View Full Version : سوال: بدست آوردن محتویاتت grid view
maryammb66
شنبه 21 آبان 1390, 12:01 عصر
سلام خدمت همه دوستان
من تو سایتم یکسری نقشه دارم ، که این نقشه ها رو اگر کاربر اعتبار کافی داشته باشه و عضو سایت باشه می تونه دانلود کنه!
که یه جدول map ایجاد کردم که یکی از فیلدهاش آدرس و قیمت نقشه رو داره !
این اطلاعات رو هم گذاشتم تو یه grid view که هر سطر از grid view اطلاعات یه نقشه رو نشون میده!
وقتی صفحه لود میشه، مثلا اعتبار کاربر 5000 تومان باشه فقط اون نقشه هایی لینکش فعال هست که از اعتبار جاریه کاربر کمتر باشه!
بعد اینکه نقشه رو دانلود کرد می خوام قیمت نقشه از اعتبار کاربر کم بشه!
چطوری مقدار قیمت نقشه رو که روش کلیک می کنم رو بیارم؟!
یه کدی نوشتم ولی درست کار نمی کنه !
fakhravari
شنبه 21 آبان 1390, 12:34 عصر
GridView2.Rows[1].Cells[1].Text;
سشن
قسمت سلکت گرید
maryammb66
شنبه 21 آبان 1390, 12:51 عصر
GridView2.Rows[1].Cells[1].Text;
سشن
قسمت سلکت گرید
این کدی که شما نوشتین فقط رکورد اول رو میگیره !
من می خوام اگر کاربر روی هر لینکی که کلیک می کنه ، مقدار اون رکورد رو واسم بیاره!
NavigateUrl='<%# file1(Convert.ToString(DataBinder.Eval(Container.D ataItem,"nvcImageAddress")),Convert.ToString(DataBinder.Eval(Container.Data Item,"mnyPrice")))%>'
من یه protecte تعریف کردم که مقاریر بالا رو بهش می فرسته ، ولی درست کار نمی کنه!
maryammb66
شنبه 21 آبان 1390, 13:32 عصر
کسی نمی تونه کمکم کنه؟!
mohsen_kh1364
شنبه 21 آبان 1390, 14:36 عصر
من تو اینجور مواقع موقع پر کردن دیتا گرید، یک لینک جلوی هر کدوم از سطر ها می ذارم و در رویداد RowDataBound میام و به اون لینک آدرس صفحه دیگه ای رو که می خواد مثلاً خرید انتخاب شده در گرید ویو رو اعمال کنه، می دم و آی دی رو هم به صورت query string بهش پاس می کنم.
اما آی دی رو موقع بایند کردن گرید ویو، در یک label مخفی می ذارم، و در رویداد مروبطه اون رو به این صورت به دست میارم:
protected void GridViewNews_RowDataBound(object sender, GridViewRowEventArgs e)
{
if (e.Row.RowIndex != -1)
{
HyperLink lnkEdit = (HyperLink)e.Row.FindControl("HyperLinkEdit");
object row_items = e.Row.DataItem;
string str1 = Convert.ToString(DataBinder.Eval(row_items, "ID"));
lnkEdit.NavigateUrl = "newsInfo.aspx?newsID=" + str1;
}
}
<asp:GridView ID="GridViewNews" runat="server" AutoGenerateColumns="False"
DataKeyNames="ID" DataSourceID="SqlDataSource1"
onrowdatabound="GridViewNews_RowDataBound">
<Columns>
<asp:BoundField DataField="ID" Visible="false"/>
<asp:BoundField DataField="title" HeaderText="News Title"
SortExpression="title" >
<ItemStyle Width="500px" />
</asp:BoundField>
<asp:TemplateField HeaderText="Edit">
<ItemTemplate>
<asp:HyperLink ID="HyperLinkEdit" runat="server">
<asp:Image ID="Image2" runat="server" ToolTip="Edit News" ImageUrl="~/files/images/edit_icon.gif" />
</asp:HyperLink>
</ItemTemplate>
<ItemStyle HorizontalAlign="Center" />
</asp:TemplateField>
</Columns>
</asp:GridView>
maryammb66
یک شنبه 22 آبان 1390, 10:52 صبح
من می خوام قیمت نقشه ای که داره دانلود میشه رو بدست بیارم ، یعنی کاربر که روی لینک کلیک می کنه و بعد اینکه کاربر اون رو دانلود کرد قیمت نقشه از اعتبار کاربرم کم بشه!
mohsen_kh1364
یک شنبه 22 آبان 1390, 11:20 صبح
من می خوام قیمت نقشه ای که داره دانلود میشه رو بدست بیارم ، یعنی کاربر که روی لینک کلیک می کنه و بعد اینکه کاربر اون رو دانلود کرد قیمت نقشه از اعتبار کاربرم کم بشه!
یعنی می خوای بعد از این که مطمئن شدی دانلود نقشه بصورت کامل انجام شده بعد مبلغ رو کم کنی ؟
یا اینکه بلافاصله بعد از اینکه روی لینک دانلود کلیک کرد کم بشه ؟
در حالت دوم مشخصه ! وقتی شما ID نقشه رو داری می تونی با یک get ساده از دیتابیس، کل اطلاعات نقشه اعم از قیمت اون رو به دست بیاری. بنا بر این قبل از فراهم کردن فرآیند دانلود، مبلغ رو از حساب مشتری کسر می کنی. من نمی دونم چه مشکلی داری در این حالت؟! مثلاً لینک دانلود به یک صفحه می تونه بره به اینصورت
www.yoursite.com/getFile.aspx?ID=12345
در این صفحه شما اول چک می کنی که کاربر مجاز به دانلود فایلی با ID=12345 هست یا خیر. اگه بود اول با یه دستور SQL اطلاعات نقشه رو بدست میاری، بعد دو تابع صدا می کنی: تابع اول برای کسر قیمت نقشه از حساب مشتری. تابع دوم: فوروارد کردن کاربر به آدرس دانلود نقشه
maryammb66
پنج شنبه 26 آبان 1390, 11:57 صبح
بله می خوام بعد از این که مطمئن شدم دانلود نقشه بصورت کامل انجام شده بعد مبلغ رو کم کنم!
من کنار نقشه ام یه لینک دانلود گذاشتم و در ضمن می خوام بدونم این نقشه چند بار دانلود شده ، تعدا دانلود نقشه هم برام مهمه و می خوام که تو دیتا بیشم ذخیره بشه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.