش اومده نیاز به فراگیری #C درام. وقتم کمه اما آشناییم با برنامه نویسی ( زبان پاسکال و کمی ++C )خوبه آیا جایی کلاسی هست که فشرده در مدت کمتر از یک ماه بشه روی #C تسلط پیدا کرد؟

hosein_6663
یک شنبه 08 آبان 1390, 11:19 صبح
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما فعلا همین مشکل رو دارم .
اما یکی از دوستان به من توصیه کردند که فقط خودت باید کار کنی یک کتاب بگیر بخون .
انقدر پشت سیستم بشین برنامه بنویس از کوچکترین برنامه ها تا آخرش موفق بشی .
راهش همینه.
موفق باشید
یاعلی:لبخندساده:

Hooman.Prog
یک شنبه 08 آبان 1390, 11:40 صبح
من نشستم رفرنس دات نت رو بخونم، اولش با سرعت خوبی پیش رفتم فکر کردم سه چهار ماهه تمومه.
ولی تازگی که تمومش کردم چک کردم دیدم یک سال و 5 ماه طول کشیده!! البته یه وقتای تلف شده رو هم حساب کنیم نهایت چند ماه کم میشه.
تازه اگر درمورد استارت مطالعم تاپیک نزده بودم اصلا تاریخ شروعم رو یادم نمیامد. احتمالا فکر میکردم 9 ماه شده!

در برنامه نویسی باید پشتکار داشت. و وقت زیاد و پیوسته (نه اینکه مثلا هر نیم ساعت کار دیگری برات پیش بیاد).
ضمنا برنامه نویسی خیلی گسترده هست و سطوح مختلف داره با برنامه نویسان مختلفی که کارهای مختلفی ازشون برمیاد.
در بعضی زمینه ها پیش میری میرسی به جایی که تقریبا تئوری محض و ریاضیات پیشرفته باید کار کنی وگرنه نمیتونی قدم از قدم برداری.
یعنی میتونه خیلی علمی باشه، و درواقع هست، اما بیشتر افراد ترجیح میدن در بخش عملی و چیزهایی که زیاد درگیر تئوری نمیشه کار کنن.

ضمنا یادگیری سینتاکس یک زبان به خودی خودش چیزی نیست. هرچند برای این هم رفرنس میکروسافت برای زبان سی شارپ رو هم خوندم که حجم کمی نداشت (درواقع Specification بود).
کتابخانه ها مهم هستن. بعد باید تحلیل گر و طراح الگوریتم خوبی باشی. باید پروتکل ها رو بدونی. فرمتها رو. ساختمان داده ها. استانداردها رو. ...
بستگی داره بخوای چکار کنی در چه زمینه ای.

سی شارپ به تنهایی خودش هیچی نیست که میگی تسلط روی سی شارپ.
اگر بگی دات نت خیلی بیشتر معنی پیدا میکنی.
ضمنا دات نت دو بخش عمدهء برنامه نویسی وب و دسکتاپ داره که فکر نمیکنم منظورت هردوش باشه.

shahryarpanah
یک شنبه 08 آبان 1390, 11:45 صبح
کتاب آموزش گام به گام برنامه نویسی C# نوشته آقای جعفر نژاد قمی خوب می تواند کمتر از یک ماه شما را راه بیندازد بعد از راه افتادن هم برای آنکه حرفه ای شوید در همین سایت برنامه نویس می توانید نمونه های خیلی خوبی را در قسمت برنامه نویسی سی شارپ پیدا کنید

r00tkit
یک شنبه 08 آبان 1390, 11:56 صبح
هر چند پست دادن توی این تاپیک به علت رعایت نکردن قانون سایت درست نیست ( پستت رو جای مناسب نزدی ) ولی

من نشستم رفرنس دات نت رو بخونم، اولش با سرعت خوبی پیش رفتم فکر کردم سه چهار ماهه تمومه.

این کار، کار بسیار اشتباهی هستش ، برای چی نشتی همه رو بخونی وقتی بهش نیاز نداری ؟ هر وقت به قسمتی نیاز داشتی باید ان موقع بری بخونی

Hooman.Prog
یک شنبه 08 آبان 1390, 13:07 عصر
این کار، کار بسیار اشتباهی هستش ، برای چی نشتی همه رو بخونی وقتی بهش نیاز نداری ؟ هر وقت به قسمتی نیاز داشتی باید ان موقع بری بخونی منکه اینطور فکر نمیکنم. و بنا به تجربهء خودم این روش مفیده.
مزایای زیادی داره.

- یک دید کلی نسبت به اون زبان/کتابخانه/فریمورک پیدا میکنی و اینکه چه امکاناتی داره و چه امکاناتی نداره و برای هرکاری باید از کدامیک از امکاناتش استفاده کرد. بعدا در هرکاری این باعث افزایش سرعت پیدا کردن مطالب و تصمیمگیری مطمئن میشه. ضمنا اعتماد به نفس و قدرت بحث درمورد محدودهء کاربرد و مزایا و امکانات اون زبان و فریمورک رو بهت میده که بعضی جاها بدرد میخوره. وگرنه ممکنه در تصمیم گیری برای استفاده از زبان و فریمورک مناسب یا قانع کردن دیگران دچار مشکل بشی.

- باعث درک ساختار و منطق فریمورک ها میشه. اکثر وقتا با مطالعهء کل یه چیزی (بخصوص فریمورک ها) هست که ساختار و جزییات و منطق و اصول بکار رفته درش بصورت کامل و مطمئنی درک میشه. این درک مزیت زیادی هم بصورت کلی از نظر ذهنی و هم در استفادهء بهینه و سریع از اون فریمورک داره.

- نمونه کدها و مثالهای متعددی و همچنین نکات و توضیحات مهمی در این رفرنسها هست که مطالعه و درک اونها باعث افزایش دانش و مهارت عمومی و اختصاصی برنامه نویسی میشه. معمولا انسان در حین کار و انجام پروژه ها دیگه فرصت و تمرکز کافی برای مطالعه و تحلیل کامل و دقیق این رفرنسها رو نداره. بخصوص که خیلی از بخشهای اونها به هم مربوط هستن و برای درک یک مطلب ممکنه گاهی مجبور بشیم چند برابر و مطالب دیگری رو هم مطالعه کنیم. و اصلا خیلی وقتا هیچوقت به این رفرنسها مراجعه نمیکنه چون فکر میکنه از قبل همه چیز لازم رو میدونه یا از سرچ اینترنتی و منابع دیگری استفاده کرده.
ضمنا در این رفرنسها سرنخ ها و ارجاعات به منابع مهم دیگری هم پیدا میشه.

- مطالعه و درک کامل رفرنس به بنده شخصا این اعتماد به نفس و اطمینان رو میده که از پس همه چیزش برمیام و فناوری و امکانات و هرموردی درش نیست که ندونم یا از پسش برنیام. رفرنس که فقط یک مشت مشخصهء کلاس نیست که همینطوری مثل کتاب داستان بخونیم. مطالعهء رفرنس خودش یه تمرین برنامه نویسی و الگوریتم و خیلی مسائل دیگه هست (یا میتونه باشه).

و شاید بعضی موارد دیگه که حضور ذهن ندارم.
بهرحال این مطالعه های کامل همیشه باعث شده زبانها و فریمورک های بعدی رو راحتتر و سریعتر درک کنم و یاد بگیرم.
با مطالعهء کامل یک زبان و فریمورک، آدم خیلی چیزها یاد میگیره و ذهنش ورزیده میشه. ممکنه من تا مدتها روی پروژه های محدودی کار کنم که اونقدر از فناوریها و امکانات گسترده و متنوعی در اونها استفاده نمیشه. بنابراین صرفا کار عملی و نیاز بنظر بنده برای خیلی چیزها کافی نیست و انسان رو به حداکثر توان و بینش ممکن نمیرسونه (حداقل نه با حداکثر سرعت ممکن). بعضی ها ممکنه تئوری خودشون رو در طول کار عملی و سالها کامل کنن، اما من ترجیح میدم اول تئوریم و دید و بینش خودم رو تاحد ممکن قوی و گسترده کنم. بدیهی هست که این بستگی به شرایط و اهداف فردی هم داره و بین افراد در این زمینه تفاوت هست.

البته رفرنس دات نت واقعا حجیم بود و از زمانی که خودم برآورد کرده بودم بیشتر طول کشید. چند بار فکر کردم نیمه کاره رهاش کنم. ولی اگر کارش رو تموم نمیکردم همیشه نسبت به اراده و توان خودم احساس تردید و شکست داشتم. اما الان میدونم که هرکاری میتونستم و آخرین تلاشم رو تا آخرین قطرهء خونم (!) انجام دادم. و این برام خیلی مهم بود. دات نت آخرین رفرنس حجیمی بود که مطالعه کردم. باید تمومش میکردم.

r00tkit
یک شنبه 08 آبان 1390, 13:19 عصر
داستان برای من تعریف نکن من از تو بیشتر دنبال دید کلی هستم و 100 البته بیشتر دنبال ساختار و منطق

یک سال و 5 ماه طول کشید خیلی خنده داره برای دید کلی این همه زمان :))))

باز هم می گم نشستن و خوندن msdn از اول تا اخر خیلی کار اشتباهی هستش

(من که برنامه نویس kernelام و اصلا MSDN درست ندارم :) )

Hooman.Prog
یک شنبه 08 آبان 1390, 13:29 عصر
ببین تو منطق مخت اصلا درست کار نمیکنه. درحالیکه یک برنامه نویس باید ذهن کاملا منطقی و بدور از احساس داشته باشه. پس ادعات نشه.
شما یه چیزی گفتی و من هم نظر و دلایل خودم رو گفتم، اما پاسخ شما حاکی از آشفتگی و عصبانیت و نشانهء تاثیر احساسات و تصورات شخصی صرف در قضاوت شما بود. هیچ منطقی درش نبود، بلکه بیشتر حاوی تحقیر و تمسخر بود.

ذهن من بخاطر همین منطقی و محکم هست چون هرچیزی رو که فکر میکردم درسته انجام دادم. نه اون چیزی که دوست داشتم باشه و تصور و تخیل پردازی کرده باشم.

همینطوری نظر صرف نده.
در علم و منطق و فلسفه و حتی تجربهء تاریخ بشر ثابت شده هست که یک چیزی که بنظر شما یا حتی بیشتر یا حتی تمام مردم صحیح و بدیهی بنظر میاد لزوما اونقدرها هم مطمئن نیست و فقط اثبات قاطع منطقی میتونه اونم تا مدتی که خللی درش کشف نشده، به ما اطمینان کافی بده.

اگر هم به هر دلیلی وقت نداری یا نمیتونی دلیل مخالف یا برای نظر خودت بیاری، باید اینقدر منطقی باشی و تسلط برخودت داشته باشی و اصول علمی رفتار و بیان رو بدونی که سکوت کنی یا جور دیگری بیان کنی. نه اینکه بیای بگی نه نظر من درسته و نظر تو غلطه (اونم به شکلی تمسخر و تحقیرآمیز).

بنابراین از نظر من شما از نظر ساختار تفکر و پایه های ذهنی در حدود بدوی علم و دانش واقعی هم نیستی. دلیلش رو هم برات گفتم و تحلیل روانشناسیش رو ارائه کردم. اینکه دوتا کد سرهم کردی و از چنتا سینتاکس و متد و کلاس و تابع اطلاعات داری با اون چیزی که بنده مد نظرم هست تفاوت میکنه. هرکسی نمیتونه یک دانشمند واقعی باشه.

شما هم دوست داشتی منو تفسیر کن و سواد و عمل بنده رو زیر سوال ببر. ولی با سند و دلیل، نه با حرف و روش های عوامانه.
من اصلا ناراحت نمیشم از این مسائل. چون مرد رویارویی با حقایق هستم.

ضمنا این رو هم درنظر بگیر که ما نمیتونیم دربارهء همه چیز همدیگر قضاوت قاطع و کاملی داشته باشیم. چون آدمها و شرایط و توانایی ها و استعداد و اهداف اونا با هم تفاوت دارن و خیلی وقتا همه چیز همدیگر رو نمیدونن یا اصلا براشون قابل درک نیست. البته اگر تلاش کنی حقیقت پذیر باشی احتمالا به این بینش میرسی.

Hooman.Prog
یک شنبه 08 آبان 1390, 13:39 عصر
آیا شما میتونی به من ثابت کنی کارم اشتباه بوده، یا حتی کار خودت درست تر بوده؟
فکر نمیکنم. چون این یه تجربهء شخصی هم هست که احتمالا به خصوصیات شخصی هم بستگی داره.
اصولا شما در بحثی وارد شدی که قصد و امکان اثبات برای کسی درش نیست.
بنابراین هرکس باید بر اساس تجربه و نتیجه گیری نهایی خودش عمل کنه.
اما با بیان تجربه و دیدگاه خودمون میتونیم اندیشه و دانش جامع تر و دقیقتری داشته باشیم که منجر به تصمیمگیری مطمئن تری میشه.

بهرحال منم اینطور از وقت و انرژی خودم استفاده کردم. عشق و علاقهء زیادی به این مسائل داشتم و میدونستم به احتمال زیاد بعدها دیگه هرگز فرصت انجام این کارها رو به این شکل کامل و دقیق و با فکر آسوده پیدا نمیکنم.
با کار عملی هم میشد پیش رفت، اما بنظر من مطالعهء رفرنس و مطالعات دیگر تئوریک که زیاد داشتم بقدر کافی مهم و کارا بود.

zero one
یک شنبه 08 آبان 1390, 13:48 عصر
درود به همگی
با تشکر از تمامی دوستانی که زحمت کشیدن و پست رو خوندن ویا جواب دادن.
بعد از کمی بررسی و مشورت من هم شروع به خوندن کتاب و برنامه نویسی هم زمان کردم تا اگه خدا بخاد یه چیزای یاد بگیرم. از جزوه آموزش ویژوآل #C گرد آوری آقای سید محمد هاشمیان که به صورت رایگان در سایتهای مختلفی ارائه شده شروع کردم. (میتونید PDF اون رو با یه سرچ ساده تو گوگل با نام گرد آورندش پیدا کنید.)تا اینجا که خوب بوده. این تاپیک رو اضافه کردم که شاید دوستان مبتدی دیگه ای که مشکل مشابه دارن ازش با خبر بشن.
ممنون و موفق باشید.

r00tkit
یک شنبه 08 آبان 1390, 13:52 عصر
1-من بهت تو هین کردی توی موارد زیاد
2- من ادعایی نکردم که گفتی
3- ندیده و نشناخته داری در مورد من نظر می دی
4- تجربه خودم توی زبان های و تکنولوژی های مختلف (خودم مثل تو این کار رو کرده بودم یعنی از اول همش رو بخونی، برای .NET و Ruby ولی بعد ها توی دنیای واقعی پشیمون شدم ) + همکارام و دوستای داخلی و خارجیم همه به این نتیجه رسیدیم که خوندن یه چیز مثل MSDN از اول تا اخر اشتباه هستش حداقل برای ما که وقتمون خیلی ارزش داره

هر چند توی کار فعلی ما چیزی به اسم منبع و MSDN وجود نداره که بیای بخونیش

نکته ی فنی داری بگو اگه نداری پس بای

mehdi.mousavi
یک شنبه 08 آبان 1390, 14:55 عصر
ببین تو منطق مخت اصلا درست کار نمیکنه. درحالیکه یک برنامه نویس باید ذهن کاملا منطقی و بدور از احساس داشته باشه. پس ادعات نشه. ذهن من بخاطر همین منطقی و محکم هست چون هرچیزی رو که فکر میکردم درسته انجام دادم. نه اون چیزی که دوست داشتم باشه و تصور و تخیل پردازی کرده باشم... من مرد رویارویی با حقایق هستم

او لا لا! منطق! دانشمند! فلسفه! مرد حقایق! میخوام حقیقتی رو که لحظاتی پیش به اون پی بردم با شما در میون بذارم... امیدوارم مرد رویارویی با این حقیقت نیز باشید!

الان متوجه شدم که این چندمین باری هستش که جنابعالی دارید Account های تکراری در سایت می سازید. اگر یکبار دیگه این مساله تکرار بشه، دسترسی شما رو برای همیشه به Account اصلی خودتون (فارغ از هزاران پستی که دارید) مسدود خواهم کرد. اینجا جای توهین به دیگران، ایجاد شناسه های تکراری برای « »ًٌ\)*@,#$\[ـ ، نیست! اینکه به هر دلیلی نمی تونید حرفتون رو با شناسه اصلی در سایت بزنید، دلیلی برای ایجاد شناسه های دیگه در سایت نمیشه!

با استناد به قوانین سایت برنامه نویس (http://barnamenevis.org/showthread.php?51814-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)، دسترسی شما به این سایت و از طریق این Account مسدود شد.