ورود

View Full Version : ساخته شدن بازی منچ آنلاین

Alfred188
پنج شنبه 12 آبان 1390, 11:11 صبح
سلام،
من یه بازی منچ ساختم که توش 2 یا 3 یا 4 نفر هم زمان می تونن بازی کنن.
خواستم از دوستان خواهش کنم یه سر بزنن و نظرشون رو بهم بگن تا بتونم اشکالاتش رو بر طرف کنم
برای بازی باید به آدرس پایین مراجعه کنید و ثبت نام کنید و بعد وارد قسمت room بشید و بعد می تونید از اتاق های
موجود استفاده کنید و یا اتاق خودتون رو بسازید و دوستانتون رو دعوت به بازی کنید
راهنمای بازی طی همین امروز و فردا کامل می شه و تو سایت قرار می گیره
پیشاپیش از همه دوستان ممنونم

آدرس : game.moe-bs.com (http://game.moe-bs.com)

sina_oonline
پنج شنبه 12 آبان 1390, 16:17 عصر
گویا این جوری طراحی شده که هر چند ثانیه وضعیت صفحه بازی رو reload کنه و این برای اینترنت های با سرعت پایین افتضاحه چون هنوز هی لود کامل نشده لود بعدی شروع میشه اصلا کاربر نمی تونه صفحه رو ببینه
دوما همه صفحه حتی خونه هایی که تغییر نمی کنن آپدیت میشن که باز رو سرعت تاثیر زیادی داره

سلام،
من یه بازی منچ ساختم که توش 2 یا 3 یا 4 نفر هم زمان می تونن بازی کنن.
خواستم از دوستان خواهش کنم یه سر بزنن و نظرشون رو بهم بگن تا بتونم اشکالاتش رو بر طرف کنم
برای بازی باید به آدرس پایین مراجعه کنید و ثبت نام کنید و بعد وارد قسمت room بشید و بعد می تونید از اتاق های
موجود استفاده کنید و یا اتاق خودتون رو بسازید و دوستانتون رو دعوت به بازی کنید
راهنمای بازی طی همین امروز و فردا کامل می شه و تو سایت قرار می گیره
پیشاپیش از همه دوستان ممنونم

آدرس : game.moe-bs.com (http://game.moe-bs.com)

Alfred188
پنج شنبه 12 آبان 1390, 16:33 عصر
گویا این جوری طراحی شده که هر چند ثانیه وضعیت صفحه بازی رو reload کنه و این برای اینترنت های با سرعت پایین افتضاحه چون هنوز هی لود کامل نشده لود بعدی شروع میشه اصلا کاربر نمی تونه صفحه رو ببینه
دوما همه صفحه حتی خونه هایی که تغییر نمی کنن آپدیت میشن که باز رو سرعت تاثیر زیادی داره

ممنون از نظرت دوست عزیز،
مهمترین مشکل من همین قسمته که داره اذیتم می کنه!
متاسفانه راه درست حسابی که مشکل رو بیشتر نکنه هنوز به ذهنم نرسیده! ولی باید درستش کنم! :)
باز هم ممنون

Alfred188
پنج شنبه 12 آبان 1390, 22:53 عصر

درستش کردم!
دیگه این کارو نمی کنه!

sina_oonline
پنج شنبه 12 آبان 1390, 23:18 عصر
برای من هنوز مثل قبله ولی :((
راستی یه سوالی میشه بدونم چه زبون و فریم ورک هایی برای این سایت استفاده شده؟اگه برات ممکنه برای هم لایه هاش رو بگو

Alfred188
پنج شنبه 12 آبان 1390, 23:34 عصر
برای من هنوز مثل قبله ولی :((
راستی یه سوالی میشه بدونم چه زبون و فریم ورک هایی برای این سایت استفاده شده؟اگه برات ممکنه برای هم لایه هاش رو بگو

احتمالا تو حافظه کش شده یه بار Ctrl+f5 رو بزن.
من از Asp.net , C# script و .net فریم ورک 4 استفاده کردم

rezawili
یک شنبه 22 آبان 1390, 22:32 عصر
دوست عزیز سلام
سایتتو دیدم ولی میخوام عضو بشم الان 15 مین هست که فیلد هارو پر کردم ولی لطفا صبر کنید هست یعنی اطلاعاتم به دیتا بیس نمیره یه بررسی میکنی
مر30 :تشویق:

Alfred188
دوشنبه 23 آبان 1390, 13:50 عصر
دوست عزیز سلام
سایتتو دیدم ولی میخوام عضو بشم الان 15 مین هست که فیلد هارو پر کردم ولی لطفا صبر کنید هست یعنی اطلاعاتم به دیتا بیس نمیره یه بررسی میکنی
مر30 :تشویق:

سلام دوست عزیز، اگه نام کاربریتون همینیه که اینجاس، نه کسی ثبت نشده!

Alfred188
یک شنبه 29 آبان 1390, 15:33 عصر
قمست فروم هم اضافه شد!
احتمالان قابلیت چت هم به بازی اضافه کنم. البته اگه ببینم بازی طرف دار داشته باشه! :)

Alfred188
چهارشنبه 30 آذر 1390, 22:07 عصر
سلام، اتاق چت هم اضافه شد :)