MohsenB
جمعه 20 آبان 1390, 14:41 عصر
سلام
دوستان تو این تاپیک کامپوننتی هایی که بیشتر استفاده میکنید رو نام ببرید و اگه امکانش هست برای هر کدوم یه توضیح از کاربردش بنویسید .
در آخر یه آرشیو خوب از بهترین کامپوننت ها و کاربردشون بدست میاد که میتونه خیلی کمک کنه .
پیشاپیش از همه دوستانی که مشارکت میکنند تشکر میکنم
موفق و پیروز باشید.
==========
خودم از این کامپوننت ها بیشتر استفاده میکنم :
FastReport - ابزاری حرفه ای برای گزارش گیری
JEDI - مجموعه کامپوننت های رایگان با بیش از 650 کامپوننت در اکثر موضوعات کاربردی مانند ویرایشی ، سیستمی ، فورم ، گرافیک و ...
Raize - مجموعه ای از کامپوننت های کاربردی مانند انواع کنترلها ، ابزار کار با رجیستری و فایل ، ابزارهای فرم و ...
TMS - مجموعه ای عظیم از کنترلهای مفید و مخصوصا گرافیکی برای داشتن محیطی کاربر پسندتر و زیباتر .
LMD - مجموعه ای کاربردی از کامپوننت هایی برای کار با پلاگین ، ایمیج ، دیالوگ باکس ها ، کنترلهای ویرایشی ، لیستها و ...
DevEx - کامپوننتی کامل و حرفه ای برای کار با بانکهای اطلاعاتی و نمایش آنها
F-IN-BOX - کامپوننتی برای اجرای فایلهای فلش بصورت معمول و هم بصورت شفاف
دوستان تو این تاپیک کامپوننتی هایی که بیشتر استفاده میکنید رو نام ببرید و اگه امکانش هست برای هر کدوم یه توضیح از کاربردش بنویسید .
در آخر یه آرشیو خوب از بهترین کامپوننت ها و کاربردشون بدست میاد که میتونه خیلی کمک کنه .
پیشاپیش از همه دوستانی که مشارکت میکنند تشکر میکنم
موفق و پیروز باشید.
==========
خودم از این کامپوننت ها بیشتر استفاده میکنم :
FastReport - ابزاری حرفه ای برای گزارش گیری
JEDI - مجموعه کامپوننت های رایگان با بیش از 650 کامپوننت در اکثر موضوعات کاربردی مانند ویرایشی ، سیستمی ، فورم ، گرافیک و ...
Raize - مجموعه ای از کامپوننت های کاربردی مانند انواع کنترلها ، ابزار کار با رجیستری و فایل ، ابزارهای فرم و ...
TMS - مجموعه ای عظیم از کنترلهای مفید و مخصوصا گرافیکی برای داشتن محیطی کاربر پسندتر و زیباتر .
LMD - مجموعه ای کاربردی از کامپوننت هایی برای کار با پلاگین ، ایمیج ، دیالوگ باکس ها ، کنترلهای ویرایشی ، لیستها و ...
DevEx - کامپوننتی کامل و حرفه ای برای کار با بانکهای اطلاعاتی و نمایش آنها
F-IN-BOX - کامپوننتی برای اجرای فایلهای فلش بصورت معمول و هم بصورت شفاف