ورود

View Full Version : مقاله: کامپوننت Alpha Skin برای تمام نسخه ها (نسخه رایگان مخصوص شهروندان روسی)

عقاب سیاه
پنج شنبه 19 آبان 1390, 15:29 عصر
درود
من که خیلی از این کامپوننت استفاده می کنم مخصوصا از دکمه های که قابلیات استفاده از تصاویر PNG در خودشون داردند و ..... قابلیت های خوب دیگه
اگهشما به دنبال نسخه جدید اون می گریدید (پشتیبانی از تمامی نسخه های دلفی) کافی به سایت خود شرکت برید و وارد قسمت روسی اون بشید:

http://www.alphaskins.com/index_rus.php

سپس روی لینک دانلود نسخه مورد نظر کیلیک کنید در ضمن در فایل دانلود شده تمامی پوسته ها هم وجو داره بعد همون جور که اون بالا نوشته :

сообщения об ошибках и т.д. Пароль для распаковки архива с модулями - слово 'расширение', набранное маленькими русскими буквами в английской раскладке =)

که با کمک گوگل میشه :

Password to unpack the archive with the modules - the word 'extension', typed in small letters Russian English layout =)

یعنی پسوردش کلمه ((расширение)) با حروف کوچک روسی ایست که روی یک کیبرد با حروف انگلیسی فشار داده شود! :)

حالا با یک کم کنکاش و نصب زبان روسی روی کامپیوتر و استفاده از کیبرد مجازی ویندوز میشه رمز را فهمید!!!
پسورد دقیا برابر می شه با:

hfcibhtybt

من نمی دونم این هم یک فعالیت warez هست یا نه اگه هست مدیران ببخشند چون من فکر می کنم که نباشه! و هدفم فقط خیر بوده و بس :لبخند:
بدرود

Mask
پنج شنبه 19 آبان 1390, 17:47 عصر
قبلا اعلام شده بود.
http://barnamenevis.org/showthread.php?310021-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-Alpha-Controls-v7.54-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF

عقاب سیاه
پنج شنبه 19 آبان 1390, 17:49 عصر
شرمنده من که خیلی گشتم پیدا نکردم! هم توی گوگل هم توی سایت فکر کنم سیتم جستجوی سایت مشکل داره!
معذرت

Emdad2001
جمعه 19 آبان 1391, 18:39 عصر
درود
من که خیلی از این کامپوننت استفاده می کنم مخصوصا از دکمه های که قابلیات استفاده از تصاویر PNG در خودشون داردند و ..... قابلیت های خوب دیگه
اگهشما به دنبال نسخه جدید اون می گریدید (پشتیبانی از تمامی نسخه های دلفی) کافی به سایت خود شرکت برید و وارد قسمت روسی اون بشید:

سپس روی لینک دانلود نسخه مورد نظر کیلیک کنید در ضمن در فایل دانلود شده تمامی پوسته ها هم وجو داره بعد همون جور که اون بالا نوشته :

که با کمک گوگل میشه :

یعنی پسوردش کلمه ((расширение)) با حروف کوچک روسی ایست که روی یک کیبرد با حروف انگلیسی فشار داده شود! :)

حالا با یک کم کنکاش و نصب زبان روسی روی کامپیوتر و استفاده از کیبرد مجازی ویندوز میشه رمز را فهمید!!!
پسورد دقیا برابر می شه با:

من نمی دونم این هم یک فعالیت warez هست یا نه اگه هست مدیران ببخشند چون من فکر می کنم که نباشه! و هدفم فقط خیر بوده و بس :لبخند:
بدرود

سلام من خیلی تلاش کردم پسورد رو ترجمه کنم اما نشد یکی میدونه این (переводить) معنیش چی میشه؟ من که ترجمه کردم شد ( gthtdjlbnm ) این آیا درسته ولی متاسفانه باز نشد :(

Emdad2001
جمعه 19 آبان 1391, 19:10 عصر
برای نسخه 7 اینو ترجمه کردم درست بود ( соответствие ) ( cjjndtncndbt) اما نسخه 8 مشکل داره :(

درضمن این نسخه 7.70 رو که من گرفتم دلفی 2010 رو پشتیبانی میکنه

اگه کسی نسخه 7.70 روی برای دلفی 2010 نیاز داره میتونه از اینجا دانلود (http://www.ghasrrayaneh.com/download/AlphaSkinsD2010.zip) کنه :)

عقاب سیاه
جمعه 19 آبان 1391, 19:19 عصر
فکر کنم برای نسخه 8 باید دنبال یه روسی زبان باشید چون گوگل هم نمیتونه کاری بکنه و پسورد عمل ترجمه کردن است (در زمان حال - در پاسخ به چه کار) روی کیبورد با حروف انگلیسی با حروف روسی معادل

for version 8 password - the word "translate" amended so as to answer the question "What?" (Check for understanding of the Russian language) and type small Russian letters in the English layout. Example: the word "look" - the password will be the word "looking" in the English layout - "cvjnhzobq"

البته شاید من اشتباه متوجه شده باشم

vahidch
یک شنبه 21 آبان 1391, 06:54 صبح
گفته که کلمه تولید شده را به حال استمراری برگردانید یعنی به زبان روسی یه ing بهش اضافه کنید

همین

MRoustaei
دوشنبه 18 آذر 1392, 17:38 عصر
سلام دوستان برید این آدرس هرچی میهاید داره.
http://HiDelphi.blogfa.com
پیروز باشید

ben111
دوشنبه 26 خرداد 1393, 11:10 صبح
سلام
دوستان کسی لطف میکنه نصب این کامپوننت رو برای xe6 گام به گام توضیح بده . البته با لینک دانلود اسکین
من هرکاری کردم نتونستم خطا میده:افسرده:

Valadi
دوشنبه 26 خرداد 1393, 19:31 عصر
یعنی پسوردش کلمه ((расширение)) با حروف کوچک روسی ایست

به زبان روسي يعني گسترش