ورود

View Full Version : مبتدی: انتخاب platform مناسب

mehmir
دوشنبه 16 آبان 1390, 13:41 عصر
سلام
من میخوام یه application برای windows mobile 5 و بالاتر بنویسم
اما نمیدونم وقتی تو visual studio 2008 میخوام کار کنم از بین پلتفرمهای: pocket pc 2003 , wivdows ce , windows mobile 5 pocket pc sdk , windows mobile 5 smart phone sdk باید کدومشو انتخاب کنم

با تشکر

powerboy2988
دوشنبه 16 آبان 1390, 13:52 عصر
واسه smart phone می تونید از windows mobile 5 smart phone sdk و windows mobile 5 pocket pc sdk استفاده کنید..

البته باید ببنید که رو چه Device ی می خوای کار کنی ... اما windows mobile 5 pocket pc sdk رو انتخاب کنید برای انجام پروژه هاتون...

موفق باشید

mehmir
دوشنبه 16 آبان 1390, 14:09 عصر
واسه smart phone می تونید از windows mobile 5 smart phone sdk و windows mobile 5 pocket pc sdk استفاده کنید..

البته باید ببنید که رو چه Device ی می خوای کار کنی ... اما windows mobile 5 pocket pc sdk رو انتخاب کنید برای انجام پروژه هاتون...

موفق باشید

من یه جا خوندم که windows mobile 5 pocket pc sdk کامل تر از windows mobile 5 smart phone sdk هست، به نظر شما اگه بخوام کدی بنویسم که روی هر دو قابل اجرا باشه نباید از windows mobile 5 smart phone sdk استفاده کنم؟
با تشکر

powerboy2988
دوشنبه 16 آبان 1390, 15:25 عصر
من یه جا خوندم که windows mobile 5 pocket pc sdk کامل تر از windows mobile 5 smart phone sdk هست، به نظر شما اگه بخوام کدی بنویسم که روی هر دو قابل اجرا باشه نباید از windows mobile 5 smart phone sdk استفاده کنم؟
با تشکر

شما بهتر که از windows mobile 5 pocket pc sdk استفاده کنی .. چون من هم تو smart phone و هم تو pocket pc تست کردم برنامه هامو

champion
سه شنبه 17 آبان 1390, 22:40 عصر
برای پلت فرم پیشنهاد میکنم در مورد جاوا هم مطالعه کنید . جاوا کار آمد ولی ضمخته یعنی ui قشنگی نمیشه برای برنامه طراحی کرد ولی مطمئن باش کارتو راه میندازه . لازاروس هم پلت فرم جدید و خوبیه و در صورت توسعه مناسب به نظرم میتونه موفق باشه البته زبان برنامه نویسیش پاسکال هست . از مزیت این پلت فرم امکان کامپایل برنامه برای سیستم عاملهای مختلف هست که به نظرم فوق العاده است وعملی هست من امتحانش کردم هم برای ویندوز موبایل و هم برای اندروید . Ui کاربر پسندی هم میشه برای برنامه تولید کنی و مشکلش بزرگش هم اینه که هنوز نسخه آزمایشی هست و مشکلات ریزی داره که بعضی جاها خودت باید برای اونها کد بنویسی و دوم اینکه هنوز مجموعه کامپوننتهاش کامل نیست دات نت پلت فرم خوبیه ولی برای اجرای برنامه تو دستگاه مقصد باید کامپکت فریم ورک و اپدیتها و ..... رو نصب کنی که این هم ممکنه تو دستگاه مقصد مشکل ساز بشه چون معمولا حافظه های دستگاههای پرتابل کم هست و عملا برای برنامه به خصوص اگه پایگاه داده هم داشته باشه فضای زیادی نمیمونه پلت فرمهای جدید دیگه ای هم هست مثل دلفی Xe2 که به وسیله اینترا وب میتونی برای ایفون برنامه تولید کنی و موارد زیاد دیگه ای که بسته به میزان تسلط شما به برنامه نویسی میتونی ازش استفاده کنی .