View Full Version : کمک در ساخت Query برای یک فاکتور با چهار جدول
HASAN604
سه شنبه 17 آبان 1390, 07:36 صبح
با عرض سلام
دوستان خیلی گیجم کرده این، لطفا کمک کنید
من چهارتا جدول دارم با ساختار زیر که میخوام ازشون یک فاکتور بدست بیارم:
77561
چیزایی که میخوام بهم بده ایناست:
1-نام ، قیمت و تعداد کالاهایی که id فاکتورشون x و فروشنده y باشه
2-جمع مبلغ قیمت کالاهای که id فاکتورشون x و فروشنده y باشه(تعداد هم در نظر گرفته شود)
با دیتابیس اکسس
پیشاپیش ممنون از دوستان
mahan.2002
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 02:51 صبح
با سلام
شما لازمه اول جداولتون رو درست طراحی کنید. جدول کالا : ( شماره کالا، نام کالا، مدل ،سری مدل ( ورژن )، رنگ، ...) بطور کلی مشخصات اصلی یک کالا به عنوان مثال برای یک شرکت تولید کالاهای خانگی شما برای ( شماره کالا = "22" ، نام کالا ="تلویزیون" ، مدل = "Lcd" ، سری = "7" ، رنگ = "سبز") به عبارت دیگر هر نوع مدل و یا سریال یک سطر در نظر میگیرید.
جدول تولید : ( شماره ثبت تولید، شماره کالا ( کلید خارجی )، تعداد کالا ، سال تولید، تاریخ ثبت، ...) این جدول هم بنظرم مشخصه فیلد ها تعریفی. فقط یک کلید خارجی از جدول کالا باید در این جدول برای هر ثبت تولید در نظر گرفته شود.
جدول بعد فروشندگان هست که به این صورت جدول فروشندگان ( شماره فروشنده ، نام ، نام خانوادگی ، ... ) این هم فکر میکنم مشخص باشه.
جدول بعد فروش ( یا همان فاکتور فروش )
جدول فروش : (سریال فروش ، شماره کالا (کلید خارجی ) ، شماره فروشنده ( کلید خارجی )، تعداد فروش ، قیمت ، مقدار تخفیف، قیمت کل، تاریخ ، زمان، نام مشتری ، تلفن مشتری ، ...) در این شما دو کلید خارجی دارید معمولا در جدول های که منشعب می شوند معمولا چند کلید خارجی دارید به عبارتی دیگه زمانی که شما اطلاعات متنوعی از چند جدول (مانند چند موجودیت ) در یک سند باید ثبت کنید شما باید در سندتون کلید های خارجی اون جدول ها رو در جدولتون ثبت کنید.
در مورد جواب سوالتون شما می توانید با توجه به جداول طراحی شده توسط کوری مناسب خروجی مناسب از پایگاه داده تون بگیرید.
یوسف زالی
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 15:46 عصر
جدول فروش شما ایرادی نداره.
فقط می باید قیمت رو در ریز فروش ثبت کنید نه در کالا.
جدول فروش : (سریال فروش ، شماره کالا (کلید خارجی ) ، شماره فروشنده ( کلید خارجی )، تعداد فروش ، قیمت ، مقدار تخفیف، قیمت کل، تاریخ ، زمان، نام مشتری ، تلفن مشتری ، ...)
جدول فروش نیازی به قیمت کل نداره.نیازی به نام فروشنده و تلفن و ... هم نداره.
تمام اینها در جداول ارجاع شده وجود دارند.
در حقیقت این طور درسته: (فیلدها بسته به نیاز کم و زیاد می شن)
جدول هِدِر فاکتور فروش
-----------------------
سریال - کد فاکتور - سریال مشتری - سریال فروشنده - سریال بازاریاب - سریال نوع فروش - سریال نوع لیست قیمت - وضعیت فاکتور - ...
جدول ریز فاکتور فروش
-----------------------
سریال - سریال هدر فاکتور - سریال کالا - تعداد کالا - فی کالا - ..
جدول تخفیفات و افزایشات
----------------------
سریال - سریال ریز فاکتور - سریال عامل - مبلغ - ..
هر ردیف می تونه مشمول چندین نوع تخفیف یا مالیات بشه.
حالا شما طراحی تون رو اصلاح کنید تا باقی ماجرا
mahan.2002
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 16:28 عصر
با سلام
مشتریان عمومی در نظر گرفتم مشتریان ثابت در نظر نگرفتم. البته فکر میکردم دوستان همچین نظری بدهند.
جدول فروش نیازی به قیمت کل نداره.نیازی به نام فروشنده و تلفن و ... هم نداره.
درمورد بقیه جداول شما میتوانید با توجه به نیاز میتوانید فیلد ها تغییر کند مثلا شما دراینجا سریال بازار یاب گذاشتید. اصلا وقتی بازاریابی نبا شه چطور میشه فیلدی به نام سریال بازاریاب در نظر گرفت کلا برای بسته به نوع نیاز و همچنین دید طراح بستگی داره شما چطور میخواهید بانک تون رو طراحی کنید.
در مورد نوع تخفیف من متوجه نشدم. تخفیف خب بسته به نظر فروشنده و خریدار ممکنه تغییر کنه.
البته فکر میکنم شما گستره ای از ابشن ها برای یک تولید کننده درنظر گرفته اید که اون هم بسته به در خواست مشتری ( درخواست کننده نرم افزار ) تغییر می کنه.
یوسف زالی
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 18:40 عصر
دوست من :
(فیلدها بسته به نیاز کم و زیاد می شن)
کامل نمی خونی .
من عرض کردم، گاهی ممکنه فروش شامل بازاریاب بشه. اگر چنین چیزی نمی خواهید نگذارید.
مشتریان ثابت یعنی چی؟
مشتریان در جدول خودشون حضور دارن و در مواقع لزوم بهشون اضافه می شه.
این درست نیست که مشتریان در فاکتور حضور داشته باشن.
اگر بعدها سفارش فروش - برگشت از فروش - برگه بابت بدهکاری و ... اضافه بشه چی؟ تو هر کدوم نام مشتری میارید؟
در گزارشات چی؟ بر اساس نام لایک می کنید یا ...
می دونید این طراحی یعنی چی؟
در مورد تخفیفات:
شما بابت تخفیف نقدی 2 درصد و تخفیف حجمی 1 در صد و جایزه برند 100 تومان روی کالای A تخفیف می دی. برای مالیات هم 4 درصد و عوارض هم 1 در صد اضافه می کنی.
الان اگر در گزارشی مقدار مجموع عوارض فروش رو بخواهی چه می کنی؟
mahan.2002
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 19:41 عصر
مشتریان ثابت یعنی چی؟
یعنی مشتری که بصورت دائم از یک فروشگاه یا تولید کننده خرید نمیکنه. نمیدونم واضح هست چرا این سوال پرسیدید.
مثلا فرض کنید شما( بعد از چند سال ) تلویزیون میخرید اگر شما هرروز میرید تلویزیون میخرید! میتونید یه فایل باز کنید نام مشتریانتون رو داشته باشید . به همین خاطر من قبلا عرض کردم مشتری هارو به صورت عمومی در نظر گرفته ام.
اگر بعدها سفارش فروش - برگشت از فروش - برگه بابت بدهکاری و ... اضافه بشه چی؟ تو هر کدوم نام مشتری میارید؟
در گزارشات چی؟ بر اساس نام لایک می کنید یا ...
می دونید این طراحی یعنی چی؟
الان اگر در گزارشی مقدار مجموع عوارض فروش رو بخواهی چه می کنی؟
من متوجه نمیشم این سوالاتی که پرسیدید اصلان چه رابطه به این مساله داشته
یوسف زالی
پنج شنبه 06 بهمن 1390, 19:49 عصر
دوست من باید در تحلیل مساله بدترین شرایط در نظر گرفته بشه.
عمده فروش ها - پخشی ها - بنک دارها .. همگی معمولا مشتریان ثابتی هم دارند که بخوان از اونها گزارش تهیه کنن.
سوالات من در رابطه با ادامه کاره. این که به شخص سوال کننده جواب بدی یک بحثه، این که کمکش کنی در ادامه کار باز نمونه یک بحث دیگه.
از طرفی این پستها معمولا مورد جستجو توسط افراد دیگه ای هم قرار می گیرند.
پس باز هم تاکید میکنم که طراحی کامل انجام بشه.
mahan.2002
یک شنبه 09 بهمن 1390, 20:57 عصر
مرسی
از شما برای توضیحات تکمیلی تون .
من در مورد ساخت بانک اطلاعاتی بصورت پایه ای توضیح دادم . که فکر میکنم منظور شما توسعه دیتا بیس و افزودن ابشن ها به پروژه بود.
البته من در سوالی که مطرح شده بود در مورد پایه طراحی ایجاد آن توضیح دادم که میتوان با توجه نیاز در خواست کننده پروژه ابشن ها بیشتری به ان اضافه نمود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.