PDA

View Full Version : شروع کار با جاوا

F.zeinali
چهارشنبه 11 آبان 1390, 13:03 عصر
سلام دوستان

من می خوام شروع کنم به یاد گیری جاوا:تشویق: ولی راستشو بخواید هیچی ازش نمی دونم:ناراحت:
یعنی نمی دونم از کجا باید شروع کنم؟آیا برنامه نویسی در Win با web وبا mobile فرق می کنه یا نه؟
آیا قبل از اینکه برنامه نویسی web یاد بگیرم ، لازمه که برنامه نویسی در محیط win رو بلد باشم یا نه؟
برای کار با جاوا از چه بانکی باید استفاده کنم؟ آیا میشه از بانک SqlServer استفاده کنم؟
برای نصب جاوا چه برنامه ای رو باید بگیرم ونصبش کنم؟و......

حالا دوستان لطف کنن و منو راهنمایی کنن.
با تشکر

L u k e
چهارشنبه 11 آبان 1390, 15:35 عصر
خوب به هر کدوم که علاقه داری باید اونو کار کنی
فرق نداره جاوا همون جاواس ولی library ها عوض شدن
قبل از هر کدوم لازمه که پایه ی برنامه نویسی رو بلد باشی
معمولا از mysql و oracle استفاده می شه و خیلی کم دیدم که کسی از sql server استفاده کنه ولی شما آزادی
واسه برنامه نویسی به زبان جاوا باید JDK رو نصب کنی که آخرین ورژنش 7 هست تو سایت خود Oracle هست و ( که شامل jre هم هست ( jre نرم افزاری هست که واسه اجرای application های جاوا نیازه یعنی رو کامپیوتر user نصب می شه ) )
و از NetBeans هم می تونی به عنوان یه IDE خوب و حرفه ای استفاده کنی

F.zeinali
چهارشنبه 11 آبان 1390, 16:22 عصر
سلام دوست عزیز ، ممنون بابت جوابتون

خوب به هر کدوم که علاقه داری باید اونو کار کنی
فرق نداره جاوا همون جاواس ولی library ها عوض شدن
یعنی من اگه بخوام از WebApplication استفاده کنم لازم نیست اول WinApplication رو یا بگیرم؟ آیا نحوهی کد نوییسی این دو با هم تفاوت ندارن؟

قبل از هر کدوم لازمه که پایه ی برنامه نویسی رو بلد باشی

من حدودا 2 سال هستش که دارم با سی شارپ کار می کنم

و از NetBeans هم می تونی به عنوان یه IDE خوب و حرفه ای استفاده کنی

میشه بگید IDE چیه؟ و به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟

Abalfazl
پنج شنبه 12 آبان 1390, 08:12 صبح
سلام دوست عزیز ، ممنون بابت جوابتون

یعنی من اگه بخوام از WebApplication استفاده کنم لازم نیست اول WinApplication رو یا بگیرم؟ آیا نحوهی کد نوییسی این دو با هم تفاوت ندارن؟

من حدودا 2 سال هستش که دارم با سی شارپ کار می کنم

میشه بگید IDE چیه؟ و به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟

IDE، یعنی محیط برنامه نویسی، همون Visual studio که در سی شارپ باهاش سرو کار داشتید.

اینجا مقالات پایه ای برای جاوا است:

estakhrian.blogfa.com

جاوا از نظر شی گرایی و تردها تفاوتهایی داره و کاملتر است. موفق باشید، وبا یاد خدا هم کار را شروع کنید!

F.zeinali
پنج شنبه 12 آبان 1390, 18:27 عصر
میشه به ترتیب بگید برای کار با Java اول باید چه چیزهایی دانلود کنم.اگه میشه لینک هم بدید

sina_oonline
پنج شنبه 12 آبان 1390, 18:41 عصر
یا jre یا کل پکیج jdk رو دانلود کنید
یه ide مثل eclipse یا netbeans
در ادامه کار با توجه به نیاز هات ممکنه مجبور بشی کتابخونه هایی رو دانلود کنی یا پلاگین هایی رو نصب کنی

F.zeinali
پنج شنبه 12 آبان 1390, 19:05 عصر
یا jre یا کل پکیج jdk رو دانلود کنید
یه ide مثل eclipse یا netbeans
در ادامه کار با توجه به نیاز هات ممکنه مجبور بشی کتابخونه هایی رو دانلود کنی یا پلاگین هایی رو نصب کنی

ممنون دوست عزیز
jre با jdk چه فرقی داره؟همین طور eclipse با netbeans ؟ اگه فرق دارن کدوم بهتره؟

L u k e
پنج شنبه 12 آبان 1390, 19:59 عصر
فرق jre با jdk رو تو پست 2 توضیح دادم
هر دوشون یک محیط واسه برنامه نویسی ان به زبان Java دو تاشونم خوبن ولی فکر کنم واسه تازه کاره NetBeans بهتر باشه و پیشنهاد خودم به شما هم NetBeans هست

bardsir
جمعه 13 آبان 1390, 00:29 صبح
ببخشید اگه میشه یک نفر لینک دانلود یک کامپایلر خوب از جاوا رو بذاره
هم واسه برنامه های وب و هم ویندوز

abc222
دوشنبه 23 آبان 1390, 20:59 عصر
شما میتونید از سایت oracle.com نت بینز رو دانلود کنید
برای شروع کار با جاوا عالیه

F.zeinali
دوشنبه 30 آبان 1390, 00:05 صبح
سلام دوباره
دوستان من الان می خوام JDK رو دانلود کنم ولی باید کدوم نسخه ش رو دانلود کنم ؟لینک زیر رو ببینید

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jdk-7u1-download-513651.html
با توجه به اینکه من از ویندوز 7 دارم استفاده می کنم

در ضمن این همه نسخه برا چیه؟؟؟ آیا برای اینکه جاوا در سیستم عامل های مختلف اجرا بشه باید JDK مربوط به خودشو نصب کرد؟؟ من یکم گیج شدم اگه میشه یکم توضیح بدید

سوداگر
دوشنبه 30 آبان 1390, 02:26 صبح
سلام دوباره
دوستان من الان می خوام JDK رو دانلود کنم ولی باید کدوم نسخه ش رو دانلود کنم ؟لینک زیر رو ببینید

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jdk-7u1-download-513651.html
با توجه به اینکه من از ویندوز 7 دارم استفاده می کنم

در ضمن این همه نسخه برا چیه؟؟؟ آیا برای اینکه جاوا در سیستم عامل های مختلف اجرا بشه باید JDK مربوط به خودشو نصب کرد؟؟ من یکم گیج شدم اگه میشه یکم توضیح بدید

اینها نسخه های کامپایلر و کتابخانه های مربوطه هستند که روی ویندوز، لینوکس و یا سولاریس نصب میشه پس یکی از دلایل تعدد اینها ویندوز و لینوکس و ... است نه معماری جاوا.
برنامه های جاوا بعد از کامپایل به صورت بایت کد، درمی آیند و این بایت کدها قابلیت تفسیر شدن توسط هر مفسر جاوا را دارند و (اطلاع ندارم)--> اجرا شدن برنامه نوشته شده در سیستم عاملهای مختلف، به مفسر جاوا و بستری که مفسر روی آن اجرا می شود، بستگی دارد نه ورژن کامپایلر. مثلا برنامه های اندرویدی را نمیتوان روی گوشیهای K750 اجرا کرد با اینکه برنامه های هردو، با جاوا نوشته میشوند.
جاوا مثل آبی است که شکل هر ظرفی را به خودش میگیرد ولی ظرف هم باید شرط جامد بودن را داشته باشد.

Hacker_delha
شنبه 13 اسفند 1390, 12:49 عصر
راهنمای کامل شروع برنامه نویسی
http://androidcode.ir/post/install-SDK-windows-android-lynda-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2

NDPof2
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 19:33 عصر
سلام بر شما! من مدت اندکی میشه که با جاوا سروکار دارم ولی تا بحال کدام منبع که بتوانم با آن تا حد بیشتر با جاوا آشنا بشم را پیدا نکردم حالا هم که افتخار عضویت در سایت شما را کسب کردم امید است که در این محیط به آن چیزی که از جاوا انتظار دارم برسم. بهر حال میشه از دوستان که با جاوا آشنایی دارند لطف کنن بنده را برای نوشتن کد دکمه های ساده برروی فرم راهنمایی کنن؟ ممنون میشم! باید یادآوری کنم که من با کد های ایجاد فرم و تعریف کلاس برای فرم کمی آشنایی دارم ولی میخواهم روی همین فرم که ایجاد میکنم یک سری دکمه های ایجاد کنم که متاسفانه روش تعریف کلاس آنها را نمیدانم. منتظر جواب هستم - ممنون!

spiderman200700
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 21:32 عصر
راهنمای کامل شروع برنامه نویسی
http://androidcode.ir/post/install-SDK-windows-android-lynda-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2

داداش دستت درد نکنه، ولی این لینک مشکل داره.:لبخندساده: