ورود

View Full Version : گفتگو: انتخاب پایگاه داده برای برنامه

sehm67
سه شنبه 17 آبان 1390, 15:29 عصر
سلام دوستان و استادان

من می خوام واسه برنامه هام یک پایگاه داده با شرایط زیر انتخاب کنم :

1 - یه پایگاه داده می خوام که از اکسس بالاتر و مثل اکسس راحت باشه ( یعنی بتونم پایگاه داده رو همراه با

برنامه در هر سیستمی بدون برنامه های کمکی اجرا کنم )

2 - با وارد نمودن اطلاعات بعد از مدتی اطلاعات بانک بهم نخوره .

3 - و ...

negaresh-sa
پنج شنبه 19 آبان 1390, 00:00 صبح
به نظر من، خوده Access بهترین انتخابه!!!
حدود تعداد رکورد های ذخیره شده توی بانکتون چه تعداده مگه؟

M.T.P
پنج شنبه 19 آبان 1390, 01:30 صبح
البته اکسس برای اکثر نرم افزارها جوابگو هست ، مگه بانک های اطلاعاتی خیلی بزرگ ، تحت شبکه ، کاربران بسیار زیاد و سیل دیتا که نمونش بانک سایت برنامه نویس هست و اکسس واسش جوابگو نیست.
اکسس رو دست کم نگیرید.
البته اکسس هم تا 2003 بدون پیش نیاز میشه روی سیستم عامل های xp به بالا استفاده کرد. نسخه 2007 ش یک راه انداز 50 مگی رو باید همراهش گذاشت یا اینکه باید office 2007 رو نصب کرد اما حسن اکسس 2007 اینه که پسورد بانکش مثل 2003 نیست که براحتی هک بشه و از امنیت فوق العاده ای برخوردار است.

f_soltani
پنج شنبه 19 آبان 1390, 02:17 صبح
یا میتونی از نسخه sqlexpress هم استفاده کنی البته پیشنهاد اکسس هم پیشنهاد خوبیه

mohammadriano
پنج شنبه 19 آبان 1390, 20:08 عصر
سلام
شما فقط به Access فکر کن و هیچ وقت اکسس رو دست کم نگیر
البته از بانکهای txt می تونی استفاده کنی مثل فایل تصادفی و فایل تربیتی
بانک های txt در تمامی سیستم ها در اکثر سیستم عامل ها قابل دسترسی هستند

sehm67
پنج شنبه 19 آبان 1390, 20:10 عصر
البته اکسس برای اکثر نرم افزارها جوابگو هست ، مگه بانک های اطلاعاتی خیلی بزرگ ، تحت شبکه ، کاربران بسیار زیاد و سیل دیتا که نمونش بانک سایت برنامه نویس هست و اکسس واسش جوابگو نیست.
اکسس رو دست کم نگیرید.
البته اکسس هم تا 2003 بدون پیش نیاز میشه روی سیستم عامل های xp به بالا استفاده کرد. نسخه 2007 ش یک راه انداز 50 مگی رو باید همراهش گذاشت یا اینکه باید office 2007 رو نصب کرد اما حسن اکسس 2007 اینه که پسورد بانکش مثل 2003 نیست که براحتی هک بشه و از امنیت فوق العاده ای برخوردار است.

سلام

راه انداز اکسس 2007 چیه؟

لطفا توضیح بیشتر دهید.

sehm67
پنج شنبه 19 آبان 1390, 20:12 عصر
یا میتونی از نسخه sqlexpress هم استفاده کنی البته پیشنهاد اکسس هم پیشنهاد خوبیه

سلام

در مورد sqlexpress نسخه 2005 هم توضیح بیشتر دهید و اگه از این نسخه بخواهیم استفاده کنیم راه اندازش واسه سیستم های دیگه چیه؟

M.T.P
جمعه 20 آبان 1390, 00:08 صبح
سلام

راه انداز اکسس 2007 چیه؟

لطفا توضیح بیشتر دهید.

سلام اکسس تا نسخه 2003 اون از Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 استفاده میکنه و راه انداز این بانک اطلاعاتی همراه ویندوز xp تا 7 بصورت پیش فرض نصب شده هست ، اما برای اکسس 2007 باید از Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 استفاده کنید و به همین منظور باید راه انداز اکسس ورژن جدید رو در سیستم های مقصد نصب کنید.
این راه انداز رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید:

دانلود راه انداز اکسس 2007 (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=4438)

برای SqlExpress 2005 هم می تونید به لینک زیر مراجعه کنید:

دانلود sqlExpress 2005 (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=21844)

joker_pok
جمعه 20 آبان 1390, 12:10 عصر
میتونی از sql2000 استفاده کنی هم راحته هم خیلی حرفه ای و واسه اینکه اطلاعات امنیت داشته باشن تو برنامه اطلاعات رو کد کن بعد ذخیره کن .

sehm67
شنبه 21 آبان 1390, 06:47 صبح
میتونی از sql2000 استفاده کنی هم راحته هم خیلی حرفه ای و واسه اینکه اطلاعات امنیت داشته باشن تو برنامه اطلاعات رو کد کن بعد ذخیره کن .

سلام

لینک دانلودش رو دارید؟

Restlesa
چهارشنبه 25 آبان 1390, 19:51 عصر
چرا به روز نيستيد و از نسخه Sql Server R2 و يا Administrator و يا Profational نمي كنيد ؟؟؟
پيشنهاد من به شما اينه كه Access رو به طور كلي فراموش كنيد و بريد سراغ Sql اونم 2005 و يا 2008 . كاركردن باهاشم زياد سخت نيست
حتي تو همين بخش هم يكي از دوستان آموزش نحوه ارتباط و كار با Sql Server 2005 با VB6 رو هم توضيح دادن (سرچ كني حتما پيداش مي كني)
دليل اينكه ميگم از Access استفاده نكن به اين دليله كه پايداري خوبي نداره و بعد از مدتي كار باهاش اطلاعاتتون مي سوزه (از بين ميره)
دليل بعدي هم همون طوري كه دوستان هم گفتن اينه كه در ركورد هاي بالا كارايي خوبي نداره و تحت شبكه هم حرفي براي گفتن نداره

به طور كلي اگه بخواهيم بهترين پايگاه ها داده رو به ترتيب نام ببريم به شرح زيره
Oracel (كه كار باهاش نسبتا سخته چون بايد تمامي كارها از جمله ساختن جداول و مقداري دهي رو با استفاده از كد نويسي انجام بدين)
SQL Server (به نظر من اگه بهتر از Oracel نباشه هم رديف با اون هست)
Access (با اين برنامه در پروژه هاي بسيار كوچيك ازش استفاده مي شه ... من قبولش ندارم)
و ...

sehm67
پنج شنبه 26 آبان 1390, 06:03 صبح
چرا به روز نيستيد و از نسخه Sql Server R2 و يا Administrator و يا Profational نمي كنيد ؟؟؟
پيشنهاد من به شما اينه كه Access رو به طور كلي فراموش كنيد و بريد سراغ Sql اونم 2005 و يا 2008 . كاركردن باهاشم زياد سخت نيست
حتي تو همين بخش هم يكي از دوستان آموزش نحوه ارتباط و كار با Sql Server 2005 با VB6 رو هم توضيح دادن (سرچ كني حتما پيداش مي كني)
دليل اينكه ميگم از Access استفاده نكن به اين دليله كه پايداري خوبي نداره و بعد از مدتي كار باهاش اطلاعاتتون مي سوزه (از بين ميره)
دليل بعدي هم همون طوري كه دوستان هم گفتن اينه كه در ركورد هاي بالا كارايي خوبي نداره و تحت شبكه هم حرفي براي گفتن نداره

به طور كلي اگه بخواهيم بهترين پايگاه ها داده رو به ترتيب نام ببريم به شرح زيره
Oracel (كه كار باهاش نسبتا سخته چون بايد تمامي كارها از جمله ساختن جداول و مقداري دهي رو با استفاده از كد نويسي انجام بدين)
SQL Server (به نظر من اگه بهتر از Oracel نباشه هم رديف با اون هست)
Access (با اين برنامه در پروژه هاي بسيار كوچيك ازش استفاده مي شه ... من قبولش ندارم)
و ...

سلام دوست عزیز

من با sql server 2005 کار میکنم ولی یه مشکلی دارم تو سیستم خودم باهاش ارتباط برقرار میکنم ولی تو سیستم مشتری مشکل دارم و نمیتونم یک فایل یک گیگابایتی رو تو سیستم مشتری نصب کنم برای مشتری هم سخته .

پس چرا همه پیشنهاد می کنن که اکسس رو رها کنید وبرید سراغ sql و ... در حالی که کار کردن باهاش راحته بله درسته که اکسس نمیتونه با اونها رقابت کنه.

من sql server 2005 رو سیستمم نصبه و نمی دونم کدوم نسخه شه حالا اگه بخوام نسخه sqlExpress 2005 رو نصب کنم اونی که رو سیستمم نصبه باید پاک کنم و این نسخه رو نصب کنم؟

حالا شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟

اگه یه آموزش در این زمینه دارید ما رو هم بی نصیب نذارید.

یا حق

ENG_Torshani
جمعه 27 آبان 1390, 14:32 عصر
عزیز بهترین بانک SQLITE هستش کاملا ساختار فایلی ACCESS دارد قابل حمل سبک و در عین حال با قابلیت های SQL

kitcat_m18
دوشنبه 30 آبان 1390, 20:30 عصر
عزیز بهترین بانک SQLITE هستش کاملا ساختار فایلی ACCESS دارد قابل حمل سبک و در عین حال با قابلیت های SQL من با SQLITE کار نکردم نظرتون درباره MYSQL به عنوان يه بانک سبک چيه؟؟؟

پس چرا همه پیشنهاد می کنن که اکسس رو رها کنید وبرید سراغ sql و ... در حالی که کار کردن باهاش راحته بله درسته که اکسس نمیتونه با اونها رقابت کنه.ببين ما براي همه پايگاه هاي داده يه Syntax ثابت داريم که اين زبان برنامه نويسي پايگاه داده اصطلاحا SQL نام داره.
شما اگه کد زني SQL رو خوب بلد باشي رو هر بانکي که بخواي مي توني ظرف مدت کوتاهي مسلط بشي و به راحتي ازش استفاده کني.
بانک اکسس براي کارهاي شبکه اي طراحي نشده (ميشه کلاه سرش گذاشت و تو شبکه استفاده کرد - لينک تيبل) اما در عوض بانک هايي مثل SQL Server يا Oracle يا بانک هاي سبک تري مثل MYSQL متناسب براي کارهاي شبکه اي هستند.

شايد بپرسي مزيت اينکار چيه ؟؟؟ خب رو هر سيستم يه بانک جدا نصب مي کنم.

شما اگه قصدت ايجاد يه نرم افزار براي تجميع اطلاعات يک قسمت مشخص باشه بايد براي تمامي کاربرانت از يک بانک واحد استفاده کني تا هر کدوم از کاربران که اطلاعاتي رو وارد مي کنند در يکجا ذخيره بشه.

براي اين منظور از بانک هاي تحت شبکه استفاده مي کنند. حالا اگه نسخه برنامه شما هم نيازه که از بانک شبکه اي استفاده کنه انتخاب هاي زيادي داري در غير اينصورت اکسس هيچ مشکلي نداره.

موفق باشي :لبخندساده:

M.T.P
سه شنبه 01 آذر 1390, 00:20 صبح
بله دوستان درست می فرمایند.
اگه بانکتون تک کاربره هست ، اکسس رو از دست ندید.

من تجربه 5 ساله کارکرد بانک اکسس رو زیر کار دارم.
در یکی از نرم افزارهام روزی 600 رکورد داخلش ثبت و ویرایش میشه. امروز بعد 5 سال چیزی بالغ بر 1 میلیون رکورد رو ثبت کرده و مثل توپ کار میده ، در گزارش گیری هم سریع و بی دغدغه جواب میده.

kitcat_m18
سه شنبه 01 آذر 1390, 17:50 عصر
من تو کار با رکورد هاي بالا و تجميع اطلاعات تجربه زيادي دارم.
تا اونجايي که من امتحان کردم در شرايط معمولي بانک اکسس 2003 تا حجم 500 مگابايت (بعضا بسته به سخت افزار تا 1 گيگا بايت) به راحتي جواب ميده!
البته در شرايط معمولي شما ممکنه بخواي اين وسط فايل هاي باينري ، رشته هاي طولاني و ... رو ثبت کني که اينها عوامل مهمي در بازدهي بانک هستند.

موفق باشي:لبخندساده: