ورود

View Full Version : غیر فعال کردن لینک در مواقع لزوم

maryammb66
پنج شنبه 12 آبان 1390, 13:16 عصر
سلام
من تو سایت یه سری نقشه دارم که به صورت فایل زیپ شده هست که اگه کاربری عضو سایت باشه و اعتبار لازم رو داشته باشه بتونه فایل هایی رو که تو سایت گذاشتم رو بتونه دانلود کنه!
در غیر این صورت لینکم غیر فعال بشه!
در ضمن هر نقشه یه لینک دانلود داره که هر کدوم یه قیمتی داره که اگه از اعتبارم بیشتر باشه نمیشه دانلود کنه! و اینکه آدرس لینک رو از دیتا بیس می خونه!
و این اطلاعات رو تو grid view گذاشتم!
اگه بشه از طریق کد بهم توضیح بدین

davood59
پنج شنبه 12 آبان 1390, 13:25 عصر
اگه بعد از چک کردن اعتبار و مسائل مربوط به مجوز، آدرس لینک رو براشون بفرستید چجوریه؟ نمیخواین اینجوری باشه؟ مثل برخی از سایتها که این کار رو انجام میدن.

hakan648
پنج شنبه 12 آبان 1390, 13:53 عصر
سلام
میتونید به یک صفحه لینک بدید و اعتبار سنجی لازم برای دانلود را در همون صفحه انجام بدید و در صورت مجاز بودن کاربر , به صفحه دانلود Redirect کنید .

maryammb66
پنج شنبه 12 آبان 1390, 14:01 عصر
من لینکها رو تو grid veiw گذاشتم
که آدرس لینک رو به این صورت گذاشتم

<asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl='<%# file1(Convert.ToString(DataBinder.Eval(Container.D ataItem,"nvcImageAddress")))%>' Text=''></asp:HyperLink>

و اعتبار رو هم وقتی کاربر وارد سایت میشه بالای صفحه نشون میده !
حالا نمی دونم چطوری رو این لینک مجوز دسترسی بزارم و یا اگه اعتبار داشت لینک فعال بشه!
اگه میشه از طریق کد بهم توضیح بدین

ASP.NET2
پنج شنبه 12 آبان 1390, 19:51 عصر
شما میتونید از این روش استفاده کنید اگر کاربر احراز هویت نشده مقدار property Visibleرو رو False ست کنید

<asp:HyperLink ID="lblAuthenticationNeededMessage" runat="server" visible='<%# !(HttpContext.Current.User.Identity.IsAuthenticate d) %>'
Text="برای مشاهده لینک ابتدا باید به عنوان کاربر وارد سایت شوید"
</asp:HyperLink >

موفق باشید.

smm2006sh
پنج شنبه 12 آبان 1390, 22:26 عصر
سلام

و اعتبار لازم رو داشته باشه بتونه فایل هایی رو که تو سایت گذاشتم رو بتونه دانلود کنه!
در غیر این صورت لینکم غیر فعال بشه!
دوست من شما برای این اعتبار سنجی باید از بانک اطلاعاتی استفاده کنی