ورود

View Full Version : سوال: مشکل در نمایش منوی وبی وقتی خصوصیت DynamicHorizontalOffset را مقدار می دهیم

fa_karoon
چهارشنبه 11 آبان 1390, 20:18 عصر
سلام دوستان
خصوصیت DynamicHorizontalOffset را در منو برابر مثلا -60 قرار می دهم برای اینکه نمایش منوی بازشو در فارسی درست باشد، زمانی که منو، زیر منو داشته باشد فاصله ای بین منو اول از زیر منو آن ایجاد می شود
عکس هم برای مشخص شدن موضوع قرار داده ام در این تصویر منوی صورت که باز می شود گزینه اول آن زیر منو دارد که می بینید محل نمایش آن به رفته جلوتر
لطفا راهنمایی کنید این مشکل را چگونه می توانم حل کنم که این فاصله ایجاد نشود؟

fa_karoon
پنج شنبه 12 آبان 1390, 20:07 عصر
دوستان خواهش می کنم یه نفر کمک کنه، یعنی واقعا هیچ راه حلی برای این موضوع وجود نداره؟ پس اونهایی که از منوی وبی استفاده می کنند و سایتشون هم فارسیه هیچ وقت زیر منو نداشته اند که با این موضوع مواجه شوند

hamidre13
جمعه 13 آبان 1390, 05:17 صبح
دوست عزیز خودتون این منو رو نوشتین یا به کمک نرم افزار این منو رو ساختین؟

fa_karoon
جمعه 13 آبان 1390, 12:25 عصر
دوست عزیز خودتون این منو رو نوشتین یا به کمک نرم افزار این منو رو ساختین؟

ابتدا ممنون از توجهتون بعد اینکه تو پست اولم اشاره کردم از منوی خود ویژوال استودیو استفاده کرده ام، منویی که در Toolbox است. توضیح اضافه هم اینکه این منو توسط یه فایل XML پر می شه که البته این موضوع ربطی به ظاهرش نداره
اگه خصوصیتی رو که گفته ام تویه منو یه عدد منفی بدهید می توانیم منوی بازشوی اولیه در حالت فارسی تنظیم کنیم اما زیرمنو که می آید آن هم تحت تاثیر همان خصوصیت از مکان اولیه اش جلوتر می افتد

hamidre13
شنبه 14 آبان 1390, 03:53 صبح
ببیندی میتونید در قسمت xml یه خاصیت کلاس هم به زیر منو ها اعمال کنید ، من احتمال میدم که میشه اگه شد کافی هست که چند خط سی اس اس واسش بنویسم