ورود

View Full Version : سوال: گزارش گیری در فرمها

aliakbarmoosa
یک شنبه 08 آبان 1390, 09:52 صبح
با سلام
من یک گزارش report درست کردم که وقتی بازخوانی میکنم دقیقا به اندازه فرم اصلی که دستور گزارش در آن است باز میشود میخواستم ببینم چگونه میشود این گزارش به اندازه screen نه فرم مربوطه باز شود الان طوری شده که بایستی پنجره گزارش را در داخل فرم مربوطه این طرف و آنطرف کرد تا متن را دید
با تشکر.

amir.azimi2000
یک شنبه 08 آبان 1390, 11:45 صبح
با سلام
من یک گزارش report درست کردم که وقتی بازخوانی میکنم دقیقا به اندازه فرم اصلی که دستور گزارش در آن است باز میشود میخواستم ببینم چگونه میشود این گزارش به اندازه screen نه فرم مربوطه باز شود الان طوری شده که بایستی پنجره گزارش را در داخل فرم مربوطه این طرف و آنطرف کرد تا متن را دید
با تشکر.
با سلام .
قبل از فراخوانی گزارش دستور Active Screen را صادر بفرمایید .
موفق باشید .

aliakbarmoosa
شنبه 14 آبان 1390, 09:26 صبح
دوست عزیز amir.azimi2000
با سلام
من دستور فوق را اجرا کردم البته چون screen را بدلایلی بسته ام بنابر این باز شکل قبلی دایر است ،آیا میشود بهنگام گزارشگیری screen را فعال وبعد از بستن پنچره report، آنرا ببندیم ؟
متشکرم.

amir.azimi2000
شنبه 14 آبان 1390, 10:02 صبح
دوست عزیز amir.azimi2000
با سلام
من دستور فوق را اجرا کردم البته چون screen را بدلایلی بسته ام بنابر این باز شکل قبلی دایر است ،آیا میشود بهنگام گزارشگیری screen را فعال وبعد از بستن پنچره report، آنرا ببندیم ؟
متشکرم.

با سلام مجدد .
من تست نکردم ولی نباید مشکلی داشته باشد .
البته یک راه بهتر به شما پیشنهاد میکنم و آنهم اینکه یک پنجره با اندازه و مشخصات دلخواه تعریف کنید و پیش نمایش گزارشتون را در اون پنجره به نمایش بگذارید .
فقط کافیست پنجره را قبلا با دستور Define Windo WindowName ساخته باشید .
سپس هنگام صدا زدن گزارش ، پارامتر Windows را بهمراه نام پنجره به شکل زیر به دستور اضافه کنید .
Report Form Exam Preview Window WindowName
موفق باشید .