View Full Version : حرفه ای: استفاده از فضای خالی هاست های قبلی
smm2006sh
چهارشنبه 11 آبان 1390, 17:22 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
یه وب سایت هست که حجم زیادی نداره و میخوام اپلودش کنم . حالا این سوال برام پیش اومده که اونو با یک دامین که میخریم ، میتونیم روی هاست های قبلیمون آپلودش کنیم . اخه حجمش کمه و ارزش خرید هاست جدید را نداره؟؟؟
با توجه به این که پارک دامین ما را به فضای وب قبلیمون میفرسته حالا یه ترفند بزنیم و بگیم اگه این دامین زده شد این وب سایت را باز کن !!! اصلا همچین کاری شدنی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟:متفکر::متفکر::متفک :
davood59
چهارشنبه 11 آبان 1390, 19:19 عصر
دوست عزیز در خصوص پارک دامنه، همونطور که میدونید هر دامنه ای رو که پارک کنید در واقع به سایت اصلی شما رو هدایت میکنه!
ولی شما بجای اینکار بیا و یک subdomain ایجاد کن، اینجوری هم بهتره و هم تداخلی نداره با سایت اصلی. شما میتونید توی ftp وارد subdomain شده و اونجا اطلاعات خودتون رو upload کنید.
ولی اگه هدفت موردیه که گفتی بنظرم با redirect میشه این کار رو انجامش داد.
smm2006sh
چهارشنبه 11 آبان 1390, 22:33 عصر
سلام دوستان
همون طور که دوستمون هم گفت . منم از کسی پرسیدم میگفت اگه بتونی یه ساب دامین از سایتی که فضا داره بسازی و یه دامین بخری و اطلاعات خودت را روی ساب دامین اپلود کنی و به جای ادرس اون ساب دامین ، دامین خریداری شده را بندازی . اما چگونگی این کار را من بلد نیستم . اگه کسی تا حالا این کار راکرده برام بگه ممنون میشم .:بوس:
davood59
پنج شنبه 12 آبان 1390, 09:02 صبح
دوست عزیز؛ ایجاد sub domain کار خیلی راحتیه! ابتدا کافیه شما از این امکان مطلع بشی که آیا شرکتی که به شما هاستینگ داده این اجازه رو بهت میده که sub domain اضافه کنی یا نه؟ معمولا در سمت چپ کنترل پنل هاستت قابل مشاهده ست. (بعنوان مثال توی cpanel البته تحت لینوکس منظورمه) گزینه ای با عنوان add subdomain
ولی اگه این دسترسی رو توی کنترل پنل نداری میتونی با شرکتی که ازش هاستینگ گرفتی مکاتبه کنی و ازشون بخوای چند تا subdomain برات اضافه کنن. اونها هم این کار رو می کنن و بعدش شما میتونی با ftp همون سایت اصلی وارد شی و ساب دامین ها رو مدیریت کنی.
smm2006sh
پنج شنبه 12 آبان 1390, 12:06 عصر
سلام دوست من davood59
بله ساب دامین دارم و نا محدود هم هست ولی سوال من یه چیزه ؟؟؟ دامینی که جدید ثبت میکنم میتونم بزارمش به جای اون ساب دامین؟؟؟؟:متفکر:
davood59
پنج شنبه 12 آبان 1390, 13:08 عصر
راستش رو بخواین دقیقا با این مورد برخورد نکردم ولی ببینید شما ابتدا که دامین رو ثبت می کنید DNS ها رو با هاست جدیدتون set کنید.
بعدش یه دستوری رو فقط شنیدم ولی متاسفانه نمیدونم چجوری استفاده میشه، دستوری به نام Redirect فکر کنم کاری رو که شما بخواین انجام بده براتون.
اگه در خصوص این دستور تحقیق کنید شاید به نتیجه دلخواهتون برسید. اگه رسیدید من رو هم مطلع کنید.
smm2006sh
پنج شنبه 12 آبان 1390, 15:49 عصر
سلام
کسی نیست اینو بدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا کسی به این مورد برنخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:گیج:: یج:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.