View Full Version : چگون ترس از قبول کردن سفارش را از بین ببرم؟؟
R_Rajaee_Rad
شنبه 21 آبان 1390, 21:44 عصر
سلام
من نزدیک مفید 6 ماه است دارم با دات نت سروکله میزنم!
الانم تقریبا کارهای اساسی
مثل طراحی فرمها
کارکردن با اشیا و کنترل های روتین
ارتباط با بانک اطلاعاتی و انجام عملیات های اون
ساخت گزارشات از بانک
چاپ اسناد
پشتیبان گیری از بانک و بازیابی
و...
یعنی تقریبا تمام کارهای مربوط به ساخت یه برنامه دیتابیس رو بلدم
حتی چون قبلا کمی با نرم افزارهای تاکسی سرویس کار کردم
برای پروژه پایان دوره ام یه نرم افزار خوب تاکسی سرویس درست کردم-که نمره بالایی هم گرفت
والانم از پروژه های توی بازار فقط یه کالر آیدی کم داره!!!:افسرده:
================================================== =
بعد از چندوقت سردرگمی میخوام دل بزنم به دریا و یه سفارش قبول کنم!!
اما هنوز اعتماد به نفس برای انجام این کار رو ندارم!!!
لطفا میشه یه راهنمایی بکنید؟؟
zarrinnegar
شنبه 21 آبان 1390, 22:38 عصر
با سلام
اگه به کار خودت مطمئن نیستی هیچ پروژه ای رو قبول نکن
میگن اگه دروغی میخوای بگی که باورش کنن اول باید خودت باورش کنی
اگه میتونی پروژه بنویسی باید اول خودت باور کنی که میتونی
پروژه های بزرگ رو اگه تکه تکه بهش نگاه کنی تبدیل به پروژه های کوچک میشن
همیشه همه آدمها همه چیز رو نمیدونن و بیشتر کسایی که پروژه سفارش میدن خودشون از برنامه نویسی سر در نمیارن
بخاطر همین برنامه هایی رو که مینویسی رو اگه اطلاعات مورد نیازشون رو تامین کنه و ظاهر برنامه هم خوب باشه قبول میکنن
بعدش فرصت تغییر کارها رو داری
برنامه ای که نوشته میشه اول باید به نظر خودت تمام اون کارهایی رو که باید انجام بده ، انجام بده اگه اون برنامه رو توی همین سایت بزاری ممکنه هزاران خطا ازش گرفته شه چرا که صد ها نفر دربارش فکر میکنن و هر کدوم بنا به اطلاعاتشون قضاوت میکنن
تا حدودی برخی از نظرها خوبه ولی به نظر من ترس شما از نوشتن نیست
ترس شما از اشکالاتی هست که ممکنه ازت بگیرن و این باعث میشه اصلا شروع نکنی و صورت مسئله رو حذف میکنی
نمیدونم حرف هام چقدر بدردت میخوره ولی یه تجربه تقریبا 12 ساله برنامه نویسی من اینو میگه
باید شروع کنی و ترس رو کنار بزاری
nazanin_z
شنبه 21 آبان 1390, 22:53 عصر
سلام
من برعکس شما بودم!
بعد از گذراندن فقط 20جلسه سی شارپ ! اتفاقی بهمون پروژه ای پیشنهاد شد و من و دوستم هم قبول کردیم ....
فقط با چندتا شی آشنا بودیم ....
شبانه روز وقت گذاشتیم ... 4 یا 5 بار برنامه رو از اول نوشتیم! اما الان بعد از گذشت 2ماه تقریبا دیگه داریم آماده میشیم برای نصبش
لذت بخش بود و مفید ........
اینارو گفتم که بهت بگم اصلا نترس
هر سوالی داشته بتشی دوستای خوب برنامه نویس یه راه حلی بهت میدن و توهم باید راهو ادامه بدی ....
بدون برنامه نویسی کاریه که خیلیا تونستن انجام بدن پس شما هم میتونی.
پیام حیاتی
شنبه 21 آبان 1390, 23:11 عصر
سلام
اگر کاملا" به کارتون مسلط هستید پس میتونید اشکالات یا نیازهای احتمالی رو هم رفع کنید پس ترس و اضطراب و بزراید کنار و یا علی.
s3rv3r
یک شنبه 22 آبان 1390, 00:04 صبح
منم يه توصيه دوستانه بهت بكنم عزيز.
خب اكثر كساني كه من ديدم اولين با پروژه رو از آشنا بهشون سفارش ميشه. خب اين يه مزيت خوب داره. ضرر زيان بحثش نيست كه برنامه چقد طول بكشه.
شما يه تايمي بهش ميگيد مثلا فلان تاريخ آماده ميشه. وكارتو شروع كن . مطمئن باش كه موفقيتت حتمي هستش.
ببين اگه برنامه حسابداريه بايد يكم حسابداري كار كني. چون حساب كتاب اشتباه سرش نميشه. اين از اين. پس اگه از حسابداري يه ذره هم سر در نمياري برنامه حسابداري قبول نكن.
پروژه در نهايت انجام خواهد شد. ترس شما تو زمانش هست. كه مثلا فلان چيزو كار نكردي ياد بگيري زمان ميبره.
چيزي كه مثلا ميدوني يادگيريش زمانبره نگير. يه چيز جزئي اصلا مهم نيست. ولي مثلا پروژه فرض كن كار تو شبكه باشه. سوكت پروگرم خوب زمان ميبره مطمئنن
براي همه چي يه چاره اي وجود داره جز مرگ. اينو هميشه به خودت بگو.
اگه پروژه دير شد. شد كه شد آسمون كه به زمين نيومده. يه نمونه كه كه انجام داديو بهش نشون بده اميدوار شه طرف. بعد به راحتي بهت وقتي كه نياز داري ميده.
موفق و پيروز باشي .
AmirHarirbafan
یک شنبه 22 آبان 1390, 00:34 صبح
خوب تقریبا همه رو دوستان گفتن
فقط چند توصیه دیگه
- اگه پروژه خیلی بزرگه از من میشنوی قبول نکن، چون وقتی پروژه بزرگ میشه پیچیدگی نرم افزار به صورت تصاعدی افزایش پیدا میکنه
- چون اول کاره سعی کن زمان قرارداد رو طولانی تر از زمانی که فکر میکنی لازم داره، در نظر بگیر (که اگه مجبور شدی پروژه رو از اول بنویسی وقت داشته باشی)
- اگه قبول کردی، دیگه نباید بیخیال بشی و پس بکشی، مطمئن باش مسیر پر از مشکلات پیشبینی نشده است اما نباید دلسرد بشی
- سعی کن یه دوستی، آشنایی، شرکتی، چیزی جور کنی که اگه خودت (خدای نکرده) نتونستی انجام بدی، به اون بسپری، یا ازشون کمک بگیری
- همیشه رو کمک بچه های این فروم حساب کن
rohullah
یک شنبه 22 آبان 1390, 07:06 صبح
به نظر من شما 10 سال دیگم که وایسی همینی که هست. اگه منتظری همه چی بلد بشی بعد برنامه بنویسی نشدنیه چون توی کار مشکلات مشخص میشه.
JaguarXF
یک شنبه 22 آبان 1390, 08:23 صبح
اول برای یک جایی یک برنامه رایگان بنویس واسشون و ببین از پسش برمیای و اونها برنامه ات رو قابل استفاده میدونند یا نه .
Hajivandian
یک شنبه 22 آبان 1390, 09:06 صبح
سلام، دوستان حرفای خوبی زدن من بد ندیدم یه خاطره از همین قضیه برات بگم.
منم حدودا 1 سال می شد که بحث های مختلف برنامه نویسی رو کار کرده بودم. یه روز نشستم دیدم من برنامه نویسی بلدم ولی می ترسم پروژه قبول کنم . این مشکل
هیچ راه کاری نداشت جز اینکه دلم رو بزنم به دریا و یه سفارش بگیرم. چیزیم که بهم امید میداد اول این بود که به خودم می گفتم خدا هم هست اون که تو مشکلات پشت
آدم رو خالی نمیکنه، دومیش هم این بود که با خودم می گفتم فوقش نتونستم بنویسم اعدامم نمیکنن که ! خلاصه تو یه سری اتفاقات یه پروژه بهم پیشنهاد شد منم ظرف
1 ثانیه تمام فکرام رو کردم و پروژه رو قبول کردم. در ادامه هم بگم که پروژه یه ماهه رو دو ماهه تحویلشون دادم! ولی به همین خاطر خودم ازشون پول نگرفتم، پروژه رو هم
نیمه کاره رها نکردم. الان هم دیگه ترسی از پروژه گرفتن ندارم، چون تو همون پروژه اول کلی تجربه کسب کردم که الان و بعد ها کمکم میکنه. خلاصه اینکه به قول یه نفر :
" سعیت و بکن. شُد شُد، نشُد نشُد، غمت چیه ! "
سوداگر
یک شنبه 22 آبان 1390, 11:33 صبح
یه حدیث کاربردی از امام علی علیه السلام داریم که چنین مضمونی دارد: «اگر از چیزی میترسی، بپر توش»
یعنی برای ریختن ترس، باید به وسط آن پرید!
امَا منم مثل بقیه دوستان، توصیه میکنم اگه در مورد چیزی اطلاع نداری، قبل از انجام پروژه، امکاناتت رو بسنج، ببین کسی هست که توی اون زمینه کمکت کنه؟ در مدت انجام پروژه، وقت کافی وجود دارد که بتوانی توی اون زمینه، گلیمت رو از آب بکشی بیرون؟
اول، پروژه رو خوب تحلیل کن و برنامه های مشابه رو بررسی کن و همیشه از خواسته مشتری، یکم بیشتر تحویلش بده.
================================================== =================
یه توصیه دیگه برای ریختن ترست اینه که سعی کنی به پرسش های دوستان، در این سایت، پاسخ دهید....
وقتی که پاسخ شما صحیح از آب در می آید، متوجه میشوید که نیاز مشتری رو خوب تحلیل میکنی!
میتوانی راه حل مناسبی را برای رفع آن ارایه کنی.
اطلاعاتت از سوال کننده در آن زمینه بیشتره که تونستی جوابش رو بدی!(غرور نگیردت:لبخند:)
و خیلی چیزای دیگه که خودت بهتر میدونی.
و دیگر اینکه توی هیچ زمینه ای استاد تمام نداریم(به غیر از 14 معصوم)، حتی انیشتین و بوعلی. اما میتونی توی مثلا PHP، از بقیه، جلو بزنی.
R_Rajaee_Rad
دوشنبه 23 آبان 1390, 16:54 عصر
از تمامی دوستان صمیمانه متشکرم!!!
توضیحات جامع و کامل بود
توی محله ما چندتا کار وکاسبی جدید راه افتاده یا مغازه هایی هستن که شاید بخوان اطلاعاتشون رو سازماندهی کنن به نظر شما کدومش مناسب تره برای شروع اناجم پروژه ها؟
فروشگاه موبایل
کلینیک پزشکی
مشاور املاک
فروشگاه مواد غذایی
pooria_googooli
دوشنبه 23 آبان 1390, 17:29 عصر
من اگه بخواهم شروع کنم با برنامه کلینیک پزشکی یا مشاور املاک شروع میکنم . چون اون دو تای دیگه یکم باید حسابداری بلد باشی مخصوصا بخش انبار و صدوور فاکتور .
سوداگر
دوشنبه 23 آبان 1390, 18:23 عصر
از تمامی دوستان صمیمانه متشکرم!!!
توضیحات جامع و کامل بود
توی محله ما چندتا کار وکاسبی جدید راه افتاده یا مغازه هایی هستن که شاید بخوان اطلاعاتشون رو سازماندهی کنن به نظر شما کدومش مناسب تره برای شروع اناجم پروژه ها؟
فروشگاه موبایل
کلینیک پزشکی
مشاور املاک
فروشگاه مواد غذایی
از هر کدوم که اطلاعات بیشتری داری شروع کن، چون به نظر من یک تحلیل خوب از مسأله باعث میشه ابتکار عمل به خرج بدی و امکانات جدیدی به پروژه اضافه کنی که در نرم افزارهای مشابه وجود ندارند
R_Rajaee_Rad
دوشنبه 23 آبان 1390, 18:29 عصر
من اگه بخواهم شروع کنم با برنامه کلینیک پزشکی یا مشاور املاک شروع میکنم . چون اون دو تای دیگه یکم باید حسابداری بلد باشی مخصوصا بخش انبار و صدوور فاکتور .
الان خود دولت یه نرم افزار خوب و جامع طراحی کرده برای مشاورین املاک که رایگان هم هست و میشه به راحتی از نت دانلود کرد.نظرتون چیه؟؟ بازم برم طرف مشاورین املاک؟؟
راستی مگر انبار چیز سختیه؟؟
مشخصات و نوع و تعداد یه کالا توی یه جدول ذخیره میشن!!
موقع فروش هم یه دونه از موجودی انبار کم میشه.دیگه از این بیشتره؟؟
فاکتور هم که والا با کریستال ریپورت میشه طراحیش کرد!
کلینیک به نظرم بهتره!!
از هر کدوم که اطلاعات بیشتری داری شروع کن، چون به نظر من یک تحلیل خوب از مسأله باعث میشه ابتکار عمل به خرج بدی و امکانات جدیدی به پروژه اضافه کنی که در نرم افزارهای مشابه وجود ندارند
از هیچ کدومشون اطلاعات زیادی ندارم!!!
ولی آنچنان هم نباید پیچیده باشن!
uniqueboy_ara
دوشنبه 23 آبان 1390, 19:09 عصر
انبار خیلی پیچیده تر از اونیه که فکر میکنی
به همین سادگیا نیست که فقط موقع فروش از تعداد انبار کم کنی
بحث مالی رو هم باید در نظر بگیری
مرجوعی
تخفیف
فروش اقساطی
و...
سعی کن هر کدومو که خواستی شروع کنی قبلش یه تحلیل کامل ازش بکنی تا وسط کار به مشکل بر نخوری
pooria_googooli
دوشنبه 23 آبان 1390, 20:28 عصر
آره دوست عزیز انبار داری خیلی پیشرفته تر از اون چیزیه که فکر میکنی . اگه اینجوری بود که اینقدر پول برنامه نمیدادن مردم هرکسی میتونست بنویسه . شما که به حسابداری آشنا نیستی بهترین کار اینه از کلینیک پزشکی یا مشاورین املاک شروع کنی . که البته خود من کلینیک پزشکی را بیشتر ترجیح میدم.
R_Rajaee_Rad
دوشنبه 23 آبان 1390, 21:46 عصر
آره دوست عزیز انبار داری خیلی پیشرفته تر از اون چیزیه که فکر میکنی . اگه اینجوری بود که اینقدر پول برنامه نمیدادن مردم هرکسی میتونست بنویسه . شما که به حسابداری آشنا نیستی بهترین کار اینه از کلینیک پزشکی یا مشاورین املاک شروع کنی . که البته خود من کلینیک پزشکی را بیشتر ترجیح میدم.
خب تصمیم رو گرفتم!!
کلینیک پزشکی!!
=====================================
راستی میشه یه لیستی از وظایف روتین یه برنامه انبار داری بهم بگین؟؟
تشکر!!
pooria_googooli
دوشنبه 23 آبان 1390, 23:09 عصر
تعريف مشخصات كالا همراه اطلاعات تكميلی (تصاوير و ...)
عملكرد همزمان انبارها در سنوات مختلف
تعريف و نگهداری اطلاعات اقلام كالا به تفكيك خريد، توليد، شماره بسته بندی (بچ و پك)
تأييد، كنترل، درخواست و ذخيره سازی كالاهای درخواستی
صدور رسيد موقت و همچنين كنترل كيفيت توسط عمليات آزمايشگاهی
طراحی و چاپ اسناد عادی، برگشتی و تعديلی به هنگام صدور يا به صورت تجمعی
ورود و خروج كالا از انبار همراه با اطلاعات تكميلی به صورت پك و بچ
دريافت اطلاعات انبارگردانی در سه مرحله به صورت پك و بچ
روش های مختلف قيمت گذاری (ريالی-ارزی)
تعيين بهای تمام شده كالای خريداری شده
امكان ارسال اطلاعات از سيستم مقداری به ريالی انبار
قابليت طراحی و تغيير گزارش ها توسط كاربر
بستن حساب های انبار در مقاطع زمانی دلخواه
امكان ارتباط كالای خريداری شده دارايی با سيستم دارايی های ثابت
امكان تعريف الگو برای تعيين شماره حساب
امكان گروهبندی كالا تا 20 سطح (درختی و غيردرختی)
كنترل سه نقطه بحرانی كالا (حداقل – حداكثر موجودی و نقطه سفارش)
امكان آدرس دهی كالا در انبار تا چهار سطح
معرفی كالا و اطلاعات مربوطه
معرفی مشخصات بچ و پك توليدی و خريداری شده
معرفی انبارها
اسناد عادی، برگشتی و تعديلی
درخواست كالا از انبار
قيمت گذاری اسناد ورودی به ريز اقلام تشكيل دهنده هر قلم
قيمت گذاری اسناد انبار
صدور سند حسابداری
قيمت گذاری تجمعی رسيد
صدور تگ انبارگردانی
تغذيه مقادير شمارش شده مراحل سه گانه انبار گردانی
صدور سند مغايرت انبارگردانی
گزارش های انبارگردانی
امكان گزارش گيری و مقايسه بين شمارش ها و كاردكس
تاييد رسيد موقت
ارسال كالای تاييدشده از انبار موقت به انبارهای دائم
گزارش های انبار آزمايشگاهی
Asad.Safari
جمعه 27 آبان 1390, 22:58 عصر
.
مطمئن باش كه موفقيتت حتمي هستش.
.
پروژه در نهايت انجام خواهد شد.
تا اونجایی که ما خبرداریم و خبر میدن بیشتر پروژه های (خودش هم ماله شرکت های خوب خوب) با چالش و شکست مواجه می شود به طوری که می خوانیم :
New Standish Group report shows more project failing and less successful projects.
حالا شما به همین راحتی بفرمایید همه چیز ردیفه .
http://www.standishgroup.com/newsroom/chaos_2009.php
موفق باشید
JaguarXF
شنبه 28 آبان 1390, 05:12 صبح
فروشگاه موبایل
کلینیک پزشکی
مشاور املاک
فروشگاه مواد غذایی
کلینیک پزشکی پیچیده ترینشه . در کل ایران برنامه آبرومندی باسش نوشته نشده .
فروشگاه هم مشکله .
موبایل فقط کمی از فروشگاه آسونتره
املاک رو میتونی امتحان کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.