ورود

View Full Version : یه مورد از طنز های کامپوتری... Acronis True Image

aminghaderi
چهارشنبه 18 آبان 1390, 22:48 عصر
در هنگام بکاپ گیری با صحنه عجیبی روبرو شدم ؟!
تاریخ اتمام بکاپ گیری 17189 روز!:متعجب:
:قهقهه:

Nima NT
پنج شنبه 19 آبان 1390, 01:21 صبح
یعنی بدتر از این نرم افزار ندیدم ، یه بار حسابی موقع ریکاوری دستمو گذاشت تو حنا ( البته اون نسخه 2010 بود نمیدونم نسخه 2011 چه کار کرده ).

aminghaderi
پنج شنبه 19 آبان 1390, 11:13 صبح
یعنی بدتر از این نرم افزار ندیدم
به نظر شما از چه نرم افزاری استفاده کنم من 11 مورد رو امنحان کردم و این بهترینش بود؟!

ArkBackup Home 3.0
KLS Backup 2011 Professional 6.2.0.0
Macrium Reflect Professional v5.0.3940
Goodsync Enterprise 8.7.2.5
TechSoft MirrorFolder 5.0.276.91
Second Copy 8.0.4.1
EASEUS Todo Backup Server 2.5
GFI Backup Network 2011
Cobian Backup 10.1.1.809
CyberLink PowerBackup 2.50.5529
Acronis True Image Home 2011 14.0

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 19 آبان 1390, 13:26 عصر
این همه نرم افزار استفاده کردی توشون نورتون گست نیست . آخه انصافه؟ کار نورتون گست فوق العاده هست. من یکساله که استفاده میکنم . سریعم هست .

aminghaderi
پنج شنبه 19 آبان 1390, 14:35 عصر
آخ...راست می گید من قرار بود این رو هم امتحان کنم که از دستم در رفت....قبلا هم خودت راهنمایی کرده بودی که از این استفاده کنم ولی...یادم رفته بود.
دانلود می کنم ، تست می کنم خبرش رو می دم.

ممنون.

Nima NT
پنج شنبه 19 آبان 1390, 16:06 عصر
به نظر شما از چه نرم افزاری استفاده کنم من 11 مورد رو امنحان کردم و این بهترینش بود؟!

ArkBackup Home 3.0
KLS Backup 2011 Professional 6.2.0.0
Macrium Reflect Professional v5.0.3940
Goodsync Enterprise 8.7.2.5
TechSoft MirrorFolder 5.0.276.91
Second Copy 8.0.4.1
EASEUS Todo Backup Server 2.5
GFI Backup Network 2011
Cobian Backup 10.1.1.809
CyberLink PowerBackup 2.50.5529
Acronis True Image Home 2011 14.0

نسخه 11 رو امتحان نکردم ولی نسخه 10 اون موقع ریکاوری بوت لودر رو ریکاوری نمیکرد یعنی بگیر نگیر داشت.

aminghaderi
پنج شنبه 19 آبان 1390, 18:31 عصر
Portable Norton Ghost v15.0 توسط آنتی ویروس سیستمم بلاک شد.
گزارش => نرم افزار آلوده.

فکر می کنم نسخه ای جدید از این نم افزار تولید نمی شود؟؟
آخرین نسخه مربوط به سال 89 هست.
همین ورژن 15 منظورم هست.

vcldeveloper
پنج شنبه 19 آبان 1390, 23:19 عصر
نسخه 11 رو امتحان نکردم ولی نسخه 10 اون موقع ریکاوری بوت لودر رو ریکاوری نمیکرد یعنی بگیر نگیر داشت.
گاهی اوقات ضعف از نرم افزار نیست، بلکه از کاربر استفاده کننده اش هست که مستندات اون نرم افزار رو به دقت نمیخونه! Acronis مطرح ترین شرکت در حوزه نرم افزارهای backup گیری و مدیریت دیسک سخت هست. True Image هم یکی از بهترین و قابل اعتمادترین نرم افزارها در این زمینه هست.
وقتی شما میخواید از بوت لودر بک آپ بگیرید، باید برای True Image مشخص کنید که به صورت Sector by sector بک آپ بگیره، تا بعدا در همچین مواردی گیر نکنید.

Nima NT
جمعه 20 آبان 1390, 00:06 صبح
وقتی شما میخواید از بوت لودر بک آپ بگیرید، باید برای True Image مشخص کنید که به صورت Sector by sector بک آپ بگیره، تا بعدا در همچین مواردی گیر نکنید.
دقیقا" همین موارد رو رعایت کردم و به مشکل برخورد کردم ، بزرگی و مطرح بودن یک شرکت دلیلی برای عدم اشتباه اون نیست ، مایکروسافت از این شرکت بزرگتر هست و ما شاهد اشتباهاتش هستیم و به احتمالی خواهیم بود.

JaguarXF
جمعه 20 آبان 1390, 04:52 صبح
روی سیستم کار من این نصبه. بک آپ آنلاین میگیره
http://www.ironmountain.com/Services/Data-Backup-and-Recovery.aspx

alamate_aoal
جمعه 20 آبان 1390, 07:00 صبح
من چند سالی هست که از True Image استفاده میکنم و ازش خیلی راضی هستم

aminghaderi
جمعه 20 آبان 1390, 09:58 صبح
عجب کاری شما می کنید!!!
من نرم افزار می خواد وصل شه به سرورش جلوش رو می گیرم و تصورم هم این هست تا زمانیکه من به عنوان یه کاربر نخوام نرم افزارم به روز بشه یا باگ امنیتیش گرفته بشه ، نرم افزار حق نداره به سرورش وصل بشه یعنی از نظر من نرم افزاری که حقوق مشتری براش اهمیت داشته باشه خودشون برای این معقوله راه کارهایی از جمله اینکه نرم افزار پیام می دهد که اجازه هست من سرور وصل بشم برای کار x یا y .
از دید من نرم افزاری که بخواد بدون اجازه مالک سیستم وصل بشه به سرور خودش ، یه جاسوس افزار هست و باید جلوی اون گرفته بشه!
حالا شما می یای سیستم بی زبونت رو تقدیم یه شرکت می کنی ؟!
و احتمالا از خطوط پر سرعت هم استفاده می کنی و بد از بد تر....
الان دیگه مالک اطلاعات شما خود شما نیستی ، بلکه اون شرکت نرم افزاری هم مالک اطلاعات شماست ، به همین سادگی.

جلوی ضرر رو از هرجا بگیریم منفعت هست ، باز هم خودتون می دونید.

میلاد قاضی پور
جمعه 20 آبان 1390, 12:43 عصر

شما هم که از هیچ فرصتی برای تبلیغ وازلین و نوع صندلی 400 دلاری و اونور آب برای آب کردن دل ملت دریغ نمیکنید .

Portable Norton Ghost v15.0 توسط آنتی ویروس سیستمم بلاک شد.
گزارش => نرم افزار آلوده.

فکر می کنم نسخه ای جدید از این نم افزار تولید نمی شود؟؟
آخرین نسخه مربوط به سال 89 هست.
همین ورژن 15 منظورم هست. شما میخواید از سیستم عاملتون کامل و بی هیچ مشکلی بکاپ بگیرید . حالا نرم افزارتون الزامن نباید دوماه پیش ریلیز شده باشه که.
به آنتی ویروستون میتونید بگید که تا تموم شدن نصب مدارا کنه.
اگر بابت هرکدوم از این نرم افزار ها که انقدر وسواس در موردشون به خرج میدید فقط پول سی دی کپی رو پرداخت کرده بودید هیچوقت از هیچکدوم ناراضی نمیشدید . مسأله اینه که تلاشی برای رفع مشکل یا یادگیری نرم افزار انجام نمیشه .