ورود

View Full Version : TaskBar ویندوز ویستا

A.Yousefi
چهارشنبه 11 آبان 1390, 20:11 عصر
سلام
من تسکبار ویندوز ویستامو گذاشتم رو حالت AutoHide و دارم یه فیلم آموزشی در مورد فتوشاپ میگیرم از صفحم،مشکلم اینه هر چند ثانیه یه بار این تسکبار که رفته پایین یه پرش میکنه و در حد چند میلی ثانیه یهو نمایش داده میشه انگار پرش داره،بعد تو فیلم میوفته فیلمو زشت میکنه چون دارم فول اسکرین میگیرم،هینطور گاهی اوقات اصلا یه دفه میادش بالا مثلا آنتی ویروسم پیغام میده و از این جور حرفا،راهی نداره که کاری کنم این تسکبار بره پایین و دیگه به هیچ عنوان بالا نیاد حتی چند میلی ثانیه هم نیاد چشمک میزنه انگار!

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 11 آبان 1390, 21:40 عصر
شما با هر نرم افزاری که دارید فیلم میگید قطعا توی تنظیماتش اینو داره که فقط از پنجره فتوشاپ فیلم بگیره و تسکبار نیفته . لازم نیست تسکبار مخفی بشه

A.Yousefi
چهارشنبه 11 آبان 1390, 22:27 عصر
خب آخه میخوام فول اسکرین بگیرم اینجوری طول تصویرم کمتر میشه

senaps
پنج شنبه 12 آبان 1390, 00:22 صبح
انتی ویروس های نسخه ی جدید، حالت گیم مود دارن!! تو این حالت،انگار اصلا وجود ندارن.... تسکبار رو نمیدونم باید چیکار کنین ولی!

A.Yousefi
پنج شنبه 12 آبان 1390, 17:38 عصر
آنتی ویروس من نود 32 هست و این حالتو نداره،وقتی Camtasia رو میذارم رو حالت Lock to application بازم گوشه سمت چپ تصویر start تسکبار معلومه چون از تسکبار بالاتره و همچنین چند پیکسلی بالا و پایین تصویر سیاه میشه،من اصلا اگه تسکبار نخوام باید چیکار کنم؟!

senaps
جمعه 13 آبان 1390, 11:59 صبح
آنتی ویروس من نود 32 هست و این حالتو نداره

پسهنوز به 5 اپگرید نکردین!! تو یه سایت خارجی پرسیدم! اگر جوابی گرفتم،بهتون میگم.....