View Full Version : سوال: انتقال فیلدهای یک رکورد از یک جدول به تکست باکسهای جداگانه
Rasool-GH
دوشنبه 16 آبان 1390, 20:26 عصر
سلام
من نیاز دارم که در یک فرم با وارد کردن کد شناسایی یک نفر تمام مشخصات فرد از Table1 داخل فرم لود بشه و براش یک مبلغ درج بشه و داخل Table2 ذخیره بشه
در حال حاضر مجبورم از کمبوبوکس ها به ترتیب مشخصات رو انتخاب کنم .
ولی نیاز دارم که کمبوبوکسها به تکس باکس تبدیل بشه و با تایپ کد شناسایی در تکس باکس مربوطه تمام مشخصات داخل اونها لود بشه . (( چون تعداد مشخصات زیاده و من فقط 3 تا رو وارد کردم که شلوغ نشه ))
77551
Rasool-GH
دوشنبه 16 آبان 1390, 20:41 عصر
شاید یه مقدار بد مطرح کردم
به طور خلاصه دنبال راهی میگردم که بشه در یک فرم با تایپ کد شناسایی یک نفر و یک مبلغ تمام مشخصات اون فرد از یک جدول خونده بشه و به همراه مبلغ وارد شده در یک جدول دیگه ثبت بشه
هر راه حلی به نظرتون میرسه ارائه بدین ممنون میشم
Rasool-GH
سه شنبه 17 آبان 1390, 18:30 عصر
دوستان کمک کنید که برام ضروریه
خیلی دنبال جواب گشتم . چیزی دستگیرم نشده
mehdi_fiz
سه شنبه 17 آبان 1390, 20:45 عصر
سلام دوست
عزیز نمونه فایل شما اصلاح شد
موفق باشید
Rasool-GH
چهارشنبه 18 آبان 1390, 21:31 عصر
سلام
ممنون بابت زحمتی که کشیدین
این مورد نظر من نبود . تو این نمونه که اصلاح کردین با تایپ کد رکوردهای قبلی لود میشه . من این خاصیت رو برای ثبت رکورد جدید نیاز دارم
سعی میکنم یک نمونه واضحتر قرار بدم . ممنون
Abbas Amiri
پنج شنبه 19 آبان 1390, 23:27 عصر
با سلام ، یکی از کارهایی که در دیتابیس ها اصلا توصیه نمی شود و نیازی هم نیست تکرار اطلاعات در جدول هاست همان کاری که شما کرده اید . در Table1 مشخصات پرسنل راوارد کرده اید ود Table 2 بازهم تکرارکرده اید.
برای اینکار بهترین کار استفاده از Ralation است . درجدول 2 شما 2 فیلد غیرضروری راحذف کردم.ونمونه اصلاح شده را گذاشتم .
Rasool-GH
جمعه 20 آبان 1390, 19:40 عصر
سلام
از توجه شما خیلی ممنونم . تذکر شما هم کاملا به جا و درست بود
در برنامه اصلی از Ralation استفاده کردم
ضمنا نیاز به یک فرم سرچ داشتم که داخل اون 1200 مورد سرچ کنم و کد رو پیدا کنم که از داخل همین فروم پیدا کردم
حالا چیزی که من نیاز دارم دو مورده .
1. با تایپ کردن کد مورد نظر نام شخص نمایش داده بشه (برعکس حالت فعلی) و نباید انتخاب از داخل کومبو باشه به دلیل اینکه رکوردها زیاده حدوده 1200 مورد
2. در فرم سرچ وقتی روی رکورد پیدا شده دابل کلیک میشه کد شخص وارد فیلد مربوطه بشه
Abbas Amiri
جمعه 20 آبان 1390, 20:10 عصر
فایل حاوی فرم سرچ واشیا دیگر مرتبط را آپلود کنید تادقیقتر راهنمایی شوید.
Rasool-GH
جمعه 20 آبان 1390, 20:14 عصر
شرمنده فایل رو یادم رفت ضمیمه کنم
شما دوست عزیز هم خیلی زحمت کشیدین روی برنامه
یک سوال دیگه هم دارم در صورتی که من بخوام یک گزارش بر مبنای اسامی افراد از Table 2 بگیرم از Ralation میشه استفاده ای کرد یا باید بایک کوئری کد متناظر اسم رو از Table 1 پیدا کنم و بعد Table 2 رو فیلتر کنم
Abbas Amiri
جمعه 20 آبان 1390, 22:25 عصر
نمونه زیر را ببینید:
Rasool-GH
شنبه 21 آبان 1390, 18:29 عصر
داداش دستت درد نکنه خیلی کار راه انداز بود
من زیاد با کد نویسی اشنا نیستم یک زحمت کوچیک بکش و در مورد کد زیر توضیح بده
(Me.Controls("Name") = DLookup("nam", "Table1", "code=" & NameID
(Person] = DLookup("personeli", "Table1", "code=" & NameID]
در خط اول چرا مثل خط دوم عمل نشده ؟ ("Me.Controls("Name با [Name] چه فرقی میکنه
اگه مثل این نمونه باشه چه اشکالی پیش میاد
(Name] = DLookup("nam", "Table1", "code=" & NameID]
(Person] = DLookup("personeli", "Table1", "code=" & NameID]
ضمنا یک لطفی بکنین راهنمایی کنید که چطور میتونم از داخل فرم سرچ یک کد رو به فیلد NameID منتقل کنم . مشکل من اینه که با این روشی که شما انجام دادین من مجبورم فرم سرچ رو داخل فرم اصلی کار کنم در حالی که باید این دو فرم از هم جدا باشن
Abbas Amiri
شنبه 21 آبان 1390, 19:01 عصر
با سلام بدلیل نامگذاری نامناسب شما ، Name از کلماتی است که جزء خصوصیات اشیا اکسس است وبهتراست استفاده نشود. ودوم اینکه یکبار بطور دقیق وشفاف بگویید میخواهید چه کاری وبه چه صورت انجام گیرد.
Rasool-GH
شنبه 21 آبان 1390, 20:22 عصر
به هر حال شما استادید شما راهنمایی کنید که من و بقیه یادبگیریم
من یک بار توضیح دادم عزیز
من دوتا جدول دارم که توی یکی از اونها مشخصات کامل پرسنل رو دارم و توی یک جدول دیگه هم باید مواردی مثل تاریخ - مبلغ خسارت - برداشت و پرداخت از جساب ثبت بشه .
حالا به دلیل اینکه تعداد پرسنل زیاده من باید در یک فرم نام فرد رو سرچ کنم تا کد اون رو پیدا کنم و داخل جدول 2 ذخیره کنم برای اینکه کار وارد کردن کد به فرم راحتتر باشه میخوام که وقتی تو فرم سرچ روی نام فرد دابل کلیک میشه کد فرد وارد فرم بشه و مشخصاتش هم نمایش داده بشه که از اشتباه جلوگیری کنم و مقادیری که نیاز دارم رو همراه کد فرد در جدول 2 ذخیره کنم
حالا همه چیز درسته و زحمت گزارشگیری رو هم که شما کشیدین . فقط مونده با دابل کلیک در فرم سرچ کد فرد داخل تکس باکس NameID در فرم 1 وارد بشه
اگر راه بهتری هم پیشنهاد کنید خیلی ممنون میشم
از توجه شما تشکر میکنم
Abbas Amiri
شنبه 21 آبان 1390, 22:03 عصر
امیدوارم این تغییرات کافی باشند:
Rasool-GH
یک شنبه 29 آبان 1390, 18:18 عصر
سلام
در استفاده از این کدها به یک مشکل برخوردم . من با این کدها خیلی ور رفتم ولی نتونستم مشکل رو حل کنم
لطفا راهنمایی کنید
من در فرم خودم قابلیت ویرایش فرم رو غیر فعال کردم که وقتی یک رکورد ثبت میشه برای ویرایش اون باید این قابلیت را با کد فعال کرد .
مشکلی که هست اینه که به خاطر کدی که شما در On Current فرم نوشتید بعد از اینکه یکبار ویرایش رو فعال میکنم فرم همیشه قابل ویرایشه و با عوض کردن رکورد غیر فغال نمیشه در حالی که اگر کد OnCurrent رو غیر فعال کنم مشکلی نیست . این کد رو در روال دیگه ای نمیشه قرار داد ؟
ضمنا در فایل قبلی هم مشکلاتی بود که اونها رو اصلاح کردم از زحمات و راهنمایی شما ممنونم
Abbas Amiri
یک شنبه 29 آبان 1390, 19:25 عصر
در روال On Current اضافه کنید : Me.AllowEdits = False
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.