View Full Version : خبر: امکان استفاده از touchpad لپ تاپ به عنوان touchscreen در Windows 8
Amir Oveisi
سه شنبه 17 آبان 1390, 16:13 عصر
برای اینکه بشه در سیستم هایی که دارای نمایشگر های touchscreen نیستند از قابلیت های touch ویندوز ۸ استفاده کرد ابزاری توسط Synaptics طراحی شده به اسم Synaptics Gesture Suite (SGS) که این امکان رو به وجود میاره تا از touchpad لپ تاپ به عنوان touchscreen استفاده کرد. البته فعلا در مرحله آزمایشی قرار داره و گفتن که با نسخه نهایی ویندوز ۸ ارایه خواهد شد.
البته برای استفاده از این قابلیت باید از محصولات خود Synaptics استفاده کنید. (مانند ClickPad) که در ابعاد 100x56 mm باشند.
منبع به همراه ویدیویی از دموی این ابزار (http://blog.gsmarena.com/synaptics-shows-cool-windows-8-integration-lets-you-use-a-laptops-touchpad-as-a-sort-of-touchscreen/#ooid=hvYW95MjofsRNsEjM7wqAfk1vupnR6ae)
kiarashk
سه شنبه 17 آبان 1390, 17:06 عصر
برای اینکه بشه در سیستم هایی که دارای نمایشگر های touchscreen نیستند از قابلیت های touch ویندوز ۸ استفاده کرد ابزاری توسط Synaptics طراحی شده به اسم Synaptics Gesture Suite (SGS) که این امکان رو به وجود میاره تا از touchpad لپ تاپ به عنوان touchscreen استفاده کرد. البته فعلا در مرحله آزمایشی قرار داره و گفتن که با نسخه نهایی ویندوز ۸ ارایه خواهد شد.
البته برای استفاده از این قابلیت باید از محصولات خود Synaptics استفاده کنید. (مانند ClickPad) که در ابعاد 100x56 mm باشند.
منبع به همراه ویدیویی از دموی این ابزار (http://blog.gsmarena.com/synaptics-shows-cool-windows-8-integration-lets-you-use-a-laptops-touchpad-as-a-sort-of-touchscreen/#ooid=hvYW95MjofsRNsEjM7wqAfk1vupnR6ae)
اين كه يه حركت كپي برداري تابلو از مكينتاش!!
Amir Oveisi
سه شنبه 17 آبان 1390, 21:50 عصر
مدرکی هم برای حرفتون دارید؟
eAmin
چهارشنبه 18 آبان 1390, 00:35 صبح
http://www.apple.com/magictrackpad/
kiarashk
پنج شنبه 19 آبان 1390, 18:54 عصر
مدرکی هم برای حرفتون دارید؟
والا مدرك كه دوستمون گزاشتن ولي از هر كسي كه مك بوك داشته باشه بپرسي مي گه مخصوصا كه توي نسخه جديد مكينتاش ليون ديگه فوق العاده شده!!
returnx
جمعه 20 آبان 1390, 09:59 صبح
اين كه يه حركت كپي برداري تابلو از مكينتاش!!
من تعجب میکنم چرا شما این حرف میزنید!!!؟
یعنی چون مکینتاش چنین ابزاری رو ارائه داده هر کی دیگه این ابزار ارائه بده ازش کپی کرده!!
شما فرض کنید (دقت کنید ، گفتم فرض کنید) Winamp مثلا Visualization رو برای اولین بار در Player بکار برد ، پس دیگه هیچ شرکتی نباید Visualization رو در Player ارائه بده!؟
به نظر من این تفکر واقعا اشتباه هست که اینکارو کپی برداری میدونید ، اگه ماکروسافت ادعا میکرد مثلا این تکنولوژی رو برای اولین بار اینها ارائه دادند بله ، حق با شما بود...
از نظر من این اصلا کپی برداری نیست...(البته این نظر شخصی من هست)
Sundown
جمعه 20 آبان 1390, 16:21 عصر
در مورد این خبر، وبلاگ ویندوز 8 تا حالا خبری یا جزئیاتی ارائه نداده
kiarashk
جمعه 20 آبان 1390, 18:58 عصر
من تعجب میکنم چرا شما این حرف میزنید!!!؟
یعنی چون مکینتاش چنین ابزاری رو ارائه داده هر کی دیگه این ابزار ارائه بده ازش کپی کرده!!
شما فرض کنید (دقت کنید ، گفتم فرض کنید) Winamp مثلا Visualization رو برای اولین بار در Player بکار برد ، پس دیگه هیچ شرکتی نباید Visualization رو در Player ارائه بده!؟
به نظر من این تفکر واقعا اشتباه هست که اینکارو کپی برداری میدونید ، اگه ماکروسافت ادعا میکرد مثلا این تکنولوژی رو برای اولین بار اینها ارائه دادند بله ، حق با شما بود...
از نظر من این اصلا کپی برداری نیست...(البته این نظر شخصی من هست)
من اصلا نگفتم که ماکروسافت حق نداره همچین چیزی بسازه من اصلا کسی نیستم که به خوام همچین حرفی بزنم من منظورم این بود که ماکروسافت و اپل دارن تقلید های پشت سر هم از هم می کنه و این به نظر من به عنوان یه کاربر جالب نیست من انتظار دارم ماکروسافت اگر هم تقلیدی میکنه ایده های خودش رو توش وارد کنه نه این که همون چیزی که یه شرکت دیگه می سازه رو عینا در بیاره فقط همین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.