PDA

View Full Version : درخواست طرحی ERD و DFD سطح صفر و یک

Abolfazl009
جمعه 13 آبان 1390, 12:46 عصر
سلام.
میخواستم بپرسم کسی میتونه واسه من 3تا نمودار طراحی کنه؟ من تا شب البته لازم دارم. چون فردا باید تحویل بدم. خدائیش استادی هم داریم که هیچی ازش نمی فهمم!
نمودارا ایناس:
1. نمودار ERD
2. نمودار DFD سطح صفر
3. نمودار DFD سطح یک

نمودارا هم باید در مورد این مثال باشه:

1. یک دانشگاه از چندین دانشکده تشکیل شده است و هر دانشکده دارای یک رئیس می باشد در ضمن هر دانشکده نیز دارای تعدادی گروه است.

2. هر گروه تعدادی دروس را ارائه می دهد و هر درس فقط متعلق به یک گروه است.

3. هر درس دارای تعدادی قسمت است و هر قسمت فقط متعلق به یک درس است.

4. تمام درس ها ممکن است در یک ترم ارائه نشود.

5. هر گروه دارای تعدادی استاد است و هر استاد نیز فقط متعلق به یک گروه است. از طرفییک گروه دارای یک مدیر است که یکی از اساتید کار مدیریت آن را انجام می دهد.

6. هر استاد می تواند حداکثر تا چهار درس را تدریس کند اما ممکن است شرایطی وجود داشته باشد که هیچ درسی را نیز تدریس نکند.

7. یک دانشجو می تواند در چندین درس ثبت نام کند. از طرفی یک دانشجو حداقل باید در یک درس ثبت نام کند تا دانشجو محسوب شود و حداکثر نیز می تواند در 6 درس ثبت نام کند. از طرفی هر درس می تواند حداکثر دارای 35 دانشجو باشد یا اینکه هیچ دانشجویی نداشته باشد.

8. هر گروه دارای تعدادی دانشجو است وهر دانشجو نیز فقط متعلق به یک گروه است.

9. هر دانشجو دارای یک استاد راهنماست که از بین اساتید گروه می باشد هر استاد راهنما نیز راهنمایی چند دانشجو را بر عهده دارد اما همه اساتید گروه استاد راهنما نیستند.خیلی خیلی ممنون میشم اگه تا شب بتونید کمکم کنید . . . :قلب:

Abolfazl009
جمعه 13 آبان 1390, 18:23 عصر
هیچکس نیست، بتونه کمکم کنه؟؟؟!!!

Abolfazl009
یک شنبه 15 آبان 1390, 23:10 عصر
دوستان، فقط نمودار ERD رو اگه میشه کمکم کنید. بهونه آوردم واسه استاد. اگه میشه . . .

Abolfazl009
جمعه 20 آبان 1390, 13:56 عصر
دمتون گرم واقعاً! عجب سایت پویا و فعالی!!!!!