ورود

View Full Version : حقوق برنامه نویس

majidbestgame
چهارشنبه 18 آبان 1390, 21:06 عصر
سلام خدمت تمامی دوستانی که به این تاپیک سر زدن.....
من یک سوالی برام پیش اومده جایی بهتر از اینجا برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم:لبخندساده:
به نظر شما متوسط حقوق یک برنامه نویس نیمه حرفه ای تا حرفه ای - دلفی - به صورت تمام وقت چقدره؟
محل کارشم تهران باشه مثلا....؟؟؟؟
درسته که میزان دقیق حقوقش به شرکت استخدام کننده و خیلی از دیگر فاکتورها هم بستگی داره ولی اگه همه موارد را متوسط به بالا فرض کنیم چقدر میشه حقوقش؟؟؟؟؟:متفکر:

AmirHarirbafan
چهارشنبه 18 آبان 1390, 21:40 عصر
من مشهد هستم، کلا برنامه نویسا جزو قشر محروم جامعه حساب میشن
برنامه نویسی که حرفه ای باشه(یعنی هر برنامه ای که بهش دادن بتونه به هرشکلی شده پیاده سازی کنه)
حدود 400 تا 600 دستمزد داره.
البته من تعریفم از حرفه ای بودن فرق داره. کسی حرفه ایست که بتونه هر برنامه ای رو به صورت Best Practice انجام بده. توی مشهد من کسایی رو میشناسم که ساعت 25 تا 50 تومن میگیرن و در مورد کلیات یک نرم افزار (معماری، ریسک ها و ...) مشاوره میدن

Felony
چهارشنبه 18 آبان 1390, 22:00 عصر
در تهران حقوق یک برنامه نویس Delphi متوسط به بالا حدود 600 تا 800 هزار تومان هست ؛ یک برنامه نویس حرفه ای مسلط به Delphi و مفاهیم OOP و بانک اطلاعاتی هم بین 1,000,000 تا 1,400,000 هست .

برنامه نویسی که حرفه ای باشه(یعنی هر برنامه ای که بهش دادن بتونه به هرشکلی شده پیاده سازی کنه)
این ساده لوحانه ترین تعریف یک برنامه نویس حرفه ای هست ؛ این طور برنامه نویسان همیشه بقیه تیم رو به دردسر میندازن ( چه برنامه نویسان دیگه و چه توسعه دهندگان نرم افزار رو ) ؛ با راه حل های غیر اصولی و من دراوردی یک پروژه رو جلو میبرن و وقتی بعد از مدتی بحث توسعه و ... پروژه مطرح میشه مثل ... تو گل میمونن و باقی افراد رو هم به دردسر میندازن ( نمونش رو خیلی زیاد دیدم )

برنامه نویس حرفه ای کسی هست که بتونه ایده ای که بهش داده میشه رو با متدها و تکنولوژی های روز و به صورت اصولی و درست پیاده کنه ؛ برنامه نویس حرفه ای صرفا کسی نیست که همه توابع یا متدهای کلاس های یک زبان رو حفظ باشه یا همچین چیزهایی ؛ کسی هست که توانایی بالایی در Self Learning داشته باشه ، توانایی کار تو یک تیم رو داشته باشه و Spaghetti Code نزنه ، تشنه یادگیری باشه و خودش رو به روز نگه داره ؛ چیزی که در بین ایرانی ها زیاد مرسوم نیست ، یک تکنولوژی و زبان رو یاد میگیرند و تا آخر عمر کاریشون ازش نون میخورن و تا پای مرگ ازش طرفداری میکنن ! و آخر آخرش میگن کار مارو که راه میاندازه !

AmirHarirbafan
پنج شنبه 19 آبان 1390, 01:39 صبح

منظور من این بود که تعاریف مختلفی از یک برنامه نویس حرفه ای است. یکی از این تعابیر همینیه که من در بالا گفتم. که البته یکم هم به طعنه گفتم. یعنی طرف پدر خودشو دربیاره، ولی بلاخره برنامه رو بنویسه.
اینجور افراد اکثرا Coder هستن و نیاز دارن تا یک نفر حرفه ای واقعی، برنامه رو براشون تحلیل کنه و روش ها و استانداردها رو معرفی کنه.(همونایی که ساعتی خدا تومن پول میگیرن)