View Full Version : استفاده از برنامه اکسس در شبکه ؟؟؟
internet
جمعه 06 آبان 1384, 08:16 صبح
با سلام
و خسته نباشید
دوستان این سوال بنده و جواب شما حیاتی هست لطفاً در صورت امکان بنده رو راهنمایی کنید
دستتون درد نکنه این سوالات بنده هست :
آیا نرم افزار اکسس اگر در شبکه قرار گیرد چند user بطور همزمان می تونن روی رکوردهای اون ویرایش کنند ؟؟
و این تغییرات هم همزمان save بشه ؟؟
منتظر پاسخ شما دوستان هستیم
شبکه ما شامل سه الی چهار کامیپوتر هست و ما می خوایم از این برنامه گسترده ای که با اکسس ایجاد کردیم استفاده کنیم برنامه ما دارای قسمت های مختلف مثل:
درخت محصولات کارخانه
که شاخه اصلی هست
و زیر مجموعه ها که به این درخت محصول مرتبط هستند عبارت هستند از
زمان سنجی
برنامه مواد
برمامه مواد استاندارد
دستور کار ساخت
که حالا ما می خواهیم همزمان با این برنامه کار کنیم روش کار رو لطفا بفرمایید روی برنامه زحمت زیادی کشیده شده و دوستان ضد و نقیض صحبت می کنن که در شبکه اکسس کار می کنه یا کار نمی کنه برای ما هم همچنان سوال هست
با تشکر و سپاس فراوان
ادمین شیراز آی تی دات نت
http://shirzIT.Net
MM_Mofidi
شنبه 07 آبان 1384, 01:22 صبح
میتونی این کار را انجام بدب ولی نهایتا به هیچ وجه توصیه نمیکنم.اگر حاضری تمام مشکلات آتی را بپذیری برو سراغش
internet
شنبه 07 آبان 1384, 21:23 عصر
بنده اصلا متوجه جواب شما نشدم !!
با تشکر
ادمین شیراز آی تی
hatefsoltani
یک شنبه 08 آبان 1384, 12:02 عصر
با سلام
من در حال حاضر دارم این کار رو می کنم و داره جواب می ده
( روی یک سرور و توی یک شاخه shair شده یک بانک اکسس قرار داده ام - رو ی کلاینت ها هم یک برنامه نصب کردم و آدرس بانک روی سرور رو به اونها داده ام )
اگه سئوالی داشتی من در خدمت شما هستم /
شاپرک
یک شنبه 08 آبان 1384, 13:38 عصر
با سلام
( - رو ی کلاینت ها هم یک برنامه نصب کردم و آدرس بانک روی سرور رو به اونها داده ام )
/
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
internet
یک شنبه 08 آبان 1384, 21:11 عصر
با تشکر از همه دوستان
بنده حرفه ای نیستم این سوال هم نقل قول کردم از دوستان در شرکت یعنی خودم هم با این برنامه کار خواهم کرد ولی نمی دونم می شه یا خیر
ryonis
دوشنبه 12 بهمن 1388, 12:43 عصر
با سلام
من در حال حاضر دارم این کار رو می کنم و داره جواب می ده
( روی یک سرور و توی یک شاخه shair شده یک بانک اکسس قرار داده ام - رو ی کلاینت ها هم یک برنامه نصب کردم و آدرس بانک روی سرور رو به اونها داده ام )
اگه سئوالی داشتی من در خدمت شما هستم /
دوست عزيز سلام.
يه Database تقريباً كامل با اكسس آماده كردم كه مي خوايم در شبكه ازش استفاده كنيم. چون كه نسخه قبلي اين برنامه حجم زيادي نداشت فايل اصلي رو روي يكي از PCها كپي كرده بودم و به كاربرا هم دسترسي كامل داده بودم. هيچ مشكلي هم نداشتيم. اما نسخه جديد نزديك 80 MB حجم داره و با روش بالا، كاربرا مشكل بزرگي به اسم كندي وحشتناك سيستم رو دارن. شنيدم اگه از روش Splitt كردن و اين جور چيزا استفاده كنم مشكل حل ميشه. اما الان كه نوشته شما رو خوندم خوشحال شدم اميدوارم بهم كمك كنيد. ساير عزيزان هم همينطور.
چيزي حدود 4ماه تلاشم جهت تكميل اين برنامه داره به زير سوال ميره و ....
خواهش مي كنم كمكم كنيد :اشتباه:
pmoshir
دوشنبه 12 بهمن 1388, 14:01 عصر
به عنوان عضو کوچکی از جامعه اکسس پیشنهاد میکنم که تمامی جداول رو به sql server انتقال بدید و از روی کلاینت ها به سرور وصل بشید.چگونگی این کار بصورت کامل و جامع توسط سایر دوستان توضیح داده شده.جستجو کنید
kochekian
دوشنبه 12 بهمن 1388, 14:53 عصر
بهترین راه همینه که جداول رو به اس کیو ال ببری
خیلی سریعتر کار می کنه
ولی اگه تعداد کاربرات بیش 10 نفر نیست می تونی تقریبا کارت رو با اکسس حل کنی
ولی برای این کار بیاد دو تا دیتا بیس استفاده کنی یکی رو جداول رو بزاری و دیگری رو فرم ها رو
بعد اون که جداول داخلش هست رو روی شبکه بزار و دیتا بیس حاوی فرم ها رو کلاینت ها و با استفاده از لینک به دیتابیس حاوی جداول وصلش کن
ولی باز میگم راحتر از اس کیو ال نداریم
هم راحت تره و هم سرعتش بالاست
ryonis
دوشنبه 12 بهمن 1388, 15:28 عصر
بهترین راه همینه که جداول رو به اس کیو ال ببری
خیلی سریعتر کار می کنه
ولی اگه تعداد کاربرات بیش 10 نفر نیست می تونی تقریبا کارت رو با اکسس حل کنی
ولی برای این کار بیاد دو تا دیتا بیس استفاده کنی یکی رو جداول رو بزاری و دیگری رو فرم ها رو
بعد اون که جداول داخلش هست رو روی شبکه بزار و دیتا بیس حاوی فرم ها رو کلاینت ها و با استفاده از لینک به دیتابیس حاوی جداول وصلش کن
ولی باز میگم راحتر از اس کیو ال نداریم
هم راحت تره و هم سرعتش بالاست
ممنون از پاسخ سريع ات.
جستجو كه مي كنم، انواع و اقسام اش هست. ميشه خودت بهترين لينك رو پيدا كني؟ :لبخندساده:
:چشمک::خجالت:
sajjad_kochekian
دوشنبه 12 بهمن 1388, 16:53 عصر
ممنون از پاسخ سریع ات.
جستجو که می کنم، انواع و اقسام اش هست. میشه خودت بهترین لینک رو پیدا کنی؟ :لبخندساده:
:چشمک::خجالت:
لینک چی رو می خوای
ali190
دوشنبه 12 بهمن 1388, 23:44 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
باز هم مشکل اکسس بر روی شبکه
این مسئله ای هست که خودمم هم الان باهاش به نوعی دست به گریبانم
برنامه ام رو نوشتم .همه چیزش درسته فقط موندم با چه روشی اون رو توی شبکه بذارم
1-پوشه ای که برنامه ام توی سرور هست رو برای همه share کنم
2-دیتابیس رو split کنم و back end رو روی سرور و front end رو روی کلاینتها بذارم
(دو روش بالا تقرباً توسط هر کاربری قابلیت تست رو به راحتی داره)
3- اما روش سوم که به گفته خیلی از اساتید اصولی تره ولی در عوض تا دلتون بخواد گنگه
دقیقاً همه این روش رو توصیه میکنند ولی تا میای میپرسی چه جوری میگن بر سرچ بکن (فرستادن دنبال نخود سیاه)
قربونش برم سرچ هم که ترکونده
یک کلمه رو میزنی 1000000 تا مطلب برات باز میکنه و شخصی که تا 1 ثانیه قبل از سرچ هیچ دیدی راجع به این موضوع نداشت یک هو وارد مسائل بسیار تخصصی میشه
مثل این میمونه که یکی در اول راه برنامه نویسی هست و از همون ایتدا بره سمت net. و csharp .دوستان یکم عنایت کنند و این مسئله رو کمی برای ما باز کنند
خود بنده شخصاً در باره قرار دادن اکسس دو تایپیک ایجاد کردم(هر چند بنا بر قوانین سایت این کار جرمه ، شرمنده ام) ولی این بحث همیشه نا تموم میمونه
من مقاله قرار دادن اکسس بر روی شبکه بوسیله sql رو از همین سایت دانلود کردم و خوندم با بدبختی زیاد این کار رو انجامش دادم ولی در نهایت رسیدم به این مشکل که این دوستمون در پست زیر بهش برخورده:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=203044
اهمیت بالای این بحث به خاطر این هستش یه بنده خدایی میاد و روی یک پروژه 4 ماه زمان میذاره .حالا وقتی میخوتد ماحصل کارش رو جهت بهره برداری برای دیگران بذاره به بن بست میخوره(یعنی به قول معروف گاو تا دم پوست کنده میشه و بقیه کار....)
اصلاً یه پیشنهاد باحال
ما از خیر قرار دادن اکسس روی شبکه با sql گذشتیم
دوستان خواهشاً بیان و لطف کنند هم روش split کردن رو بحث کنند .چون بنظرم این راه هم ساده تره و هم هم درجه اطمینانش بالاتره
در مرود مزایا ، معایب ، چداکثر ساپورت کردن تعداد کاربر، چگونگی تنظیم قفل شدن رکوردها (جهت جلوگیری از ویرایش همگانی) و این نکته که اگر با این روش اکسس رو رو شبکه بذاریم چه خطراتی بانک رو تهدید میکنه و یا چه خطاهایی ممکنه که در برنامه رخ بده تا برنامه نویس بتونه با علم به این خطاهای احتمالی برنامه خودش رو ببنده
دوستان یک خواهش دارم ، با توجه به دلایل ذکر شده بالا خواهشاً نگید که برو سرچ کن
خواهشاً این بحث split کردن دیتابیس رو در همین تایپیک به بحث و گفتگو بذاریم و تمام مزایا و معایبش رو مشخص کنیم تا انشاء الله این بحث همین جا بسته بشه و بعنوان یکی از تایپیکهای مرجع در این زمینه استفاده بشه
از اینکه سرتون رو درد آوردم معذرت میخوام
علی یارتون
bita_ziba77
سه شنبه 13 بهمن 1388, 09:29 صبح
با سلام خدمت دوستان گرامی
باز هم مشکل اکسس بر روی شبکه
این مسئله ای هست که خودمم هم الان باهاش به نوعی دست به گریبانم
برنامه ام رو نوشتم .همه چیزش درسته فقط موندم با چه روشی اون رو توی شبکه بذارم
1-پوشه ای که برنامه ام توی سرور هست رو برای همه share کنم
2-دیتابیس رو split کنم و back end رو روی سرور و front end رو روی کلاینتها بذارم
(دو روش بالا تقرباً توسط هر کاربری قابلیت تست رو به راحتی داره)
3- اما روش سوم که به گفته خیلی از اساتید اصولی تره ولی در عوض تا دلتون بخواد گنگه
دقیقاً همه این روش رو توصیه میکنند ولی تا میای میپرسی چه جوری میگن بر سرچ بکن (فرستادن دنبال نخود سیاه)
قربونش برم سرچ هم که ترکونده
یک کلمه رو میزنی 1000000 تا مطلب برات باز میکنه و شخصی که تا 1 ثانیه قبل از سرچ هیچ دیدی راجع به این موضوع نداشت یک هو وارد مسائل بسیار تخصصی میشه
مثل این میمونه که یکی در اول راه برنامه نویسی هست و از همون ایتدا بره سمت net. و csharp .دوستان یکم عنایت کنند و این مسئله رو کمی برای ما باز کنند
خود بنده شخصاً در باره قرار دادن اکسس دو تایپیک ایجاد کردم(هر چند بنا بر قوانین سایت این کار جرمه ، شرمنده ام) ولی این بحث همیشه نا تموم میمونه
من مقاله قرار دادن اکسس بر روی شبکه بوسیله sql رو از همین سایت دانلود کردم و خوندم با بدبختی زیاد این کار رو انجامش دادم ولی در نهایت رسیدم به این مشکل که این دوستمون در پست زیر بهش برخورده:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=203044
اهمیت بالای این بحث به خاطر این هستش یه بنده خدایی میاد و روی یک پروژه 4 ماه زمان میذاره .حالا وقتی میخوتد ماحصل کارش رو جهت بهره برداری برای دیگران بذاره به بن بست میخوره(یعنی به قول معروف گاو تا دم پوست کنده میشه و بقیه کار....)
اصلاً یه پیشنهاد باحال
ما از خیر قرار دادن اکسس روی شبکه با sql گذشتیم
دوستان خواهشاً بیان و لطف کنند هم روش split کردن رو بحث کنند .چون بنظرم این راه هم ساده تره و هم هم درجه اطمینانش بالاتره
در مرود مزایا ، معایب ، چداکثر ساپورت کردن تعداد کاربر، چگونگی تنظیم قفل شدن رکوردها (جهت جلوگیری از ویرایش همگانی) و این نکته که اگر با این روش اکسس رو رو شبکه بذاریم چه خطراتی بانک رو تهدید میکنه و یا چه خطاهایی ممکنه که در برنامه رخ بده تا برنامه نویس بتونه با علم به این خطاهای احتمالی برنامه خودش رو ببنده
دوستان یک خواهش دارم ، با توجه به دلایل ذکر شده بالا خواهشاً نگید که برو سرچ کن
خواهشاً این بحث split کردن دیتابیس رو در همین تایپیک به بحث و گفتگو بذاریم و تمام مزایا و معایبش رو مشخص کنیم تا انشاء الله این بحث همین جا بسته بشه و بعنوان یکی از تایپیکهای مرجع در این زمینه استفاده بشه
از اینکه سرتون رو درد آوردم معذرت میخوام
علی یارتون
دوست گرامي
با سلام
شما هنگامي كه جداول را از بانك اطلاعات اصلي (شامل فرمها ، كوئري ها ، گزارشات و ...) Split مي كنيد و يا در اكسس 2007 (Move data) ، مزاياي زيادي به بانك اطلاعات شما ميدهد:
1) با قرار دادن جداول در سرور به صورت Share ، شما مي وانيد از بانك اطلاعات شامل فرم ها و ... به عنوان Interface استفاده نموده و كاربران حتي مي توانند اين Interface را در كامپيوتر ذخيره نموده و هر هنگام كه نسبت به ورود اطلاعات اقدام مي نمايند به صورت اتوماتيك اطلاعات به جداول بر روي سرور منتقل گردد.
2) با توجه به اينكه جداول بر روي سرور قرار دارند شما مي توانيد Interface ساخته شده خود را به فرمت MDE ارائه نموده تا كاربران نتوانند به كدها و فرمها و طراحي شما دست پيدا كنند.
3) چون جداول شما از Interface شما جدا هستند ، هنگامي كه خرابي در Interface به وجود آمد سوابق اطلاعاتي از بين نخواهد رفت.
4) همزمان 255 كاربر مي توانند نسبت به ورود اطلاعات اقدام نمايند ولي اگر همزمان يك قسمت مشترك را بخواهند تغيير دهند ، اكسس پيغامي همراه با نام USER اول تغيير دهنده مبني بر LOck بودن موقت صادر مي نمايد تا كاربر دوم منتظر اتمام تغييرات كاربر اوليه گردد.
5) چون جداول به صورت يك فايل اكسس مجزا بر روي شبكه هستند جهت عدم پاك نمودن اين فايل شما با استفاده از تنظيمات سرور فقط Permission خواندن و نوشتن را براي كاربران ارائه نماييد.
6) آنچنان كه بين كاربران شايع است سرعت اكسس بر روي شبكه پايين نمي باشد كه باعث اتلاف زمان جهت ورود اطلاعات و همچنين به قول خودمان باعث عصبانيت كاربران گردد ولي لازم به توضيح است استفاده از SQL Server از نظر سرعت خيلي بهتر است.
با تشكر
ali190
سه شنبه 13 بهمن 1388, 16:36 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
با تشکر از نکته های بسیار زیبای bita_ziba77 عزیز
حالا که بحث داره تخصصی میشه سئوالات من هم بیشتر میشه:
1- من تا دیروز ار این روش backend و front end استفاده میکردم وهیچ مشکلی نبود ولی امروز که داشتیم از برنامه استفاده میکردیم با همون تنظیمات دیروز به این مشکل برخوردیم که وقتی یک کاربر شروع به باز کردن یک گزارش میکرد بقیه کاربرا نمیتونستن دگه با جداول برنامه کار کنند و دکمه newrecord فرم ها غیر فعال شده بود و وقتی شما جداول رو Open میکردی این پیغام میومد
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=43503&stc=1&d=1265117203
2-اما مسئله دیگه اینه که اآیا تمام کاربرای من میتونن براحتی با کوئیر ها که از جداول لینک شده کار کنند مثلاً فرض کنید که ما یک جدول داریم که از این جدوا یک کوئری گرفته شده است که از این کوئری با فیلتر شدن توسط یک textbox فرم گزارش گیر میشود .آیا هر کاربر میتواند در حالت (split backend و front end) به طور همزمان با کاربران دیگر هر کدام با شروط مختلف اطلاعات را از جداول بیرون بکشند و در گزارش خود ببینند.
این تداخل در جداول ایجاد نمیکند؟(منظور فقط مشاده اطلاعات بطور همزمان توسط شرطهای مختلف که در کوئری ها گذاشته میشود مثلاً 10 کاربر بطور همزمان با شروط مختلف اقدام به دیدن یک گزارش نمایند؟)
3-میشه در مورد اون سه قفل رکور توضیح بدین؟ ما در واقع سه تا قفل در حالت تنظیمات option داریم و برای هر فرم bond نیز فکر کنم د ر properties باز هم قفل داریم از همون نوع ها
4-اما سئوال چهارم:
من د ر اکسس از طریق مدیریت خطا بسیاری از پیغامها رو فارسی کردم آیا این پیغام اکسس :
اکسس پیغامی همراه با نام USER اول تغییر دهنده مبنی بر LOck بودن موقت صادر می نماید تا کاربر دوم منتظر اتمام تغییرات کاربر اولیه گردد.
رو هم فارسی کرد با کدنویسی؟
ممنون
bita_ziba77
چهارشنبه 14 بهمن 1388, 12:41 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
با تشکر از نکته های بسیار زیبای bita_ziba77 عزیز
حالا که بحث داره تخصصی میشه سئوالات من هم بیشتر میشه:
1- من تا دیروز ار این روش backend و front end استفاده میکردم وهیچ مشکلی نبود ولی امروز که داشتیم از برنامه استفاده میکردیم با همون تنظیمات دیروز به این مشکل برخوردیم که وقتی یک کاربر شروع به باز کردن یک گزارش میکرد بقیه کاربرا نمیتونستن دگه با جداول برنامه کار کنند و دکمه newrecord فرم ها غیر فعال شده بود و وقتی شما جداول رو Open میکردی این پیغام میومد
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=43503&stc=1&d=1265117203
2-اما مسئله دیگه اینه که اآیا تمام کاربرای من میتونن براحتی با کوئیر ها که از جداول لینک شده کار کنند مثلاً فرض کنید که ما یک جدول داریم که از این جدوا یک کوئری گرفته شده است که از این کوئری با فیلتر شدن توسط یک textbox فرم گزارش گیر میشود .آیا هر کاربر میتواند در حالت (split backend و front end) به طور همزمان با کاربران دیگر هر کدام با شروط مختلف اطلاعات را از جداول بیرون بکشند و در گزارش خود ببینند.
این تداخل در جداول ایجاد نمیکند؟(منظور فقط مشاده اطلاعات بطور همزمان توسط شرطهای مختلف که در کوئری ها گذاشته میشود مثلاً 10 کاربر بطور همزمان با شروط مختلف اقدام به دیدن یک گزارش نمایند؟)
3-میشه در مورد اون سه قفل رکور توضیح بدین؟ ما در واقع سه تا قفل در حالت تنظیمات option داریم و برای هر فرم bond نیز فکر کنم د ر properties باز هم قفل داریم از همون نوع ها
4-اما سئوال چهارم:
من د ر اکسس از طریق مدیریت خطا بسیاری از پیغامها رو فارسی کردم آیا این پیغام اکسس :
رو هم فارسی کرد با کدنویسی؟
ممنون
با سلام
اگر شما به نوشته هاي قبلي توجه كرده باشيد من پيشنهاد دادم كه يك Interface (ديتابيس شامل جداول ، فرمها ، كوئري ها و گزارشات كه جداول آن ها در شبكه Export شده است) بسازيد و اين Interface را در داخل كامپيوتر افراد استفاده كننده در شبكه قرار دهيد . هر هنگامي كه كاربر برنامه را باز مي كند اطلاعات به صورت اتوماتيك از روي جداول Export شده بر رروي شبكه خوانده مي شود.
در رابطه با سوال اول ) اگر كاربري در حالت Exclosive و يا Design جداول را باز كند همچنين خطايي به وجود مي آيد و يا يك ركورد همزمان توسط دو كاربر بخواهد تغيير نمايد.
در رابطه با جواب سوال دوم) در ابتداي توضيحات ذكر گرديد كه شما براي هر كاربريك Interface قرار دهيد پس مشكلي با كوئري و يا احيانا ريپورت ها نخواهيد داشت.
در رابطه با جواب سوال سوم) لطفا توضيح بيشتري ارائه نماييد.
در رابطه با جواب سوال چهارم) تمام خطاها در اكسس قابليت كد نويسي را دارند متاسفانه من كد خطاي مورد نظر را ندارم.
با تشكر
karmand
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 12:10 عصر
از اكسس پروجكت استفاده نماييد تا هم مشكلاتي با شبكه كردن نداشته باشيد و هم به سمتي برويد كه مسلط شويد روي اس كيو ال
راحت است
مخصوصا كپي از يك كامپيوتر به كامپيوتر ديگر
ryonis
پنج شنبه 15 بهمن 1388, 14:38 عصر
بالاخره منم تونستم با استفاده از SQL جداول Access رو روی سرور بگذارم. ضمن تشکر از تمامی دوستان و اساتید، لازم می دونم به دوستانی که از شبکه داخلی WAN استفاده می کنند و احتمالاً مثل مجموعه ما عضو Domain خاصی هستند این نکات رو متذکر بشم :
1- در هنگام ساخت user در sql لازم نیست از authentication مربوط به SQL استفاده کنید. با متوجه به ارتباط سیستم هایتان بسیار ساده است که این کار را به windows سپرده و از همان یوزر های domain تان استفاده کنید. مثل شکل زیر :
http://www.merrypic.com/files/6055hmkyzyerf6oj7wdn.jpg
2- در زمان استفاده از Administrative Tools نیز با این روش (و مطابق شکل زیر) خیلی ساده و راحت می تونید Table ها رو لینک کنید.
http://www.merrypic.com/files/cn28akpn2ymu3lkn07z5.jpg
علت ذکر این مطلب این بود که خودم نزدیک 4،5 روز معطل بودم و هرچه تلاش کردم نمی شد. بالاخره با کمک یکی از دوستان مشکلم حل شد. فایل PDF موجود در سایت خیلی کمکم کرد اما لازمه بدوتید که روش اشاره شده در آن مربوط به شبکه های Domain شده نیست. شایدم من سوادم کمه....
به هر حال امیدوارم همگی موفق باشید :تشویق: :خجالت:
shervinrad
یک شنبه 10 بهمن 1389, 10:50 صبح
فکر نمی کنید اگه لینک فایل pdf رو میذاشتید بهتر می بود
سر در گم کردن دوستان به نظر من خوب نیست
راستی اگه لینک رو میذاشتید دیگه دوستان مجبور نیستند با این سرعت افتضاح اینترنت باید مدت زیادی دنبال جستجو برای همین لینک ها باشند
پس خواهش می کنم که دوستان در پاسخ هاشون این موضوع رو مد نظر قرار بدن ممنون میشم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.