View Full Version : سوال: چطوری رکوردی را که می خواهم در datareport نشان دهم؟
ebham33
چهارشنبه 18 آبان 1390, 17:23 عصر
با سلام.من یک برنامه نوشتم که توی اون از بانک اطلاعاتی Access استفاده کردم و برای ارتباط اون از ADODC استفاده کردم.می خواستم بپرسم در قسمت جست و حوی این برنامه چیکار کنم که فقط رکوردی رو که می خوام رو در Datareport نشون بده نه اولین رکورد رو.
خواهش میکنم اگه کسی جواب رو می دونه به من کمک کنه بد جوری گیر کردم.
mohammadriano
یک شنبه 22 آبان 1390, 00:27 صبح
سلام
dataname.recordset.move(5) 'o
خب این دستور کنترل دیتا رو به رکورد 5 می بره
بعدش می تونی مثلا یک متغییر رو به فیلد انتصاب کنی
dim a as string
a = dataname.recordset.fields("YourFields").value
موفق باشی
Enrigo
پنج شنبه 08 دی 1390, 11:12 صبح
سلام به همه ، از همه خواهش میکنم که منو راهنمایی کنن یه مشکل اساسی تو DataReport دارم اونم اینکه برا اولین بار یه گزارش از طریق DataReport گرفتم ولی الان که میخوام برا دومین بار گزارش بگیرم این خطا رو میدهfailed getting rowset from current data source واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم پییشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم
mohammadriano
جمعه 23 دی 1390, 21:46 عصر
سلام
از گذارش گیری خود بانک اطلاعاتی کمک بگیرید بهتره از کریستال ریپرت در مواقع بحرانی استفاده کرد
این در اکسس
80721
myklik
پنج شنبه 25 اسفند 1390, 04:35 صبح
شما کافیه دیتا ریپورت رو طراحی کنید و برای هر فیلد RptText مورد نظر رو بزارید روی سکشن دیتیل و سپس نام فیلد رو واسشون ست کنید.
بعد از اون کافیه دو خط زیر رو واسه نمایش داده ها تون بنویسید.مثلا قراره کد ملی را از بانک خوانده و نمایش بدیم در این صورت یک RptTextبر روی datareportقرار میدی سپس در قسمت datafieldآن نام فیلد کد ملی را تایپ میکنیم و کد زیر را می نویسیم.چون نام فیلد کد ملی در بانک من codemاست بنابرین datafeildراcodemتایپ کرده.
Set r = con.Execute("select codem from student")
Set DataReport1.DataSource = r
DataReport1.Show
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.