ورود

View Full Version : گفتگو: درخواست پیشنهاد یک ایده خوب برای طراحی و پیاده سازی

Farzandekurosh
چهارشنبه 18 آبان 1390, 11:54 صبح
با سلام

دانشجوی ترم یک مهندسی نرم افزار ناپیوسته ام دنبال یک ایده خوب برای ساخت نرم افزار میگردم که شرایط زیر رو داشته باشه :

1- تا الان ساخته نشده باشه اگه هم هست کارایی لازم رو نداشته باشه . (حداقل در ایران)
2- مقیاسش متوسط باشه - منظورم اینه که اونقد بزرگ نباشه که از عهده یک تیم 4 یا 5 نفری برنیاد
ولی از لحاظ زمان محدودیتی وجود نداره (در حدود دو سال وقت دارم) .
3- از لحاظ اقتصادی توجیح بشه - یعنی در صورت موفقیت بشه ازش پول درآورد و وقتمون رو بیخودی تلف نکرده باشم .
4- یک زبان برنامه سازی و پایگاه داده یا نرم افزاری برای طراحی و تولیدش پیشنهاد کنید البته خودم هم ارزیابیش میکنم فقط پیشنهاد برام کافیه .
5- هیچ فرقی نمیکنه تو چه حوزه ای باشه اداری ، صنعتی و ... فقط نکات 1 تا 3 رو شامل بشه .

موارد دیگه :
a- زبان ++c رو کامل بلدم و به مفاهیم شیء گرایی مسلطم ، sql در حد متوسط بلدم و میتونم در صورت نیاز
یک سیستم کوچیک تا متوسط رو مدلسازی کنم (رابطه ای) .
b- در صورت تشکیل تیم میتونم موارد a رو بهشون آموزش بدم و خودم هم از لحاظ یادگیری نرم افزار های مورد نیاز در صورت ممکن مشکلی ندارم .
c- امکاناتی که دارم : 1 عدد کامپیوتر ، اینترنت ، خودکار و کاغذ و یک پشتکار خوب .
d- با تشکر .

Farzandekurosh
چهارشنبه 18 آبان 1390, 20:50 عصر
کسی واقعا هیچ ایده ای نداره ؟

سوداگر
چهارشنبه 18 آبان 1390, 21:38 عصر
اگه جاوا بلدی من یه ایده خوب دارم ولی توان اجرایی ام پایینه!
با ++C فقط برای موبایل های دارای سیستم عامل میتونی برنامه بنویسی و نه چیز دیگری.
جاوا بلدی؟

Farzandekurosh
پنج شنبه 19 آبان 1390, 01:10 صبح
ببین من گفتم که مشکلی تو مفاهیم برنامه نویسی و کد نویسی ندارم و خودمو تقریبا تو بیشتر محیط های برنامه نویسی محک زدم
و میتونم از هرکدوم به اندازه لازم استفاده کنم ولی نکته ای که داره اینه که باید دید توی پروژه مورد نظر چه چیزی لازمه و برای اجرا کردنش
به چه زبانی نیازه و بالطبع برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی یا یک نرم افزار طراحی هم یک زمانی رو پیش بینی میکنم تا ببینیم پروژه چی باشه
راستش تا حالا یک خط هم جاوا ننوشتم ولی اگه تنها راهش استفاده از جاواست میتونم تو کمترین زمان ممکن خودمو راه بندازم (وقتشو دارم)
برای مثال من یه زمانی از رو علاقه dx با ++vc کار میکردم ولی چون نیازی بهش نداشتم ادامه ندادم و دوس دارم وقتم رو پروژه متمرکز کنم تا
اینکه بخوام برم یه زبان رو یاد بگیرم و بعد به کارم نیاد حالا شما ایدتون رو بفرمائید تا جایی که من میدونم جاوا خیلی راحت تر از ++c هست
چون خبری از اشاره گر ها و مدیریت حافظه نیست (دقیق نمی دونم) و یه سری تفاوت های دیگه ...

Farzandekurosh
پنج شنبه 19 آبان 1390, 23:42 عصر
با تشکر از میثم جان
کماکان منتظر ایده های قشنگتون هستم