ورود

View Full Version : سوال: چه هاستی بگیرم خوبه؟

meysamdalipour
پنج شنبه 12 آبان 1390, 10:14 صبح
با سلام خدمت دوستان
من با برنامه نویسی asp.net4 و بانک sql2008 کار می کنم .یه هاستی می خوام که در عین حال ارزان باشه اما خدمات خوبی هم بده . حدود 100 مگ می خوام
می خوام
1. قابیلیت ایجاد چندین بانک رو داشته باشه حداقل دو تا
2. از ssp.net 4 حمایت کنه
3 . از crystal report و ajax پشتیبانی کنه
4. قابلیت میل و پاسخگویی خودکار هم داشته باشه

لطفا رهنمایی کنید

Saman Hashemi
پنج شنبه 12 آبان 1390, 11:29 صبح
خوب شما تو گوگل سرچ کن اسم شرکت هارو دربیار باهاشون تماش بگیر شرایط بگو و هزینه بپرس...!
اما یادت باشه هر شرکتی اومد با این امکاناتی که گفتی یه قیمت پایین گفت الزاما شرایط خوبی نیست...!
شما باید مشخصات سرور و میزان پاسخگویی و امنیتشم بررسی کنی اینا مهمتره دوست عزیز...!
من خودم از ایران هاست استفاده میکنم (میزبان همین سایت) امکانات خوبی دارند اما هزینه حرفه ای بودنشونم میگیرند...!

mehran_sh_t
جمعه 13 آبان 1390, 08:31 صبح
سلام

مایا هاست هم خوبه، نسبت به ایران هاست قیمتاش بهتره. اوایل ولی چند بار سرور عوض می کردند، مدتیه که دیگه خبری نیست، و به نظر خوب میاد.
من شرکت های دیگه رو امتحان نکردم، ولی این پشتیبانی اش هم خوبه

aminghaderi
جمعه 13 آبان 1390, 12:43 عصر
برعکس من خیلی شرکت های داخلی رو امتحان کردم ولی ماشاالله یکی از یکی دیگه ناجور تر و....
در ایران معمولا رابطه زیر برقرار هست :

سرور های ویندوز :
پول خیلی زیاد ==> کیفیت نسبتا خوب. پشتیبانی =>خوب!
پول زیاد ==> کیفیت معمولی پشتیبانی => زیاد تعریفی نداره؟!
پول کم ==> عدم تضمین خدمات! پشتیبانی => 0

-----------------------------------------------
برعکس لینوکس....
کمترین هزینه => مناسب ترین کیفیت!:ناراحت:

اگر خواستی لیست هاستینگ های خوب رو به دست بیارید یه سرچ در همین سایت بزنید ، خودم قبلا بارها و بارها پاسخ دادم و در بعضی از اونها که بحث تبلیغ نبود و صرفا مباحث فنی مطرح بود اسامی هم نام برده شده که هنوز همون ها بهترین ها هستند.

موفق باشید.

mmnoody2006
جمعه 13 آبان 1390, 13:10 عصر
برادر مهر هاست خوبه 5 تا دیتابیس 100 مگ فضا فکر کنم 30 می شه ولی مطمئنه :لبخندساده:

wantonboy13
شنبه 14 آبان 1390, 08:00 صبح
سلام

مایا هاست هم خوبه، نسبت به ایران هاست قیمتاش بهتره. اوایل ولی چند بار سرور عوض می کردند، مدتیه که دیگه خبری نیست، و به نظر خوب میاد.
مایا هاست ajax پشتیبانی نمی کنه...

aminghaderi
شنبه 14 آبان 1390, 10:30 صبح
مایا هاست ajax پشتیبانی نمی کنه...
عزیزم اجکس Clint Side هست و ارتباطی با هاست نداره؟!

Ali_M.Eghbaldar
شنبه 14 آبان 1390, 13:18 عصر
با سلام
من iranhost.com پیشنهاد می کنم.
امنیت - راحتی - بدون دان

farhud
شنبه 14 آبان 1390, 16:23 عصر
http://hostsinfo.ir

rana-writes
شنبه 14 آبان 1390, 19:00 عصر
سلام
من ايران سرور رو پيشنهاد ميكنم
http://iranserver.com
هم از پشتيبانيش راضيم هم فكر كنم ميتونين چندتا ديتابيس روش ايجاد كنين
البته اگه از لحاظ قيمت براتون مسئله اي نيست، ايران هاست هم خوبه

ولي يه پيشنهاد بهتر براتون دارم
يه سري به اينجا بزنين:
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR
اينجا ليست بهترين هاستهاي ايراني رو گذاشته
ميتونين با بررسيشون انتخاب خوبي داشته باشين

موفق باشين

mehran_sh_t
شنبه 14 آبان 1390, 22:47 عصر
برعکس من خیلی شرکت های داخلی رو امتحان کردم ولی ماشاالله یکی از یکی دیگه ناجور تر و....
من در مورد کیفیت مایاهاست، اگر بگیم عالی و خیلی خوب و خوب و ...، میگم بین خوب و خیلی خوبه (البته تضمینی به حرفم نیست، چون هاست دیگه ای رو امتحان نکردم)
ولی در مورد پشتیبانی، واقعا عالی عمل می کنن. برای من که بار اول بود، به خیلی مشکلات بر می خوردم که شاید کار اونها نبود، ولی راهنمایی می کردند.

asif1358
شنبه 14 آبان 1390, 23:05 عصر
سلام
من هم یه کوچولو تجربه کار با هاستهای مختلف دارم؛ به نظرم پارس دیتا خوبه (البته قیمتش کمی بالاست)؛ از آن که بگذریم من حدود ده سایت در وب دیتا دارم نسبت به قیمتش سروراش خیلی خوبه. سایت خودم هم همین جاست

m4prog
یک شنبه 15 آبان 1390, 00:22 صبح
بچه ها سلام
اگه یه سرور مجازی کرایه کنیم از آجاکس و... هم ساپورت میکنه؟
می خوام بدونم برای خرید سرور مجازی باید به چه چیزهایی توجه کرد؟

MiladSe7en
یک شنبه 15 آبان 1390, 06:10 صبح
بچه ها سلام
اگه یه سرور مجازی کرایه کنیم از آجاکس و... هم ساپورت میکنه؟
می خوام بدونم برای خرید سرور مجازی باید به چه چیزهایی توجه کرد؟

سلام

معمولا هاست ها کریستال ریپورت ساپورت نمیکنند.
ولی سرور اگر بگیری خودت میتونی نصب کنی. یعنی کلا هرچی بخوای میتونی نصب کنی

wantonboy13
یک شنبه 15 آبان 1390, 09:42 صبح
عزیزم اجکس Clint Side هست و ارتباطی با هاست نداره؟!
دست گلتون درد نکنه... اگه اینجوری بود که من دو هفته دنبال هاست ساپورت ajax نمی گشتم... اینم پیغام خود مایا :

77468

Saman Hashemi
یک شنبه 15 آبان 1390, 10:54 صبح
دست گلتون درد نکنه... اگه اینجوری بود که من دو هفته دنبال هاست ساپورت ajax نمی گشتم... اینم پیغام خود مایا :
شما احتمالا از کنترلهای ajax خود VS استفاده کردید یا ToolKit و الا اگه از jQuery استفاده کنید مربوط به هاست نمیشه...!

MiladSe7en
یک شنبه 15 آبان 1390, 13:52 عصر
اون دیگه چه هاستیه که Ajax ساپورت نمیکنه!!!!! :قهقهه:

wantonboy13
یک شنبه 15 آبان 1390, 16:54 عصر
شما احتمالا از کنترلهای ajax خود VS استفاده کردید یا ToolKit و الا اگه از jQuery استفاده کنید مربوط به هاست نمیشه...!
خوب من میخوام از ajax extention یا ajax toolkit استفاده کنم ، این که دیگه هاستم باید ساپورت کنه...
با Jquery چجوری تکنیک های ajax رو پیاده سازی می کنن؟

mehran_sh_t
یک شنبه 15 آبان 1390, 20:27 عصر
اون دیگه چه هاستیه که Ajax ساپورت نمیکنه!!!!! :قهقهه:عجیبه که کارمندش اینو گفته! من همچین چیزی ازشون سوال نکردم، خودم از کنترل های VS و toolkit استفاده کردم، کار هم می کنه، به چه قشنگی!!!!

rahmatr
دوشنبه 16 آبان 1390, 00:09 صبح

استفاده از asp.net ajax (شامل updatepanel یا Ajax Control Toolkit (http://ajaxcontroltoolkit.codeplex.com/)) در هاستهایی که net 2. به پایین را فقط دارند پشتیبانی نمیشود.

البته برای net 2. به شرطی که ASP.NET AJAX (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=883) روی سرور نصب باشد، می توان از ajax استفاده کرد.

wantonboy13
دوشنبه 16 آبان 1390, 07:00 صبح
عجیبه که کارمندش اینو گفته! من همچین چیزی ازشون سوال نکردم، خودم از کنترل های VS و toolkit استفاده کردم، کار هم می کنه، به چه قشنگی!!!!
جدا" ؟ یعنی یه update panel و script manager خالی از همون vs بذارم ایجکس روش کار می کنه ؟ یه نگاه دیگه بنداز ببین اگه این حرکت واقعا" جواب میده من برم یه دومین بگیرم بندازم رو این هاستم که بیکار افتاده...

mehran_sh_t
دوشنبه 16 آبان 1390, 08:58 صبح
ه نگاه دیگه بنداز ببین اگه این حرکت واقعا" جواب میده

آقا من که نمی خوام کارت راه نیفته، سرکاری که نیست! :) از toolkit که مطمئنم استفاده کردم، فک نکنم فرقی با update panel و scriptmanager داشته باشه (از لحاظ کارایی)

اگر می خواید مطمئن شید، بگید ی صفحه همینطوری درست کنم بذارم رو سایت و نتیجش رو بهتون بگم!

wantonboy13
دوشنبه 16 آبان 1390, 17:46 عصر
آقا من که نمی خوام کارت راه نیفته، سرکاری که نیست! :) از toolkit که مطمئنم استفاده کردم، فک نکنم فرقی با update panel و scriptmanager داشته باشه (از لحاظ کارایی)

اگر می خواید مطمئن شید، بگید ی صفحه همینطوری درست کنم بذارم رو سایت و نتیجش رو بهتون بگم!
والله من رو آواسرور toolkit ها رو هم میذاشتم جواب نمی داد ، 5 مگ فقط حجم dll اش بود ! به خود page و webconfig هم شناسوندم ولی بازم رو local فقط کار میکرد ! الان کار آماده رو هاستشون ندارین ؟ هاست من همون 50 مگ ویندوزه... اگه امکان داره کد هایی رو هم که به وب کانفیگ و پیج دادین بذارین ممنون میشم... ajax extention های خود vs هم تست کنین که دیگه عالی میشه :لبخندساده: