View Full Version : سوال: برنامه ای لامپ چشک زن برای گوشی سونی اریکسون
daneshmand1354
دوشنبه 16 آبان 1390, 23:22 عصر
با سلام
من یک گوش سون اریکسون دارم و میخوام یک برنامه بنویسم که یک عدد را بگیره و هر به ازای همان عدد هر چند ثانیه یکبار یک چشمک بزنه یعنی یکبار نور صفحه روشن بشه و بلافاصله صفحه کامل خاموش بشه.
من یک برنامه نویس دلفی هستم و از جاوا فقط یک چیزهایی شنیدم و هیچی بلد نیستم.
اولا میخواستم بدانم آیا می شه این کار را کرد و ثانیا اگر شدنی است من باید چه کار کنم.
لازمه بدونین من حتی نرم افزار نصب جاوا را هم ندارم پس خواهشا زیر دیپلم صحبت کنید.:گریه:
بالاخره اگه یک روزی گذرتون به تالار دلفی خورد جبران می کنیم.
لابد می پرسید این برنامه به چه دردی می خوره جواب اینه که این برنامه به درد کارهای تمرکز فکر و مدی تیشن میخوره.
البته میدونم که اینکار را میشه با میکروتیک ها انجام داد ولی دوست دارم این کار را با گوشی موبایل انجام بدم.
dr_jacky_2005
چهارشنبه 18 آبان 1390, 21:42 عصر
با سلام
من یک گوش سون اریکسون دارم و میخوام یک برنامه بنویسم که یک عدد را بگیره و هر به ازای همان عدد هر چند ثانیه یکبار یک چشمک بزنه یعنی یکبار نور صفحه روشن بشه و بلافاصله صفحه کامل خاموش بشه.
من یک برنامه نویس دلفی هستم و از جاوا فقط یک چیزهایی شنیدم و هیچی بلد نیستم.
اولا میخواستم بدانم آیا می شه این کار را کرد و ثانیا اگر شدنی است من باید چه کار کنم.
لازمه بدونین من حتی نرم افزار نصب جاوا را هم ندارم پس خواهشا زیر دیپلم صحبت کنید.:گریه:
بالاخره اگه یک روزی گذرتون به تالار دلفی خورد جبران می کنیم.
لابد می پرسید این برنامه به چه دردی می خوره جواب اینه که این برنامه به درد کارهای تمرکز فکر و مدی تیشن میخوره.
البته میدونم که اینکار را میشه با میکروتیک ها انجام داد ولی دوست دارم این کار را با گوشی موبایل انجام بدم.
میشه ها ولی تقریبا بگم نه
توو همه گوشی ها اجازۀ دسترسی به هندل کردن چراغ صفحه نمایش رو ندارید...
نرو پی اش
ولی اگه کدش رو میخوای :
display = Display.getDisplay(this);
boolean status;
status = display.flashBacklight(10000);
if(!status)
System.out.println("Error: Could not start backlight");
پنج شنبه 19 آبان 1390, 21:30 عصر
سلام دوست عزیز من برنامه java را ندارم لطف میکنید این کد را برای من برای گوشی کمپایل کنید و بفرستید؟
ممنون از شما:تشویق::تشویق::تشویق::تشو ق::تشویق:
سوداگر
جمعه 20 آبان 1390, 16:50 عصر
اینم فایل کامپایل شده (پوشه dist)
daneshmand1354
شنبه 21 آبان 1390, 14:48 عصر
اینم فایل کامپایل شده (پوشه dist)
ممنون از توجه شما
یک سوال مبتدی خواستم بپرسم:اینکه این برنامه را شما با کدام نسخه جاوا نوشتید و این نسخه را از کجا میتوانم به دست بیاورم تا بتوانم روی کدهایی که شما گذاشتین کار کنم.اگر ابزارهای اضافی هم لازمه داره لطفا توضیح بدین؟
بازم ممنون :تشویق::تشویق:
سوداگر
شنبه 21 آبان 1390, 18:40 عصر
ممنون از توجه شما
یک سوال مبتدی خواستم بپرسم:اینکه این برنامه را شما با کدام نسخه جاوا نوشتید و این نسخه را از کجا میتوانم به دست بیاورم تا بتوانم روی کدهایی که شما گذاشتین کار کنم.اگر ابزارهای اضافی هم لازمه داره لطفا توضیح بدین؟
بازم ممنون :تشویق::تشویق:
با NetBeans 6.8 و JDK-6
ولی فکر نکنم با نسخه های دیگه مشکلی داشته باشه:متفکر:
daneshmand1354
شنبه 21 آبان 1390, 20:19 عصر
سلام من برنامه شما را روی گوشی نصب کردم این برنامه یک textbox را نشان میدهد و صفحه را روشن نگه می دارد.اجازه بدهید من برنامه جاوا را دانلود کنم بعد ادامه سوالاتم را مطرح میکنم.
ممنون از توجه شما
سوداگر
شنبه 21 آبان 1390, 21:09 عصر
سلام من برنامه شما را روی گوشی نصب کردم این برنامه یک textbox را نشان میدهد و صفحه را روشن نگه می دارد.
عدد وارد شده برحسب میلی ثانیه است.
من، توی طراحی رابط کاربری موبایل ضعیفم، برای همین هم برای Stop کردن، یا باید صفر رو وارد کنی و OK کنی، یا اینکه از منوی سمت راست، گزینه Stop رو بزنی.
یه نکته دیگه اینکه، اگه Netbeans رو نصب کنی و به محیط Source بری، کدهای زیادی میبینی. همه اینا رو من ننوشتم:لبخند:
خیلیاش رو خود Netbeans اضافه کرده و برای دیدن کدهای وارد شده، باید از محیط Screen، روی دکمه مربوطه، کلیک راست کرده و گزینه ی Go to Source رو بزنی. کدهای بین دو تا کروشه ای که وظیفه کنترل رو تعیین میکنه(مثل Begin و End توی دلفیه) کدهاییه که وارد کردم.
77794
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.