View Full Version : بازار کار C# , java در سایر کشورها
F.zeinali
سه شنبه 10 آبان 1390, 23:54 عصر
سلام
می خواستم بدونم بازار کار محصولات ماکروسافت و جاوا در کشور های دیگه به خصوص تویه کشور های اروپایی
چطور هستش؟و الان چه جایگاهیی دارند؟ و در آینده چه جایگاهیی خواهند داشت؟
senaps
چهارشنبه 11 آبان 1390, 01:47 صبح
به نظر من،سی شارپ دیگه کم کم داره فراموش میشه!! اگر کانال های مورد بحث ماکرسافت که اموزش های مربوطه رو میذاره ببینید،متوجه میشین که اکثر کارهاشون تو ویندوز 8 رو با سی پلاس!! انجام میدن و سی شارپ رو فراموش کردن کلا!!!
جاوا هم که بازارش ثابته و هر چی سیستم عامل های موبایل و تبلت جلو تر برن،اگه ماکروسافت همه چیز رو با سری 8 به بالا خراب نکنه،جاوا کاربردش روز به روز بیشتر و بیشتر میشه!
البته اینا همش نظر شخصی من،و طبق اطلاعات من هستش!
F.zeinali
چهارشنبه 11 آبان 1390, 16:25 عصر
دوست عزیز ممنوم از جوابتون
دوستان دیگه هم لطفا نظر بدن
FastCode
چهارشنبه 11 آبان 1390, 17:43 عصر
به نظر من هم C# دیگه متوقف شده. و دیگه رشد انفجاری سالهای اول رو نداره.
ولی همونطور که گفتند جاوا پیشرفت میکنه.
در ضمن ویندوز ۸ هم پیشرفت زیادی نخواهد داشت چون ویندوز برای اولین باره که CPU های غیر از x86 رو ساپورت میکنه و احتمالا فعلا خیلی مشکل داره.
amir-yeketaz
چهارشنبه 11 آبان 1390, 20:45 عصر
به نظر من،سی شارپ دیگه کم کم داره فراموش میشه!!
به نظر من هم C# دیگه متوقف شده. و دیگه رشد انفجاری سالهای اول رو نداره.
بسیار جالب میباشد این حرفا الان!!! ... چرا که همه میدونن C# یه زبانه و چیزی بیشتر از این نیست که بخواد چیکار بکنه و نکنه!!!
دوست عزیز از نظر من اصن جوابتو از اینحا برداشت نکن ... چون اینجا یا یکی از مایکروسافت بدش میاد یه چیزی میگه یا یکی با سی پلاس حال میکنه میگه سی شارپ بده!!!
دوستان عزیز بنده اصن قصد بدی ندارم ولی خودمون همه میدونیم که خیلی ها از رو تعصب بیخود و شاید به خاطر اینکه از این سوالا زیاد میشه و دوست داریم هر بار یه جوابی داده باشیم(فقط!) صحبت میکنیم ...
senaps
پنج شنبه 12 آبان 1390, 00:21 صبح
دوستان عزیز بنده اصن قصد بدی ندارم ولی خودمون همه میدونیم که خیلی ها از رو تعصب بیخود و شاید به خاطر اینکه از این سوالا زیاد میشه و دوست داریم هر بار یه جوابی داده باشیم(فقط!) صحبت میکنیم ...
دوست عزیز،بنده سی پلاس رو در حد کنسول بلدم فقط و وقتی به ویژوالش رفتم، بین MFC و سی شارپ،سی شارپ رو انتخاب کردم و با قدرت هم رفتم جلو،دارم میرم جلو!!!
چیزی که من رو نگران میکنه،فکر های بیرون رفتن من از کشور هستش و اینکه ایا با توجه وبلاگ خود ماکروسافت(channel 9) و یا وبلاگ های کارمند های ماکروسافت(اسکات میر مثلا!!)،همه دارن رو سی پلاس کار میکنن!!
ماکروسافت،استاندارد های جدید سی پلاس رو هم ارائه کرده و کتابی در این مورد تحت عنوان سی پلاس 11 داره از طرف یکی از کارمندان ماکروسافت ارائه میشه!!!!
ویدیوی توجیهی!! ساختن برنامه های مترو رو دیدم از همون channel 9 که زمال(xmal) و سی پلاس رو به کار گرفت و در پایان جلسه،به سوالات ملت در مورد سی شارپ،جواب های سر بالا دادن و بیشتر گفتن که بهتره سی پلاس رو کار کنین و یاد بگیرین! فیلمش هست....من هم نگفتم که این اینده ای هستش که میخواد اتفاق بیوفته!! گفتم بر اساس چیزایی که مشاهده کردم،فکر میکنم اینجوری بشه!!!
در نهایت،بین سی پلاس و سی شارپ،علاقه ی من سی پلاسه و انتخابم برا نوشتم برنامه هام شارپ!
JaguarXF
پنج شنبه 12 آبان 1390, 07:16 صبح
سلام
می خواستم بدونم بازار کار محصولات ماکروسافت و جاوا در کشور های دیگه به خصوص تویه کشور های اروپایی
چطور هستش؟و الان چه جایگاهیی دارند؟ و در آینده چه جایگاهیی خواهند داشت؟
به عنوان یک vision توصیه میکنم برید به سمت اپکلیشن نوشتن برای تبلت ها و اسمارت فونها و استفاده از eclipse .
amir-yeketaz
پنج شنبه 12 آبان 1390, 21:39 عصر
دوست عزیز،بنده سی پلاس رو در حد کنسول بلدم فقط و وقتی به ویژوالش رفتم، بین MFC و سی شارپ،سی شارپ رو انتخاب کردم و با قدرت هم رفتم جلو،دارم میرم جلو!!!
چیزی که من رو نگران میکنه،فکر های بیرون رفتن من از کشور هستش و اینکه ایا با توجه وبلاگ خود ماکروسافت(channel 9) و یا وبلاگ های کارمند های ماکروسافت(اسکات میر مثلا!!)،همه دارن رو سی پلاس کار میکنن!!
ماکروسافت،استاندارد های جدید سی پلاس رو هم ارائه کرده و کتابی در این مورد تحت عنوان سی پلاس 11 داره از طرف یکی از کارمندان ماکروسافت ارائه میشه!!!!
ویدیوی توجیهی!! ساختن برنامه های مترو رو دیدم از همون channel 9 که زمال(xmal) و سی پلاس رو به کار گرفت و در پایان جلسه،به سوالات ملت در مورد سی شارپ،جواب های سر بالا دادن و بیشتر گفتن که بهتره سی پلاس رو کار کنین و یاد بگیرین! فیلمش هست....من هم نگفتم که این اینده ای هستش که میخواد اتفاق بیوفته!! گفتم بر اساس چیزایی که مشاهده کردم،فکر میکنم اینجوری بشه!!!
در نهایت،بین سی پلاس و سی شارپ،علاقه ی من سی پلاسه و انتخابم برا نوشتم برنامه هام شارپ!
همه ی ما میدونیم که زیر سلطه ی دات نت زبان برنامه نویسی در حد یک ابزاره ... حالا اگه قراره از این به بعد با سی پلاس تحت دات نت برنامه نوشته بشه(یعنی بیشتر بشه!) مثه اینه که من یه پیف پاف داشته باشم و بگن که رنگ ماشینو عوض کن!!!
senaps
یک شنبه 15 آبان 1390, 00:34 صبح
همه ی ما میدونیم که زیر سلطه ی دات نت زبان برنامه نویسی در حد یک ابزاره ... حالا اگه قراره از این به بعد با سی پلاس تحت دات نت برنامه نوشته بشه(یعنی بیشتر بشه!) مثه اینه که من یه پیف پاف داشته باشم و بگن که رنگ ماشینو عوض کن!!!
نگرفتم چی شد متاسفانه......
بالاخره من دارم اشتباه میکنم راجع به سی پلاس و سی شارپ و ایندشون در ویندوز های بعدی،یا چی؟
راستی،استادمون کارمند اداره نمیدونم چی چیه!! امروز بحث میکرد که دارن برنامه ریزی میکنن برای اجرای کپی رایت و این حرفا؟!! اگر این واقعیت داشته باشه،فک کنم برا برنامه نویس ها واقعا عالی خواهد بود....
amir-yeketaz
یک شنبه 15 آبان 1390, 01:24 صبح
نگرفتم چی شد متاسفانه......
بالاخره من دارم اشتباه میکنم راجع به سی پلاس و سی شارپ و ایندشون در ویندوز های بعدی،یا چی؟
راستی،استادمون کارمند اداره نمیدونم چی چیه!! امروز بحث میکرد که دارن برنامه ریزی میکنن برای اجرای کپی رایت و این حرفا؟!! اگر این واقعیت داشته باشه،فک کنم برا برنامه نویس ها واقعا عالی خواهد بود....
من میگم گیرم که قرار باشه زبان مورد استفاده ی "بیشتر" در دات نت بشه سی پلاس ... خوب بشه! مگه چقدر فرق میکنه!!!
ولی من دارم فکر میکنم که آخه چجوری قراره بشه وقتی کلی بند و بساط (lambda و anonymous types و optional parameters و چیو چی!) به سی شارپ اضافه کردن و ... بعد یهو همه تموم!!! ... اصن فکرشم نمیشه کرد!
مهران رسا
یک شنبه 15 آبان 1390, 09:04 صبح
دوستان عزیزی که در این مورد نظر میدن حداقل اگه خارج از ایران مشغول به کار نیستند باید حسابی در این مورد تحقیق کرده باشند. من به شما پیشنهاد میکنم خودتون دست به کار بشید و با جستجو در سایت های کاریابی کشورهای مختلف، بازار کار زبان ها و تکنولوژی های مختلف رو بررسی کنید.
تا اونجایی که من تحقیق کردم ، در کشور استرالیا همچنان متقاضی برای سی شارپ (Server Side) زیاد هست. بقیه کشور ها رو نمیدونم.
returnx
یک شنبه 15 آبان 1390, 20:26 عصر
من میگم گیرم که قرار باشه زبان مورد استفاده ی "بیشتر" در دات نت بشه سی پلاس ... خوب بشه! مگه چقدر فرق میکنه!!!
ولی من دارم فکر میکنم که آخه چجوری قراره بشه وقتی کلی بند و بساط (lambda و anonymous types و optional parameters و چیو چی!) به سی شارپ اضافه کردن و ... بعد یهو همه تموم!!! ... اصن فکرشم نمیشه کرد!
دوست عزیز اولا ویژوال سی پلاس پلاس ، تحت دات نت نیست و native هست ، هر چند میشه به صورت managed هم باهاش کد زد اما کمتر کسی این کار میکنه ، پس قرار نیست ویژوال سی پلاس پلاس بشه پر استفاده ترین زبان FrameWork دات نت چون اصلا ویژوال سی پلاس پلاس مطعلق به دات نت نیست بلکه اینجور که بوش میاد قرار ماکروسافت از این به بعد دوباره بر گرده رو زبان native خودش و یعنی اوج گیری ویژوال سی پلاس پلاس...
در ضمن بهتون پیشنهاد میکنم این تاپیک رو کامل مطالعه کنید مخصوصا پست های جناب کشاورز رو که خیلی خوب چنین اینده ای رو برای دات نت پیش بینی می کردن:
http://barnamenevis.org/showthread.php?133123-بحث-بر-روی-دات-نت-و-آینده-ی-پیش-روی-آن
ولی در کل جاوا همیشه جاوا هست...
eshpilen
دوشنبه 16 آبان 1390, 12:09 عصر
بنظر بنده اینکه در دات نت سی++ بر سی شارپ ترجیح داده نمیشه نشون میده که سی شارپ از سی++ بهتره (در محدودهء اپلیکیشن نویسی - نه کارهای سطح پایین).
چرا نشد که سی++ رو در دات نت به سطح سی شارپ برسونن؟ چون بهرحال باید سی++ باقی میموند و اگر میخواستن سی++ رو برای کارهای سطح بالا تغییر بدن خب میشد همون سی شارپ دیگه!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.