ورود

View Full Version : مشکل تکرار فیلد

marzieh_k
چهارشنبه 04 آبان 1384, 11:14 صبح
سلام
من میخوام از چندتا جدول ستونهایی رو select کنم اما ستونی که مشترکه تو همه جدولها توی بعضی از اونها چند بار تکرار شده ، حالا جوابی که به من میده یه ستونو تکرار میکنه یا بهتر بگم سطرهای جدولها رو در هم ضرب میکنه به اون تعداد به من جواب میده
حالا از این میخوام توی گزارشگیریم که با crystalreport استفاده کنم ولی چند بار یه فیلد تکرار شده باید چکار کنم.

sinpin
چهارشنبه 04 آبان 1384, 15:17 عصر
از Distinct مطابق زیر استفاده کنید :

Select Distinct * From TableName

marzieh_k
پنج شنبه 05 آبان 1384, 13:22 عصر
فکر میکنم این دستور سطرهایی که همه ستونهاش عین همه تکرار نمیکنه ولی مشکل من اینه که سطرها در هم ضرب میشه نه سطرها مثل هم نباشه .نمیدونم منظورم رو فهمیدین یانه

arshia_
پنج شنبه 05 آبان 1384, 13:54 عصر
مشکل شما ضرب دکارتی رکوردها در هم است؟
بهتره شرط های خاص بنویسی یا از join ‌استفاده کنی
در قسمت شرط باید تمام فیلدها رو که نقش کلیدی یا خارجی دارند چک کنی مثلا فیلد mcode رو در نظر بگیر که توی جدول 1 کیلد اصلی و در جدول دوم کلید خارجی است
با این روش از ضرب دکارتی جلوگیری می شه
Select * from table1,table2 where table1.mcode=table2.mcode and table1.mcode=test
که در اینحا test یک مقدار عددی دلخواه است مثلا کد پرسنلی

pantea_l62
پنج شنبه 05 آبان 1384, 19:07 عصر
من فکر می کنم همون طور که گفتن یا باید جز به جزء شرط هات رو ذکر کنی یا از inner join بین جداولت استفاده کنی و بعد در شرط اون ها رو از هر جدولش نام ببری و نسبت بهم اون طور که مد نظرت بازیابی کنی.

marzieh_k
شنبه 07 آبان 1384, 23:48 عصر
مشکل من اینه که من فیلد مشترکم توی یه جدول چندبار تکرار شده در واقع رابطه جدولهای من یک به چند و چند به چند هستند حتی از دستور inner join هم استفاده کردم ولی باز تکراری میده.
مثلا سطرهای زیر رو در نظر بگیرید.که ستون اول و دوم از یه جدوله وستون سوم از جدول دیگه وستون اول توی هر دو تا جدول هست .من نمیخواه ستون سوم رو چند بار بده مثلا اینجا میخوام عدد 5رو یکبار بده
میشه همچین کاری کرد.
1 3 5
1 2 5
1 4 5
چون زمانی که من از این دستور توی crystalreport استفاده میکنم این ستونو چندبار میده وگزارشم بهم میخوره.
لطفا راهنمایی کنید حالا اگه نمیشه دستورو کاریش کرد یه راهی بگید که بالاخره حل بشه.

m-khorsandi
یک شنبه 08 آبان 1384, 08:34 صبح
درود
فرضا" اگه بشه(که میشه) این مشکل رو حل کرد، به نظرتون نتیجه گزارش درست هست؟
شما اگه همین سه رکورد رو با هم مقایسه کنید ، میبینید که فیلد اول و سوم تکراری هست ، ولی فیلد دوم
ایجوری نیست. حالا اگه قرار باشه فقط یکی از ستونهایی که مقدار "5" رو دارند نمایش داده بشه ، پس مابقی
اطلاعات چی میشن؟ از کجا مشخص میشه اون ستونی که که کاربر در گزارش میبنه همون ستونی هست
که واقعا" باید ببینه و به کارش میاد؟

marzieh_k
یک شنبه 08 آبان 1384, 12:51 عصر
سلام
شاید منظورم را درست بیان نکردم . من فرضا دو جدول دارم (salary و enter_mazaya) به ازاء هر کارمند یک سطر در جدول salary وجود دارد (در این جدول شماره پرسنلی ها منتحصربفرد هستند و جستجو بر حسب شماره پرسنلی است)و به ازاء هر کارمند چندین سطر در جدول enter_mazaya وجود دارد ( یعنی در جدول enter_mazaya شماره پرسنلی تکراری وجود دارد و جستجو هم برحسب همین شماره پرسنلی است)زمانیکه دستور sql می نویسم ستون انتخاب شده از جدول salary را به تعداد سطرهای موجود کارمند در جدول enter_mazaya تکرار می کند.
اگر ممکن سریعتر یه راه حل به من نشون بدید .

m-khorsandi
یک شنبه 08 آبان 1384, 14:24 عصر
از Group By استفاده کنید.