View Full Version : قرار دادن ادرس سایت با باز شدن نرم افزار
nsco_nsco
پنج شنبه 19 آبان 1390, 15:52 عصر
سلام دوستان
من میخواستم تو دلفی کاری کنم که وقتی کاربر برنامه منو اجرا میکنه آدرس وب سایتم به صفحه خانگی اینترنت کاربر منتقل بشه . یعنی هر وقت اینترنت اکسپلورر رو باز میکنه اول سایت منو نشون بده.
این کد رو پیدا کردم ولی می زارم خطا می گیره :
Function SetIEStartPage(Page: String): Boolean
var
R: TRegistry;
begin
R:= TRegistry.Create;
try
R.RootKey:= HKEY_CURRENT_USER;
R.OpenKey('Software\Microsoft\Internet Explorer\Main', False);
try
R.WriteString('Start Page', Page);
Result:= True;
finally
R.CloseKey;
Result:= False;
end;
finally
R.Free;
end;
end;
طریقه استفاده :
SetIEStartPage('www.Barnamenevis.org');
ممنون می شم سریع کمک کنید :قلب::خجالت:
loo30fer
پنج شنبه 19 آبان 1390, 17:18 عصر
این کد مشکلی نداره چون شما دارین از کلاس TRegistry استفاده میکنید باید کتابخانه Registry رو به Uses اضافه کنید.
uses
Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
Dialogs, StdCtrls, Registry;
Mahmood_M
پنج شنبه 19 آبان 1390, 21:22 عصر
"خطا می گیره" یعنی چی ؟
nsco_nsco
جمعه 20 آبان 1390, 00:05 صبح
سلام منظورم همونی بود که دوستم گفت با گذاشتن یوزر حل شد ممنون :لبخندساده::قلب:
Mahmood_M
جمعه 20 آبان 1390, 01:43 صبح
وقتی سئوالی می پرسید ، در مورد سئوالتون توضیحات کافی بدید تا جواب درستی بگیرید ، عباراتی مثل " جواب نمی ده " ، " خطا میده " ، " عمل نمی کنه " ، " کامپایل نمیشه " ، " کار نمی ده " ! و ... هیچ سرنخی از مشکل شما به خواننده نمی دن تا بتونه جواب درستی بهتون بده
اگر در مورد یک " خطا " سئوالی دارید ، کمترین کاری که می تونید بکنید اینه که متن خطا رو قرار بدید ، اگر دوست دارید سریعتر به جواب برسید ، کدی که خطا داره رو قرار بدید و خطی که خطا در اون اتفاق می افته رو مشخص کنید و ... ، خوشبختانه کامپایلر دلفی در این موارد خوب عمل می کنه و اطلاعات خوبی از خطاهای برنامه در اختیار کاربر قرار میده که باعث میشه سریعتر مشکل پیدا بشه
عدم توضیح مناسب باعث میشه چند پست بی مورد ( مثل پست من ) در ادامه ی پستهای تاپیک برای روشن شدن مشکل و فقط برای مشخص شدن صورت سئوال و نه جواب اون ، گذاشته بشه که هم برای خود شما ( که منتظر جواب هستید ) و هم برای کاربرانی که در بحث تاپیک شرکت می کنند آزار دهنده هست
عنوان مناسب ، توضیح مناسب و سایر مواردی که توصیه میشه برای راحتی سئوال کننده و جواب دهنده هست ، اگر این موارد رعایت بشه هم وقت کمتری از کاربران گرفته میشه و هم جواب بهتر و کاملتری نوشته میشه ...
از همکاریتون ممنونم ، موفق باشید ...
nsco_nsco
دوشنبه 23 آبان 1390, 01:14 صبح
سلام ممنون ازتون اما والا اگر کدش رو یک ثانیه دوستان بگذارند منظورمون را روشن میگه الان دوست خوبم به راحتی چون با کد کار کرده بوده فهمید loo30fer اخه به خاطر نکتش چی بنویسم باز از راهنماییتون ممنون چشم این بار همه چیز را ذکر می کنم اخه مشکل اینجاست که اگر ارور رو بگی دوستان پر و پوچ جواب می دند و میرن سر شماره ارور این بار به جای سه تا خط که دوستان گفتند باید شاهد 20 عدد از انواع جور واجور فکرهای دوستان باشیم مشکل اینجاست :لبخند: باز ممنون :قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.