ورود

View Full Version : سوال: نحوه ی اتصال فرم اکسس به وی بی ؟

lop2lop
دوشنبه 16 آبان 1390, 21:24 عصر
سلام
چطور میتونم فرمی که تو اکسس ساختم رو به ویژوال بیسیک کانکت کنم و داده هایی که وارد می کنم رو توش ذخیره کنم ؟

silverado
سه شنبه 17 آبان 1390, 11:25 صبح
سلام .
چند روش هست که یکیشو بهت میگم امتحان کن
توی ابزار های ویژوال بیسیک یکی هست به اسم data که یکی از اون رو توی فرمت ایجاد می کنی بعد تو قسمت تنظیماتش database name داره که روی اون کلیک می کنی و آدرس دیتابیس رو میدی . توجه کن که فرمت دیتابیست باید mdb باشه غیر از اینو قبول نمی کنه . موفق باشی

sehm67
سه شنبه 17 آبان 1390, 11:38 صبح
سلام

این ابزار رو به پروژه اضافه کن

Microsoft ADO Data Control 6.0

Microsoft DataGrid Control 6.0

بعد در قسمت Form_Load برنامه کد زیر را وارد کن :

On Error Resume Next
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\data.mdb;Jet OLEDB:Database Password=;"
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table1"
Adodc1.Refresh
Set DataGrid1.DataSource = Adodc1

data.mdb نام بانکی است که من استفاده کردم.

یادت باشه بانکت رو در پوشه ای که پروژه ات را ذخیره کرده ای باشه.

موفق باشی :چشمک:

sehm67
سه شنبه 17 آبان 1390, 14:58 عصر
سلام

راستی یادم رفت دستورات درج و حذف رو بنویسم :

دستور درج :

Adodc1.Recordset.AddNew
Adodc1.Recordset.Fields("name") = "ali"
Adodc1.Recordset.Update

شما به جای مقدار "ali" میتوانید در پروژه تون یک textBox اضافه و مقدار textBox را وارد نمایید: text1.text

دستور حذف :

Adodc1.Recordset.Delete
Set DataGrid1.DataSource = Adodc1

lop2lop
سه شنبه 17 آبان 1390, 16:08 عصر
ممنون بابت پاسخ !
اینا رو همه بلدم !
من میخوام فرم نمایش داده بشه نه تیبل !!
میشه چنین چیزی ؟

sehm67
چهارشنبه 18 آبان 1390, 00:56 صبح
ممنون بابت پاسخ !
اینا رو همه بلدم !
من میخوام فرم نمایش داده بشه نه تیبل !!
میشه چنین چیزی ؟

سلام

لطفا سوالتون رو واضح تر بیان کنید ؟

lop2lop
چهارشنبه 18 آبان 1390, 02:41 صبح
سلام

لطفا سوالتون رو واضح تر بیان کنید ؟
من توی اکسس 2010 یه فرم درست کردم (از منوی Create گزینه های Forms) الان میخوام کاری کنم همین فرم با همین شکل توی ویژوال بیسیک نمایش داده بشه و بشه مقدار بهش داد ، امکان چنین کاری وجود داره؟ اگه میشه این کار رو کرد چطوری ؟

joker_pok
چهارشنبه 18 آبان 1390, 11:56 صبح
فدات شم تو وی بی از این حرفه ای تر میشه کار کرد باهاش اون مال اکسس هست نمیشه . باید تو وی بی کد نویسی کنی خودت .

ENG_Torshani
جمعه 27 آبان 1390, 23:34 عصر
menu project->componets->intertable object
اره عزیز میشه این کار به سادگی انجام داد فقط لازمه خود access رو تو vb لود کنی نکته: اگر نرم افزار را در سیتم دیگه نصب کنی حتما باید access نصب باشه

shinyboy
یک شنبه 01 بهمن 1391, 10:25 صبح
با عرض سلام

من یه فایل دیتابیس اکسس با فرمت MDB دارم که درون اون فقط یک فرم (تاکید می کنم فرم نه تیبل) وجود داره . حالا وقتی می خوام با استفاده از adodc و recordset با اون فرم ارتباط برقرار کنم : پیغام خطا میده که همیچین اسمی وجود نداره !
سوال : ارتباط با فرم و تیبل های اکسس با استفاده از vb6 چه تقاوت هایی داره چطور می تونم با ااین فرم ارتباط برقرار کنم و فیلد های اون رو از طریق vb6 پر کنم ؟!؟!؟؟! یعنی یک مقدار از یک تکست باکس رو به یک فیلد فرم اختصاص بدم و سیو کنم ؟!