PDA

View Full Version : شما از چه کامپوننت هایی استفاده میکنید ؟

MohsenB
جمعه 20 آبان 1390, 14:41 عصر
سلام

دوستان تو این تاپیک کامپوننتی هایی که بیشتر استفاده میکنید رو نام ببرید و اگه امکانش هست برای هر کدوم یه توضیح از کاربردش بنویسید .
در آخر یه آرشیو خوب از بهترین کامپوننت ها و کاربردشون بدست میاد که میتونه خیلی کمک کنه .

پیشاپیش از همه دوستانی که مشارکت میکنند تشکر میکنم

موفق و پیروز باشید.

==========
خودم از این کامپوننت ها بیشتر استفاده میکنم :

FastReport - ابزاری حرفه ای برای گزارش گیری
JEDI - مجموعه کامپوننت های رایگان با بیش از 650 کامپوننت در اکثر موضوعات کاربردی مانند ویرایشی ، سیستمی ، فورم ، گرافیک و ...
Raize - مجموعه ای از کامپوننت های کاربردی مانند انواع کنترلها ، ابزار کار با رجیستری و فایل ، ابزارهای فرم و ...
TMS - مجموعه ای عظیم از کنترلهای مفید و مخصوصا گرافیکی برای داشتن محیطی کاربر پسندتر و زیباتر .
LMD - مجموعه ای کاربردی از کامپوننت هایی برای کار با پلاگین ، ایمیج ، دیالوگ باکس ها ، کنترلهای ویرایشی ، لیستها و ...
DevEx - کامپوننتی کامل و حرفه ای برای کار با بانکهای اطلاعاتی و نمایش آنها
F-IN-BOX - کامپوننتی برای اجرای فایلهای فلش بصورت معمول و هم بصورت شفاف

AliReza Vafakhah
جمعه 20 آبان 1390, 19:47 عصر
من هم از کامپوننت های زیادی استفاده می کنم.

Component AC , Absoulat DataBase , ZipFrog = یک دیتابیس کوچولو و جمع و جور بدون نیاز به dll و Engine /// دومی هم برای فشرده سازی
DevExpress = نیاز به گفتن نیست !
TMS , TMS Chart = این هم که دیگه یه پک کامل //// دومی هم Chart و نمودار ازش استفاده می کنم
Fast Report
Jedi
LMD
AlphaSkins
ImageEn

fahimi
جمعه 20 آبان 1390, 22:27 عصر
Fast Report,dbisam,DevExpress,ImageEn

سعید صابری
جمعه 20 آبان 1390, 23:20 عصر
اینجوری که داره پیش میره بهتره

یه نفر اسم کامپوننت ها را بنویسه بقیه زیرش '//' ایضا بزنن.

daneshmand1354
شنبه 21 آبان 1390, 15:37 عصر
فکر می کنم هدف جناب MohsenB از گذاشتن تاپیک این هست که توضیحی در مورد کامپوننتها داده بشه وگرنه اینکه من بنویسم فلان کامپوننت به درد کسی نمی خوره .التبه خود جناب MohsenB هم توضیح کامل ندادند

Raize
TMS
LMD

------------
LMD کامپوننتی دارای کنترلهای ویژوال زیاد که من بیشتر از Lmdpagecontrol استفاده میکنم زیرا اشکالات pagecontrol دلفی را نداره
EMS کامپوننتی برای import,export به excel,acess,word,xml,html,...
Ehlib کامپوننتی که dbgrid آن به نظر من قویترین dbgrid تولید شده است از قابلیتهای آن
نمایش شماره رکورد-نمایش عکس و memo -قابلیت جستجو و مرتب سازی مانند اکسل-قابلیت group by کردن بانک اطلاعاتی-و...
البته برای استفاده از این کامپوننت باید از MemtableEh نیز استفاده کرد
ComportLib برای ارتباط با پورت کام
1stclass تعدادی کامپوننت ویژوال نظیر منو
infopower تعدادی کامپوننت ویژوال و کامپوننت برای کار با بانک اطلاعاتی نظیر searchdialog,filterdialog,lookupCombo
----------
در ضمن اگر دوستان توضیحی در مورد کامپوننتهای tms,raize بدهند ممنون میشوم.

AliReza Vafakhah
شنبه 21 آبان 1390, 23:41 عصر
در ضمن اگر دوستان توضیحی در مورد کامپوننتهای tms,raize بدهند ممنون میشوم.

TMS بیشتر روی کامپوننت های Visual تمرکز کرده. کامپوننت های Smooth این کمپانی نظیر ندارند.

TMS Office Ribbon که قدرت ایجاد app های نظیر Office (البته الآن خود دلفی قویترشو داره)
TMS Toolbar
TMS Form and App Styler
TMS AdvControls
TMS Win7 Controls
و ...

پیشنهاد می کنم یه سری به سایت این کمپانی بزنید. http://tmssoftware.com

tiphooo
یک شنبه 02 بهمن 1390, 21:29 عصر
پیشنهاد می کنم به هیچ وجه از کامپوننت grid در TMS استفاده نکنید به دلایل زیر:
1- سرعت بسیار پایین در load کردن اطلاعات با حجم بالا و مجبور بودن به معرفی تعداد رکوردهای load شده برای بهبود سرعت در OnGetRecordCount
2- عدم امکان استفاده از خاصیت Disjunct Row Select یا به عبارتی انتخاب چند رکورد در گرید با استفاده از Shift+Up, Shift+Down و یا Ctrl+RightClik
موارد بیشتری هم هست که هر وقت یادم اومد می نویسم