PDA

View Full Version : سوال: مشکل با نوشتن رشته فارسی در لیست باکس!

mbshareat
یک شنبه 15 آبان 1390, 21:59 عصر
سلام علیکم
عید سعید قربان را شما تبریک می گم!
من دلفی 6 در Win 7 استفاده می کنم و در Region And Language در سربرگ Formats فرمت را Persian قرار داده ام.
من تو برنامه یه لیست باکس دارم که استایلش رو lbOwnerDrawFixed قرار دادم و خودم با OnDrawItem آیتمهاش رو ترسیم می کنم.
من رشته هایی دارم که ترکیبی از انگلیسی و فارسی و عدد هستند قبلا کلمه کلمه نوشته ها رو با TextOut ترسیم می کردم و مشکلی نداشتم؛ اما حالا برای بالا بردن سرعت کل رشته فارسی رو یکجا ترسیم می کنم و این امر باعث میشه اگه فقط ابتدا یا فقط انتهای رشته فارسی کارکتر فاصله (کد اسکی 32) باشه جای فاصله از سر رشته به ته رشته یا بالعکس جابجا بشه!
من همه حالات BiDiMode رو هم امتحان کردم اما همیشه همین معکوس کردن جای فاصله واقع در یکی از طرفین رشته اتفاق میفته.
کسی راهی سراغ نداره که بتونم رشته رو درست تو لیست باکس بنویسم؟
این هم تصویر و کد برنامه:

nsco_nsco
دوشنبه 16 آبان 1390, 21:11 عصر
سلام تا اونجا که من از توضیحاتتون فهمیدم می خواید فاصله را حذف کنید بهتره که بیاید و یک ایف بگذارید و یک کاراکتر فاصله را شرط قرار بدید تا اون را حذف کند در صورتی که منظورتون چیز دیگری هست واضع تر بگید موفق باشید:قلب:

mbshareat
سه شنبه 17 آبان 1390, 22:05 عصر
سلام
ممنونم که به تاپیکم توجه کردین ! مشکل من جابجاشدن جای کارکتر از یک طرف رشته به طرف دیگه رشته هستش.
به نظرم با ملاحظه تعداد مشاهده بتونین بفهمین که مشکل به سادگی حذف کارکتر فاصله طرفین رشته نمی تونه باشه!!
ولی باز هم دوست به یادمون باشه گرچه به یه گردوی پوک!