ورود

View Full Version : استفاده از standard sql 2008 یا ابزار دیتا بیس خودvs2010 کدام مناسبتر است

sara_aryanfar
سه شنبه 10 آبان 1390, 13:07 عصر
با سلام من تا کنون از ابزار خود ویژوال برای ایجاد دیتا بیسام استفاده می کردم اما تو سایت آقای دلشاد گفته بهتره از (standard) sql 2008 استفاده شود می خواستم ببینم این مطلب صحت داره و چرا ؟
واینکه دوستان یک لینک مطمئن برای دانلود این نرم افزار بهم معرفی کنن ممنون

aminghaderi
سه شنبه 10 آبان 1390, 22:45 عصر
سلام .
در ابتدا باید بگم این یه چیز واضحی هست ؟! مشخصه که اسکوال سرور 2008 نسخه استاندارد اون که برای PC استفاده می شه و شامل کل کامپوننت ها و ابزارهای مورد نیاز برای داشتن یه پایگاه بزرگ و مدیریت اون هست ، به مراتب بهتر از یه نسخه اسکوال راه اندار به نام اکسپرس هست.
حالا من حقیقت فراموش کردم ولی شما مقایسه فنی اون رو در اینترنت سرچ کنید تا اطلاعات کاملی رو در اختیارتون قرار بدهد.
به نظر من ایشون به این دلیل گفتند شما از این نسخه کامل استفاده کنید که :
1- با محیط اسکوالی که بروی سرور های هاستینگ نصب می شه آشنا بشید و مثلا :SQL Server 2008 Enterprise Edition برای شما یه غول به وجود نیاد؟! (البته که واقعا برای خودش غولی هست ولی ترسی نداره...)
2- با قابلت واقعی اسکیول و توانایی های اون اشنا بشید.
3- بتونید از امکانات بلقوه اون استفاده کنید.(برای مثال : اتصال از راه دور به پایگاه نصب شده بروی سرور و مدیریت آن.{SQLServer Remote Control}).
4-...
در ثانی مهندس دلشاد در کار خودشان استاد هستند و حرفشون سند هست ، نیازی نیست کسی حرف ایشون رو تاید کنه ، اون هم مثلا یکی مثل من که شاگرد کوچک ایشون محصوب می شم.

موفق باشید.

Saman Hashemi
چهارشنبه 11 آبان 1390, 08:25 صبح
شما با express همه نیازهاتونو میتونید بر طرف کنید حتی کار با SQL های دیگه و اتصال به اونها از راه دور تفاوت express و نسخه های دیگه در Tools هایی هست که فکر نکنم به درد برنامه نویس بخوره مگر اینکه نیاز خاصی پیدا کنه مانند SSIS که بازم باید توانایی کار با این ابزار داشته باشید و برای عملیات هایی مانند جمع آوری دیتا و تبدیل و ... استفاده میشه

واینکه دوستان یک لینک مطمئن برای دانلود این نرم افزار بهم معرفی کنن ممنون
این گونه فعالیت ها در این سایت ممنوع...!

sara_aryanfar
چهارشنبه 11 آبان 1390, 10:38 صبح
یعنی معرفی لینک دانلود نرم افزار ممنوع هست :متعجب: میگم چقدر قوانین این انجمن های ایرانی پیچیده هست چون تو یه انجمن دیگه هم بهم یه چیز جالب گفتن که ما فقط یکم راهنمایی می کنیم شما خودت باید اون مطلب رو کشف کنی