ورود

View Full Version : گفتگو: خطاهای غلط انداز در دلفی

daneshmand1354
شنبه 14 آبان 1390, 06:41 صبح
روز گذشته برنامه ای را در یک شرکت بر روی یک سرور و 4 کلاینت نصب کردم.برنامه بر روی سرور و یکی از کلاینتها درست عمل می کرد ولی روی سه تای دیگر خطای Buffer too small میداد.
این خطا نشان دهنده اینست که فضای بافر کم است به همین دلیل به دنبال علت گشتم.و راههای زیر را تست کردم
1-ابتدا فکر کردم که ویندوزها اشکال دارد برای همین 2 تا از ویندوزها را عوض کردم ولی مشکل حل نشد پس نتیجه گرفتم که مشکل از ویندوز نیست.
2-فکر کردم که شاید در این شرکت بر روی BIOS تنظیمان خاصی نصب شده که باعث کاهش حجم بافر شده است با مشاوره ای که با دوستان کردم تنظیمات BIOS را در حالت پیش فرض گذاشتم ولی مشکل حل نشد.
3-فکر کردم که مشکل از ویروسی بودن سرور است.آنتی ویروس سرور را عوض کردم که مشکل حل نشد.
4-فکر کردم مشکل از شبکه است برای همین بر روی یکی از آن سیستمها برنامه را به صورت single نصب کرده که مشکل حل نشد.
5-فکر کردم که مشکل از database است این database را روی سیستم دیگر ریختم که دیدم مشکل از اینجا هم نیست.
6-در اینجا بود که مطمئن شدم اشکال از برنامه دلفی است.وقتی برنامه را بررسی کردم دیدم که در برنامه نام database در connectionstring اشتباه ثبت شده و در دو خط ثبت شده در صورتی که این نام باید یک کلمه ای باشد و این نام در تنظیم دو تا از سیستمها درست بود و در سه تا از سیستمها غلط بود
نتیجه اینکه این موضوع موجب از دست رفتن وقت بسیار زیادی گردید و اگر دلفی همان ابتدا خطای connectionstring داده بود من این همه بیراهه نمی رفتم.
از دوستانی که در این زمینه تجربیان مشابه دارند تقاضا دارم در این گفتگو شرکت کنند