ورود

View Full Version : سوال: چطور میشه یه منوی آبشاری انگلیسی رو راستچین کرد. در حالی که زیر منو، سمت چپ والد قرار بگیره

dontspeak
یک شنبه 15 آبان 1390, 15:26 عصر
سلام دوستان
من یه منوی آبشاری انگلیسی دارم. می خوام وقتی منو باز میشه زیر مجموعه هاش سمت چپ منوی اصلی قرار بگیرند نه سمت راست. چکار باید بکنم؟:متفکر:

Saber Mogaddas
یک شنبه 15 آبان 1390, 17:32 عصر
سلام
ساخت منو ها فرق می کنه ..شما منو رو ضمیمه کن اینجوریی بهتره ..

dontspeak
یک شنبه 15 آبان 1390, 19:43 عصر
مثلا این منو که ضمیمه کردم. وقتی منو آبشاریش باز میشه زیر و سمت راست گزینه بالاییش قرار میگیره در حالی که می خوام سمت چپ قرار بگیره

Saber Mogaddas
یک شنبه 15 آبان 1390, 20:13 عصر
سلام
من این منو رو فارسی کردم..می تونی کد های css رو مقایسه کنی.. float ها و direction و padding رو تو ul و li دستکاری کردم..

77501
موفق باشی..

dontspeak
جمعه 20 آبان 1390, 23:45 عصر
سلامی دوباره
من این منویی که راستچین کردید رو دیدم. منتهی الان هرکاری می کنم یه منوی دیگه رو راستچین کنم نمیشه. میشه بگید برای اینکه ul کشویی رو برای اینکه بتونم بیارم سمت چپ li منوی اصلی چکار باید بکنم؟ هر جور باهاش کار کردم نشد

Saber Mogaddas
شنبه 21 آبان 1390, 18:13 عصر
سلام
منو رو ضمیمه کنید که تبدیل کنم و توضیحم بدم که متوجه بشید..

dontspeak
یک شنبه 29 آبان 1390, 10:59 صبح
سلام. ممنون از لطفتون و شرمنده که چند روزی نبودم. کل قالبو آپلود (http://up.iranblog.com/images/l41x252853belxar3qg0.zip) کردم. ممنون میشم نکته هاشم بگید. اصلا هیچ آموزشی در این مورد وجود نداره. یا من نتونستم پیدا کنم.
شاد و پیروز باشید

Saber Mogaddas
یک شنبه 29 آبان 1390, 12:06 عصر
سلام
اینایی که میگم رو تغییر بده..
یک:

#templatemo_menu {
direction: rtl;
float: right;

}

دو:

.ddsmoothmenu ul li {
display: inline;
float: right;
position: relative;

}

سه:

.ddsmoothmenu ul li ul li a {
background: none repeat scroll 0 0 transparent;
border-top-width: 0;
font-size: 12px;
font-weight: 500;
height: 24px;
line-height: 24px;
margin: 0;
padding: 0 10px;
text-align: right;
width: 120px;

}

چهار:

.ddsmoothmenu ul li ul {
background: none repeat scroll 0 0 #333333;
display: none;
margin-top: 10px;
position: absolute;
right: 0;
visibility: hidden;

}

برای هر منو متغییر هست این موضوع ..به خاطر این باید کد های css رو خوب درک کنی..من رو سایت خودم دارم کار میکنم ..قالب جدید..بعد از اون شروع میکنم تاپیک های موثری رو در این مورد بزارم..لینک هاشو تو برنامه نویس می زارم..و می تونی از خود سایت پارس کلیک (http://www.pars-click.com) هم نگاه کنی..2 هفته بعد شرو ع می کنم..
موفق باشی..