ورود

View Full Version : لطفا راهنمايي كنيد

mailiran
چهارشنبه 11 آبان 1390, 18:22 عصر
سلام دوستان
من توي يه برنامه نياز دارم كه بر اساس تاريخ آلبوم عكسي رو ببينم مثلا ده روزي كه هر روز داراي تعدادي عكس هستش و بايد تنظيمات رو توي iis انجام بدم مثلا براي هر روزي يه تاريخ بزارم كه كاربر با كليك روي اون تاريخ بتونه عكس هاي اون روز رو ببينه
لطفا راهنمايي كنيد.

با تشكر فراوان

tux-world
پنج شنبه 12 آبان 1390, 09:51 صبح
فرمودید تو موضوع تاپیکتون که لطفا راهنمایی بفرمایید. اول فکر کردم حتما یه کسی افتاده چاه؟ غرق شده؟ پاش شکسته؟ و ...
خوب در مورد موضوع تاپیکتون ببینید راهنمایی به چند صورته شما میتونین از آتش نشانی کمک بگیرید این سریع ترین راه هستش. فکر کنم ۱۱۵ باید باشه. اتواع راهنمایی که داریم هم خیلی متنوعه و باید نوعش هم مشخص شه.
چشم و گوش بسته موضوع ارسال نکنید. این همه موضوع یعنی به فکرتون نرسید چرا اینها دارن موضوع رو اینطوری انتخاب میکنن؟

Saber Mogaddas
پنج شنبه 12 آبان 1390, 20:10 عصر
سلام به تاپیک پاینیم ..ایشون اولین پستی هست که گذاشتن مشکلی نداره به مرور با قوانین برنامه نویس آشنا می شن درست نیست که اینجوری جواب بگیره..درسته؟

سلام دوست عزیز
سوال شما واضح نیست ..آلبوم عکس رو می خوای تو یه page دیگه ببینه یا تو همون صفحه یا تو یه lightbox بیشتر توضیح بدین..

mehran_sh_t
پنج شنبه 12 آبان 1390, 20:37 عصر
سلام

من هم با آقای مقدس موافقم، بهتر بود بعد از فرمایش کنایه ها، کمی هم به سوال فکر می کردید و کمک می کردید.

حالا بریم سر سوال! شما از دیتابیس استفاده می کنید دیگه؟ اگه نه که باید تاریخ هر عکس رو در محلی ذخیره کنید. بعد هم بر اساس اون عکس ها رو انتخاب کنید.

** اگر SQL کار می کنید، با یک group by می تونید تاریخ هر روزی رو که دارای عکس هستش داشته باشید.
*** گذاشتن بخشی از سوال در موضوع، باعث میشه که افراد بیشتری که در رابطه با اون چیزی بلدند به پست مراجعه کنند، و احتمال رسیدن به جواب بیشتر میشه.

موفق باشید